Målare Göteborg

Vi hjälper dig med alla dina måleribehov, från småfix till ommålning av hela bostaden, trapphuset, fasaden - och allt däremellan. 

Alla våra duktiga målare är anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!

 Våra målare täcker inte Göteborg än - men vi kommer snart!

Dryft gör det enkelt

Finalist årets byggföretag

Målare från Dryft i Göteborg

Hur är det att måla om med Dryft?

Se Kim berätta hur det var när Dryft målade om i hans radhus. En trygg upplevelse där renoveringsglädjen behölls genom hela projektet.

Se fler referenser och filmer
Dryfts målare i Göteborg

Våra målare hjälper med små till stora projekt i Göteborg

 

Våra erfarna målare i Göteborg hjälper dig gärna med allt från mindre fix till större ommålningar av hela bostaden, trapphuset eller fasaden. Förutom att få hjälp med målningen ger våra målare i Göteborg även tips och råd vid val av kulörer, tapeter eller andra alternativa lösningar för att skapa den känsla och stil du önskar. Oavsett om du nyligen flyttat in, planerar att sälja eller helt enkelt vill fräscha upp eller göra om ditt redan befintliga hem, då är ny färg eller tapet på väggarna alltid ett bra och säkert alternativ. 

 

Våra duktiga målare i Göteborg hittar den perfekta lösning för just dig och ditt hem! Med genomtänkta färgval kan du skapa effekter och rätt stämning i rummet, vilket kan lyfta och förändra utan att innebära större och kostsamma ingrepp. Våra duktiga målare i Göteborg kan utföra näst intill alla måleriprojekt, oavsett om du vill ha hjälp med målning av väggar, tak, snickerier, fasad, staket och mycket, mycket mer!

 

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss
Dryfts målare i Göteborg

Inte bara målare i Göteborg 

 

Våra erfarna målare i Göteborg finns redo att hjälpa dig med alla dina måleribehov. Men är det så att det är en större renovering du är sugen på eller mer än bara målare du önskar hjälp av, så har vi förutom målare i Göteborg även erfarna snickare, elektriker, plattsättare, rörmokare och projektledare - alla anställda på Dryft under kollektivavtal. Vilket innebär att vi kan hjälpa er med alla steg i renoveringsprocessen, från tanke och idé till färdigställande av projekt. 

 

Kontakta oss idag och du vill ha hjälp av en målare i Göteborg eller någon annan av våra hantverkare och sätt igång med renoveringsdrömmarna!

Målare i Göteborg

Inspiration, färgval och stil

 

Våra målare i Göteborg är förutom erfarna målare också duktiga inom stil, kulörer och inspiration. Våra målare i Göteborg har utfört och sett de mesta olika typerna av projekt och kan därför hjälpa dig med att bolla tankar och idéer för att skapa den effekt och stil just du önskar i ditt hem. Vi hjälper dig såklart att bolla idéer kring vilka kulörval, tapeter eller mönster du kan tänkas välja mellan utefter den känslan och stil du vill uppnå. 

 

Vill du bolla tankar och idéer eller vill ha hjälp att hitta rätt? Boka ett kostnadsfritt videomöte med en målare i Göteborg eller kontakta oss direkt!

Vanliga frågor om målare Göteborg

Har ni garanti på måleriarbete?

      

Absolut! Som medlemsföretag i branschorganisationen Måleriföretagen omfattas våra kunder av en Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti. Det betyder två års garanti för utfört måleriarbete.


 

Vad är skillnaden på färg och kulör?

      

Ofta blandas termerna färg och kulör ihop. Färg är typen av färg, där olika färger har olika egenskaper. Till exempel används olika typer av färg för väggar, snickerier och fasader - då de behöver olika egenskaper för ett snyggt och hållbart resultat. För målning inomhus pratar man ofta om färgens glanstal. Det betyder hur blank färgen är när den torkat, där högre tal är högre glans. För väggar är det oftast snyggast med matta färger då det ger en mjukare känsla och djupare kulör. Kulör är däremot vad man i vardagligt språk menar med färg. Det vill säga blå, grön, röd osv. Många färgleverantörer beskriver kulörer med namn så som Tidlös, Sommarsnö och Lätthet. Men egentligen är det en så kallad NCS-kod som beskriver kulören och den kan därmed skapas av alla färgleverantörer.

Tillhandahåller ni färg och material?

      

Vi tillhandahåller material och färg, med den kulör du valt, som ger hållbart resultat i den stil du söker. Våra duktiga färgsattare kan ge råd utefter din smak.


 

Jag behöver en målare Göteborg - hur går jag till väga?

      

Kontakta oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt måleriprojekt. Vi målar både inomhus och utomhus i hela Göteborg. Kontakta oss för råd och offert - såklart helt kostnadsfritt.

Vad kan era målare Göteborg hjälpa mig med?

      

Våra målare är utbildade och är kunniga inom flera områden. Vill du göra en ommålning av en lättare yta eller måla om hela huset, vi gör allt från små till stora projekt. Har du flera frågor får du gärna kontakta oss, så hjälper vi dig. 

Har era målare Göteborg erfarenhet ?

      

Våra målare har lång erfarenhet av att måla och tapetsera, allt från små till stora projekt. Har du fler frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Fråga oss direkt
Kollegor från Dryft i Stockholm

Framtidens hantverksföretag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.
    

Dryft för ett hållbart samhälle

Vi har alla ett ansvar för en hållbar framtid. För oss är det en självklar del i ett ansvarfullt företagande. Som ett företag i byggsektorn har vi ett extra ansvar för miljö och hälsa. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera företagets direkta och indirekta miljö- och klimatpåverkan. Våra medarbetare skall ha en trygg och säker arbetsplats, där jämställdhet, sunda värderingar och avtalsenliga arbetsvillkor är självklarheter. Det skall råda en öppenhet inom företaget och alla skall ges goda möjligheter till personlig utveckling.

Hantverkare i Göteborg

Våra hantverkare täcker hela Göteborg 

 

 

Våra hantverkare täcker hela Göteborg. Med en befolkning på ca. 1 070 000 invånare och en yta på 447,8 km2 så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns i Göteborg så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under ett och samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Göteborg med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp med något mer än målare? Läs mer om våra duktiga elektriker Göteborg, plattsättare Göteborg, snickare Göteborg, rörmokare Göteborg och badrum Göteborg. Vi har även erfarna målare i Stockholm, Uppsala och Malmö.