Badrumsrenovering i Stockholm

Våra duktiga hantverkare hjälper dig med allt från mindre förändringar till att renovera hela badrum i Stockholm. 

Alla våra hantverkare är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!
Badrum i Stockholm Badrum i Stockholm

Vi erbjuder 15% rabatt på kakel, klinker och badrumsmöbler samt står för all transport!

Smidigt att renovera badrummet

En lyckad badrumsrenovering behöver flera olika yrkesgrupper - plattsättare, rörmokare, elektriker, samt ofta snickare och målare. På Dryft har vi alla dessa redo att hjälpa dig med renoveringen av ditt badrum.

Se fler referenser
Badrum efter renovering i Stockholm

Få en 3D-modell av hur ditt renoverade badrum kan se ut! 

Vi hjälper dig hela vägen från fundering till resultat när du ska renovera badrum. Det finns mycket att välja mellan och ibland kan det vara svårt att föreställa sig resultatet - vi ger dig en 3D-modell helt gratis av hur ditt nya badrum kan se ut. Med 3D-modellen kan vi tillsammans skapa ditt badrum precis så som du vill ha det, innan vi tar det till verklighet. Skippa att föreställa dig i huvudet och få en virtuell rundtur istället! 

 

Här kan du se ett exempel på 3D-modell

 

Boka ett kostnadsfritt videomöte med våra badrumsproffs och kom igång med ditt nya badrum!

Prata med badrumsproffs

Videomöte med ett badrumsproffs

     Vill du ha en offert på din badrumsrenovering? 

Våra proffs finns redo att hjälpa dig. Det finns mycket att tänka på när när man ska renovera badrum samt många krav på att det utförs på ett korrekt sätt. 

Här kan du boka videomöte med våra badrumsproffs. Boka in en tid som passar dig, självklart kostnadsfritt, så ordnar våra proffs med en offert på din badrumsrenovering!
     

Ta en titt på tidigare badrumsrenoveringar

 

Badrum kommer i många olika former och varianter. Förutom hur badrummets planlösning ser ut så finns det också oändligt med kakel, klinker och inredning att välja mellan. Därför kan det ibland vara svårt att veta vad man vill ha. Kika gärna på några av våra tidigare badrumsrenoveringar och få lite inspiration! 

Badrumsrenovering i Stockholm

Trygg och säker badrumsrenovering

Inget förgyller väl ett hem så mycket som ett nytt badrum. Att renovera eller bygga ett badrum ställer dock stora krav att det utförs på ett riktigt sätt. Det skall bli snyggt, hålla länge och självklart vara säkert. På Dryft har vi den kompetens som krävs, inom VVS, el, plattsättning, snickeri och måleri - och vi samordnar effektivt hela arbetet. 

Självfallet följer vi gällande branschregler för våtrumsarbeten, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS installationerna. Alla pratar flytande svenska, är utbildade inom sitt yrke och har erfarenhet.

Kontakta oss
Badrumsrenovering Stockholm

Garantier och intyg för din säkerhet när vi renoverar badrum

Vi har generösa garantier och du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Vanliga frågor om badrumsrenovering

Vad innebär det att ett företag är behörigt enligt BKR?

      När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem.

Självklart är Dryft behörig enligt BKR.
     

Behörig för Säker vatteninstallation - vad betyder det?

      Att vara behörig enligt Säker vatteninstallation betyder att företaget utför arbete enligt branschreglers som finns för en söker vatteninstallation.

Självklart är Dryft behöriga enligt Säker vatteninstallation.
     

Vad är skillnaden på kakel och klinker?

      Kakel är plattor som används på väggar. Klinker är plattor som är lite tåligare och kan därför används på både väggar och golv.

Det finns väldigt många olika kakel och klinker att välja på för din badrumsrenovering. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en still som du gillar!
     

Vad är ett tätskikt och varför är det viktigt?

      Ett tätskikt sitter bakom bakom ytskiktet i badrum och tvättstugor för att för att skydda mot vatten och fukt. Utanpå tätskiktet sätter man sedan ytskiktet, så som till exempel kakel eller klinker.

Med en plattsättare från Dryft som är behörig enligt BKR kan du vara trygg att tätskiktet byggs enligt branschregler för ett säkert och hållbart resultat.
     

Kan jag köpa badrumsmöbler, kranar och liknande genom Dryft?

      Absolut!
Vi har ett stort nätverk av välkända varumärken i alla prisklasser. Vi hjälper dig hitta det som passar just ditt badrum. Till bra priser och att vi sköter all logistik åt dig.
     

Jag vill renovera mitt badrum - hur går jag till väga?

      Boka ett videomöte med våra proffs direkt! 
Vi utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm. Vi hjälper dig med planering, val av material och inköp av möbler, kranar och tillbehör samt såklart ett fint hantverksutförande enligt branschens regler för ett säkert, funktionellt och snyggt badrum. Kontakta oss för råd och offert - såklart helt kostnadsfritt
     
Fråga oss direkt

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.
    

Framtidens hantverksföretag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Dryft för ett hållbart samhälle

Vi har alla ett ansvar för en hållbar framtid. För oss är det en självklar del i ett ansvarfullt företagande. Som ett företag i byggsektorn har vi ett extra ansvar för miljö och hälsa. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera företagets direkta och indirekta miljö- och klimatpåverkan. Våra medarbetare skall ha en trygg och säker arbetsplats, där jämställdhet, sunda värderingar och avtalsenliga arbetsvillkor är självklarheter. Det skall råda en öppenhet inom företaget och alla skall ges goda möjligheter till personlig utveckling.

Våra hantverkare täcker hela Stockholm 

 

Våra hantverkare täcker hela Stockholm. Med en befolkning på ca. 2,344 miljoner invånare och en yta på 6519 km2 så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns i Stockholm så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under ett och samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Stockholm med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp med något mer än badrumsrenovering? Läs mer om våra duktiga elektriker Stockholm, målare Stockholm, plattsättare Stockholm, snickare Stockholm, rörmokare Stockholm. Vi utför även badrumsrenoveringar i Malmö, Uppsala och Göteborg

Det är mycket att tänka på inför en badrumsrenovering - läs mer här om vad som är bra att tänka på:

Belysning i för ditt badrum - Fristående eller inbyggt badkar - Vad kostar det att renovera ett badrum?

Badrumsrenoveringar behöver ofta flera yrkesgrupper. På Dryft hittar du alla under samma tak!

 Plattsättare StockholmRörmokare Stockholm Målare Stockholm - Elektriker StockholmSnickare StockholmHantverkare Stockholm 

 

 

Vi kan hjälpa dig med badrum i hela Stockholm! Här är några av områdena vi bygger många badrum:


Nacka - Täby - Huddinge - Sollentuna - Bromma - Åkersberga - Södertälje - Värmdö - Lidingö - Södermalm - Järfälla - Haninge - Solna - Tyresö - Upplands Väsby - Ekerö - Vallentuna - Hägersten - Sundbyberg - Kungsholmen - Älvsjö - Danderyd - Enskede - Knivsta - Vasastan - Östermalm - Årsta - Farsta - Märsta - Spånga - Hässelby - Sigtuna - Botkyrka - Nykvarn - Tumba - Vällingby - Vaxholm - Norrort - Tullinge - Saltsjöbaden - Saltsjö Boo - Segeltorp