Här ser du vad några av våra kunder säger om att använda Dryft

Trapphusrenovering med vacker dekorationsmålning

BRF Eldaren 12 fina entré och trapphus renoverades omsorgsfull där projektet innehöll allt från färgsättningsförslag till kvalitativt utförande med mycket dekorationsmålning.

Läs mer om Trapphusrenovering

Trapphusrenovering i Vasastan

I BRF Urd 2 utfördes trapphusmålning, målning av hiss och belysning i deras vackra trapphus i Vasastan. Trapphuset har många stora och fina snickerier som fick fint liv tillsammans med mjuka kulörer på väggarna.

Kontakta oss

Fasadrenovering av kedjehus

För BRF Äppelängen fick Dryft renovera fasaden nu när husen fått 10 år på nacken. Husen har två olika typer av fasad, en del målad och en del med Sioo behandling.

Se tjänster för bostadsrättsföreningar

Renovering av trapphus för Fastighets AB Balder

Ett trapphus fick nytt liv med färg. Arbetet utfördes under tiden verksamhet pågick för företagen i huset, så det var viktigt för oss på Dryft att arbete inte skulle störa brukarna av fastigheten. Nedan är vad beställaren/förvaltaren tycker om samarbetet med Dryft i trapphuset: "Vi är supernöjda med resultatet av målningen i trapphuset och uppskattat er tydlighet i anbudet samt smidigheten i projektutförandet. Inga hyresgäster stördes under arbetets gång, vilket är en viktig del för oss förvaltare."

Våra tjänster för förvaltare

Vad andra Bostadsrättsföreningar säger om Dryft

Arbetet var väldigt gediget och slutresultatet var utmärkt

Ett seriöst företag med känsla för kvalitet och yrkeskunnande. Personalen var lätta att kommunicera med och de hade alla en känsla för detaljer och meddelade oss när de hittade problem som behövde åtgärdas före målning.

BRF Ängssätra

Kul att jobba med duktigt folk

Dryft hjälpte oss att renovera trapphuset i vår Brf. De gjorde ett mycket bra jobb med professionella målare som dessutom fixade lite extra. Bra kommunikation på daglig basis gjorde att jobbet flöt på smidigt och avslutades enligt tidplan.

BRF URD 2

Supertydlig offert, bra kommunikation, trevlig och bra personal på plats och väl utfört arbete.

Vi målade om i våra fyra entréer och samtliga räcken i trapphusen i föreningen. Mycket bra och proffsigt från start till mål.

BRF Tavelsjön