Badrumsrenovering Göteborg

Våra duktiga hantverkare hjälper dig med allt från mindre förändringar till totala badrumsrenoveringar i Göteborg. 

Alla våra hantverkare är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera i Göteborg!

 Våra badrumsbyggare täcker inte Göteborg än - men vi kommer snart!

Få offert på ditt badrum

Finalist årets byggföretag

Badrum i Göteborg

Vi erbjuder 15% rabatt på kakel, klinker och badrumsmöbler samt står för all transport!

Smidig badrumsrenovering i Göteborg

En lyckad badrumsrenovering behöver flera olika yrkesgrupper - plattsättare, rörmokare, elektriker, samt ofta snickare och målare. På Dryft har vi alla dessa redo att hjälpa dig med din badrumsrenovering i Göteborg.

Se fler referenser
badrumsrenovering Göteborg

Få en 3D-bild av hur ditt nya badrum i Göteborg kan se ut!

 

Vi hjälper dig gärna hela vägen från första fundering till färdigrenoverat badrum. Ska man utföra en badrumsrenovering så finns det mycket att tänka på och många alternativ bland kakel, klinker och inredning att välja mellan därför kan det ibland vara svårt att föreställa sig slutresultatet. För att underlätta så ger vi dig en 3D-bild av hur ditt nya badrum i Göteborg kan se ut. Med 3D-bilden kan vi tillsammans med dig skapa ditt badrum precis så som du vill ha det, innan vi gör verklighet av det. Sluta föreställ dig i huvudet och få istället en virtuell rundtur av ditt nya badrum! 

 

Här kan du se ett exempel på 3D-bild. 

 

Boka ett kostnadsfritt videomöte med våra badrumsproffs och kom igång med din badrumsrenovering i Göteborg!

Prata med badrumsproffs
Hantverkare på Dryft Göteborg

Trygg badrumsrenovering i Göteborg med Dryft

 

Inget förgyller väl ett hem så mycket som ett nytt badrum. Men när du ska utföra en badrumsrenovering i Göteborg, eller bygga ett helt nytt badrum, så finns det dock stora krav på att det utförs på ett riktigt sätt. Det ska såklart bli snyggt, det ska också hålla länge och självklart vara säkert. På Dryft har vi den kompetens som krävs för en total badrumsrenovering, inom VVS, el, plattsättning, snickeri och måleri - och vi samordnar smidigt hela arbetet för din badrumsrenovering i Göteborg. Vi täcker självklart hela Göteborg så kom igång idag och renovera badrummet med Dryft!

 

Vi följer självklart gällande branschregler för våtrumsarbeten, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS installationerna. För att du ska känna dig säker med att din badrumsrenovering utförs på ett tryggt och korrekt sätt. Är du sugen på att renovera badrummet - låt oss hjälpa dig komma igång med din badrumsrenovering i Göteborg idag! 

Kontakta oss
garantier och intyg Dryft

Garantier och intyg för badrumsrenoveringar i Göteborg

 

Med de höga kraven på att renovera badrum på ett godkänt sätt erbjuder vi generösa garantier och du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer. Något som är väldigt viktigt ur försäkringssynpunkt och vid eventuell försäljning av bostaden.

Vanliga frågor om badrumsrenovering Göteborg

Vad innebär det att ett företag är behörigt enligt BKR?

      

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem. 
 

Självklart är Dryft behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Behörig för Säker vatteninstallation - vad betyder det?

      

Att vara behörig enligt Säker vatteninstallation betyder att företaget utför arbete enligt branschregler som finns för en säker vatteninstallation. 
 

Självklart är Dryft behöriga enligt Säker vatten installation. Här kan du se vår behörighet på Säker vattens sida.

Kan jag köpa badrumsmöbler, kranar och liknande genom Dryft?

      

Absolut! 

Vi har ett stort nätverk av välkända varumärken i alla prisklasser. Vi hjälper dig hitta det som passar just ditt badrum. Till bra priser och att vi sköter all logistik åt dig.

Jag vill renovera mitt badrum i Göteborg - hur går jag till väga?

      

Boka ett videomöte med våra proffs direkt!

 

Vi utför badrumsrenoveringar över hela Göteborg. Vi hjälper dig med planering, val av material och inköp av möbler, kranar och tillbehör samt såklart ett fint hantverksutförande enligt branschens regler för ett säkert, funktionellt och snyggt badrum. Kontakta oss för råd och offert - såklart helt kostnadsfritt

Vad är ett tätskikt och varför är det viktigt?

      

Ett tätskikt sitter bakom bakom ytskiktet i badrum och tvättstugor för att för att skydda mot vatten och fukt. 

 

Utanpå tätskiktet sätter man sedan ytskiktet, så som till exempel kakel eller klinker. Med en plattsättare från Dryft som är behörig enligt BKR kan du vara trygg att tätskiktet byggs enligt branschregler för ett säkert och hållbart resultat.

Får jag ett intyg om jag renoverar badrum i Göteborg via Dryft?

      

Självklart!

 

Vi har generösa garantier och du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Fråga oss direkt
Hantverkare i Göteborg

Våra hantverkare täcker hela Göteborg

 

Våra hantverkare täcker hela Göteborg. Med en befolkning på ca. 1 070 000 invånare och en yta på 447,8 km2 så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns i Göteborg så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under ett och samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Göteborg med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp med något mer än badrumsrenovering? Läs mer om våra duktiga elektriker Göteborg, plattsättare Göteborg, snickare Göteborg, rörmokare Göteborg och målare Göteborg. Vi utför även badrumsrenoveringar i Stockholm, Uppsala och Malmö.