Plattsättare i Uppsala

Vi hjälper dig med allt från att kakla om ditt kök till totala badrumsrenoveringar - och självklart allt däremellan. 

Alla våra plattsättare är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!

Våra plattsättare täcker inte Uppsala än - men vi kommer snart!

Dryft gör det enkelt

Finalist årets byggföretag

Plattsättare i Uppsala
Plattsättare från Dryft i Uppsala

Våra plattsättare hjälper dig med smått till stort i Uppsala

 

Våra erfarna plattsättare hjälper dig med alla former av arbeten, från smått till stort. 

 

Med plattsättare över hela Uppsala kan vi hjälpa dig med allt från att kakla om ditt kök till totala badrumsrenoveringar - och självklart allt däremellan. Med en plattsättare från Dryft kan du luta dig tillbaka och vara trygg med att ditt arbete sker säkert av certifierade plattsättare. Oavsett om du vet vad du vill ha eller helt enkelt behöver tips och råd, så finns våra proffs tillgängliga för dig.

Kontakta oss
Kakel i kök Uppsala

Plattsättare som hjälper med kakel och klinker i Uppsala

 

Självklart kan våra erfarna plattsättare hjälpa dig med kakel och klinker i Uppsala. Våra plattsättare har utfört otaliga kakel- och klinkerprojekt i olika former och varianter. Om det inte är dags för en total köksrenovering men ändå dags för en förändring - Kakel i kök är något som kan lyfta ditt kök och förändra på ett billigt och smidigt sätt. 

 

Med klinker kan du skapa praktiska och snygga ytor i köket, hallen, entrén eller badrummet (eller egentligen vart som helst). Klinker i till exempel hallen är inte bara ett stilrent val utan även ett smart val, underlätta städningen och skapa en slittåligare yta som dessutom är snygg. Tips - lägg till golvvärme och håll strumporna torra!

 

Låt våra plattsättare i Uppsala ge råd och tips på snygga och smidiga förändringar med kakel och klinker i ditt kök, hall, entré eller badrum. 

Hur är det att renovera med Dryft?

Plattsättare från Dryft i Stockholm

Framtidens hantverksföretag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Vanliga frågor om plattsättare Uppsala

Jag behöver hjälp av en plattsättare Uppsala, hur gör jag?

      

Kontakta oss!

Du når oss enkelt via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med en plattsättare direkt på sidan. 

Vi har certifierade plattsättare i Uppsala som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Är era plattsättare Uppsala certifierade?

      

Självklart!

 

Alla våra plattsättare är certifierade. Vilket innebär att de är utbildade och har erfarenhet. På så sätt kan du vara säker på att du får trygg och professionell hjälp. 

Vad kan era plattsättare i Uppsala hjälpa mig med?

      

Smått som stort!

Våra plattsättare utför näst intill alla kakel- och klinkertjänster och kan hjälpa dig med allt från småfix till större badrumsrenoveringar. Du kan få hjälp med att till exempel kakla om köket, sätta klinker i hall, kök, entré, renovera badrum och mycket mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med.


 

Vad innebär det att ett företag är behörigt enligt byggkeramikrådet?

      

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem. 
 

Självklart är Dryft behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Behörig för Säker vatteninstallation - vad betyder det?

      

Att vara behörig enligt Säker vatten installation betyder att företaget utför arbete enligt de branschregler som finns för en säker vatten installation. 
 

Självklart är Dryft behöriga enligt Säker vatten installation. Här kan du se vår behörighet på Säker vattens sida.

Fråga oss direkt

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.
    
Plattsättare i Stockholm

Dryft för ett hållbart samhälle

Vi har alla ett ansvar för en hållbar framtid. För oss är det en självklar del i ett ansvarfullt företagande. Som ett företag i byggsektorn har vi ett extra ansvar för miljö och hälsa. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera företagets direkta och indirekta miljö- och klimatpåverkan. Våra medarbetare skall ha en trygg och säker arbetsplats, där jämställdhet, sunda värderingar och avtalsenliga arbetsvillkor är självklarheter. Det skall råda en öppenhet inom företaget och alla skall ges goda möjligheter till personlig utveckling.

Hantverkare i Uppsala

Våra hantverkare täcker hela Uppsala

 

Våra hantverkare täcker hela Uppsala. Med en befolkning på ca. 243 000 invånare och en yta på 48,77 km2 så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns i Uppsala så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under ett och samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Uppsala med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp med något mer än plattsättare? Läs mer om våra duktiga elektriker Uppsala, målare Uppsala, snickare Uppsala, rörmokare Uppsalaoch badrum Uppsala. Våra plattsättare finns även i Stockholm, Malmö och Göteborg.