Elektriker Stockholm

Med certifierade elektriker över hela Stockholm så kan vi hjälpa dig med alla typer av elinstallationer och el-service. Allt från felsökningar, installation av belysning, köp och installation av laddboxar för elbilar till installationer vid renovering, nybyggnation eller smarta hem.

Utöver elektriker har Dryft också duktiga målare, snickare, plattsättare och rörmokare - så vi kan hjälpa dig med det mesta! Alla pratar flytande svenska, är utbildade inom sitt yrke och har erfarenhet.
Kontakta oss så hjälper vi dig!

Certifierade elektriker i Stockholm

Alla våra elektriker är certifierade genom Elsäkerhetsverket, talar flytande svenska och har schysta villkor. Vi ser fram att hitta rätt lösning för just dig och med följande installation. Med elektriker över hela Stockholm kan vi oftast med kort varsel hjälpa dig med alla typer av en el-arbeten. Vill du ha hjälp med att byta el-central, koppla eller byta uttag, armaturer, installera ny belysning med dimmer eller en laddbox till din elbil? Våra elektriker kan hjälpa dig med det mesta. Med en elektriker från Dryft kan du vara trygg med att din elinstallation sker säkert av certifierande elektriker.

Kontakta oss

Populära el-tjänster i ditt hem

Laddbox elbil

Läs mer

Byta elcentral

Läs mer

Säkra upp

Läs mer

Montera taklampa

Läs mer

Utebelysning

Läs mer!

Belysning

Läs mer

Elinstallationer

Läs mer

Smarta hem

Läs mer

Felsökning

Läs mer

El-golvvärme

Läs mer

Internet

Läs mer

BRF eller Förvaltare? Läs mer här:

Vanliga frågor om el

Vad betyder det att en elektriker är certifierad?

      Elektriker är ett så kallat reglerat yrke. Det betyder att man behöver godkännas av Elsäkerhetsverket för att få göra elinstallationer. För att bli certifierad behövs både utbildning och praktisk erfarenhet. Detta för att att elinstallationer ska göras på rätt sätt och vara säkert för dig och din omgivning. Självklart är alla elektriker på Dryft certifierade.
     

Hur vet man att en elektriker är certifierad?

      På elsäkerhetsverkets hemsida kan man söka efter företag för att se att de är certifierad för att få göra elinstallationer. Fel kopplad el kan vara mycket farligt så se alltid till att den elektriker du anlitar har rätt kompetens och behörighet för det som ska göras. Självklart har alla elektorer på Dryft behörighet/certifierade.

Här kan du söka efter el-företag för att se certifiering:
e-tjanster.elsakerhetsverket.se/foretag/kolla-elforetaget
     

Jag behöver en elektriker - hur går jag till väga?

      Kontakta oss!
Vi ser fram emot att hjälpa dig. För mindre saker så kan vi oftast ge dig en offert från en liten beskrivning och bilder. För större projekt så ses vi gärna över ett videosamtal eller hembesök - såklart helt kostnadsfritt - för att sedan ta fram ett förslag på plan och offert.
     
Fråga oss direkt

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Vi kan hjälpa dig med det mesta!