Målare Uppsala

Att måla om hemma kan göra stor skillnad! På Dryft har vi erfarna målare som kan allt inom målning. Vi erbjuder inomhusmålning, utomhusmålning, tapetsering och väldigt mycket mer. Givetvis kan vi också hjälpa dig med val av nyans och färg och guida dig i de senaste trenderna. Kontakta oss idag så kan vi berätta mer!

Här på Dryft har vi utöver målare även elektriker, snickare, rörmokare och plattsättare - redo att hjälpa dig med dina projekt. Alla våra anställda pratar flytande svenska och är utbildade i sitt yrke och har erfarenhet.

Dryft gör det enkelt

Finalist årets byggföretag

Målare Uppsala Målare Uppsala

Hur är det att renovera med Dryft?

Se Kim berätta hur det var när Dryft målade om i hans radhus. En trygg upplevelse där renoveringsglädjen behålls genom hela projektet.

Se fler filmer och referenser

Erfarna målare i Uppsala

Hos oss hittar du duktiga målare som kan hjälpa er med all typ av målning. Alla våra målare är utbildade och pratar flytande svenska. Vi kan hjälpa dig med både målning inomhus och utomhus samt tapetsering i Uppsala. Vi utför arbeten även i områden mellan Uppsala och Stockholm. Genom att måla om hemma, fräschar man både upp samt höjer värdet på sin bostad, på ett kostnadseffektivt sätt. Vi erbjuder dig rådgivning av vad vi behöver göra hemma hos dig för att få ett bra slutresultat efter målningen. Vi ger också gärna tips om fina kulörer som passar i ditt hem. Själva projekteringen görs av våra erfarna projektledare och målningen utförs sedan av våra målare. Vi vill att du som kund ska kunna luta dig tillbaka och se ditt hem förvandlas. Kontakta oss idag för en offert - givetvis helt gratis.

Kontakta oss

Populära måleritjänster i ditt hem

Målning inomhus

Läs mer

Målning utomhus

Läs mer

Tapetsering

Läs mer

Fönsterrenovering

Läs mer

BRF eller Förvaltare? Läs mer här:

Vanliga frågor om måleri

Har ni garanti på måleriarbete?

      Absolut! Som medlemsföretag i branschorganisationen Måleriföretagen omfattas våra kunder av en Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti. Det betyder två års garanti för utfört måleriarbete.
     

Vad är skillnaden på färg och kulör?

      Ofta blandas termerna färg och kulör ihop. Färg är typen av färg, där olika färger har olika egenskaper. Till exempel används olika typer av färg för väggar, snickerier och fasader - då de behöver olika egenskaper för ett snyggt och hållbart resultat. För målning inomhus pratar man ofta om färgens glanstal. Det betyder hur blank färgen är när den torkat, där högre tal är högre glans. För väggar är det oftast snyggast med matta färger då det ger en mjukare känsla och djupare kulör.

Kulör är däremot vad man i vardagligt språk menar med färg. Det vill säga blå, grön, röd osv. Många färgleverantörer beskriver kulörer med namn så som Tidlös, Sommarsnö och Lätthet. Men egentligen är det en så kallad NCS-kod som beskriver kulören och den kan därmed skapas av alla färgleverantörer.
     

Tillhandahåller ni material och färg?

      Vi tillhandahåller material och färg, med den kulör du valt, som ger hållbart resultat i den stil du söker. Våra duktiga färgsattare kan ge råd utefter din smak.
     

Jag behöver hjälp av en målare Uppsala, hur gör jag?

      

Behöver du hjälp av en målare kan du kontakta oss direkt, eller boka ett videomöte med våra duktiga målare så hjälper de dig. 

Har era målare Uppsala erfarenhet ?

      

Våra målare har lång erfarenhet av att måla och tapetsera, allt från små till stora projekt. Har du fler frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss

Vad kan era målare Uppsala hjälpa mig med?

      

Våra målare har lång erfarenhet av alla typer av måleriprojekt, allt från att måla en vägg till att måla om hela bostaden eller göra snygga tapetseringar. För oss är ingenting omöjligt, har du frågor eller vill prata direkt med en av våra duktiga målare kan du boka in ett videomöte för att få råd på vägen. 

Fråga oss direkt

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft