Rörmokare Uppsala

Våra duktiga rörmokare i Uppsala hjälper dig med allt från att installera din nya toalett till en total röromdragning i ditt hem - och allt däremellan.

Alla våra rörmokare i Uppsala är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att få hjälp i Uppsala!

Våra rörmokare täcker inte Uppsala än - men vi kommer snart!

Dryft gör det enkelt

Finalist årets byggföretag

Rörmokare i Uppsala

Hur är det att renovera med Dryft?

Hantverkare i Uppsala

Våra rörmokare hjälper dig med smått till stort i Uppsala 

 

Våra certifierade rörmokare i Uppsala hjälper dig med alla former av arbeten, från smått till stort! 

 

Med rörmokare i Uppsala kan vi oftast på kort varsel hjälpa dig med alla möjliga typer av installationer av vatten och avlopp. Oavsett om det gäller dom mindre arbetena, så som byte av en kran i köket, eller om du önskar något större så som en renovering av husets hela avloppssystem. Med en rörmokare i Uppsala från Dryft kan du luta dig tillbaka och vara trygg med att din VVS-installation sker säkert av certifierade rörmokare. Oavsett om du vet vad du vill ha eller helt enkelt behöver tips och råd, så finns våra proffs tillgängliga för dig!

Kontakta oss
Rörmokare i Uppsala

Trygg renovering med erfarna rörmokare i Uppsala

 

Med en rörmokare från Dryft kan du luta dig tillbaka och vara trygg med att ditt arbete sker säkert av certifierade rörmokare i Uppsala. Vi har självklart både generösa garantier och är certifierade inom Säker Vattens regelverk för VVS-installationer. Detta för att kunna erbjuda dig en trygg renovering både ur försäkringsperspektiv men även vid en eventuell försäljning av bostaden. Våra rörmokare i Uppsala är erfarna och med flera års erfarenhet kan du vara säker över att du får en trygg renovering. Slipp huvudvärken och låt våra rörmokare i Uppsala göra det de gör allra bäst! 

 

Oavsett om du vet vad du vill ha helt enkelt behöver tips och råd, så finns våra proffs tillgängliga för dig!

Kontakta oss

Vanliga frågor om rörmokare Uppsala

Jag behöver hjälp av en rörmokare Uppsala, hur gör jag?

      

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med en rörmokare direkt på sidan. 

Vi har certifierade rörmokare i Uppsala som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Behörig för Säker vatteninstallation - vad betyder det?

      

Att vara behörig enligt Säker vatteninstallation betyder att företaget utför arbete enligt branschregler som finns för en säker vatteninstallation. 
 

Självklart är Dryft behöriga enligt Säker vatten installation. Här kan du se vår behörighet på Säker vattens sida.

Vad kan era rörmokare Uppsala hjälpa mig med?

      

Smått som stort!

Våra rörmokare i Uppsala kan hjälpa dig med alla typer av installationer av vatten och avlopp. Allt ifrån att byta en kökskran till totala röromdragningar. Kontakta oss så berättar vi mer!

Är era rörmokare Uppsala certifierade?

      

Självklart!

 

Alla våra rörmokare är certifierade enligt Säker Vatteninstallation för VVS-installationer. Vilket innebär att de är utbildade och har erfarenhet och du på så sätt kan vara säker på att du får trygg och professionell hjälp.

Fråga oss direkt

Framtidens hantverksföretag

 

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. 

 

Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.
    

Dryft för ett hållbart samhälle
 

Vi har alla ett ansvar för en hållbar framtid. För oss är det en självklar del i ett ansvarfullt företagande. Som ett företag i byggsektorn har vi ett extra ansvar för miljö och hälsa. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera företagets direkta och indirekta miljö- och klimatpåverkan.

 

Våra medarbetare skall ha en trygg och säker arbetsplats, där jämställdhet, sunda värderingar och avtalsenliga arbetsvillkor är självklarheter. Det skall råda en öppenhet inom företaget och alla skall ges goda möjligheter till personlig utveckling.

Hantverkare i Uppsala

Våra hantverkare täcker hela Uppsala 

 

Våra hantverkare täcker hela Uppsala. Med en befolkning på ca. 243 000 invånare och en yta på 48,77 km2 så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns i Uppsala så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under ett och samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Stockholm med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp av någon mer än rörmokare? Läs mer om våra duktiga elektriker Uppsala , målare Uppsala , plattsättare Uppsala , snickare Uppsala och badrum Uppsala. Våra rörmokare finns även i Stockholm, Malmö och Göteborg.