Badrumsrenovering Kungsholmen

Våra duktiga hantverkare hjälper dig med allt från mindre förändringar till totala badrumsrenoveringar på Kungsholmen. 

Alla våra hantverkare är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera på Kungsholmen!

Få offert på ditt badrum

Finalist årets byggföretag

Badrum på Kungsholmen

Vi erbjuder 15% rabatt på kakel, klinker och badrumsmöbler samt står för all transport!

Smidig badrumsrenovering på Kungsholmen

En lyckad badrumsrenovering behöver flera olika yrkesgrupper - plattsättare, rörmokare, elektriker, samt ofta snickare och målare. På Dryft har vi alla dessa redo att hjälpa dig med din badrumsrenovering på Kungsholmen.

Se fler referenser
badrumsrenovering Kungsholmen

Få en 3D-bild av ditt nya badrum på Kungsholmen ! 

 

Vi hjälper dig att ta din badrumsrenovering hela vägen från idé till verklighet. Det finns många valmöjligheter och inredningsalternativ när det kommer till en badrumsrenovering och därför förstår vi att det ofta är svårt att välja. Det kan även vara ännu svårare att föreställa sig slutresultatet i huvudet. Vi ger dig därför en 3D-bild för att hjälpa dig att komma framåt. Utifrån bilden kan vi tillsamans skapa ett badrum i din smak och stil. Slipp visualisera din badrumsrenovering och ta en titt virtuellt istället!

 

Här kan du se ett exempel på 3D-bild. 

 

Här kan du boka ett kostandsfritt videomöte med våra badrumsproffs på Kungsholmen , så hjälper dem dig att komma igång med din badrumsrenovering!

Prata med badrumsproffs

Våra proffs hjälper dig med ditt nya badrum på Kungsholmen!

     Vill du ha en offert på ditt badrum på Kungsholmen ?

Våra proffs hjälper dig genom hela din badrumsrenovering. Få svar på dina frågor och funderingar kring din badrumsrenovering av våra proffs på Kungsholmen . Genom att boka ett kostnadsfritt videomöte kan du få svar på alla dina frågor, du får också en offert på din badrumsrenovering. 

Det hade varit toppen om du visade upp det du villl ha hjälp med under videomötet för att på bästa sätt kunna få hjälp med din badrumsrenovering helt utifrån dina behov.
     

Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Hantverkare på Dryft

Dryft ger dig trygg & säker badrumsrenovering på Kungsholmen

 

Ett nytt badrum kan ta ditt hem till en helt ny nivå. Låt Dryft, med sin omfattande kompetens av VVS, el, kakel, snickeri och målning hjälpa dig att renovera eller bygga ditt drömbadrum på Kungsholmen . Vi förstår hur viktigt det är att badrumsrenoveringen och byggnationen är säker - därför följer vi alla nödvändiga föreskrifter från Byggkeramikrådet (BKR) och Säker Vatten gällande tätskikt respektive VVS-installationer så att du kan känna dig trygg när du litar på oss!

 

Så gör dig redo att gå samman när vi tillsammans förvandlar din renoveringsidé till verklighet - oavsett var i Stockholm eller Kungsholmen du bor så hjälper vi dig på Dryft att starta din badrumsrenovering.

Kontakta oss
garantier och intyg Dryft

Givetvis garantier & intyg för badrumsrenovering på Kungsholmen

 

Det finns regler och krav när det kommer till att renovera badrummet. Vi på Dryft har garantier och du får även ett intyg på att vi förhållit oss till branschreglerna under arbetets gång. Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer. Något som är minst lika viktigt vid en eventuell försäljning av bostaden som ur försäkringssynpunkt.

Vanliga frågor om badrumsrenovering Kungsholmen

Vad innebär det att ett företag är behörigt enligt BKR?

      

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem. 
 

Självklart är Dryft behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Behörig för Säker vatteninstallation - vad betyder det?

      

Att vara behörig enligt Säker vatteninstallation betyder att företaget utför arbete enligt branschregler som finns för en säker vatteninstallation. 
 

Självklart är Dryft behöriga enligt Säker vatten installation. Här kan du se vår behörighet på Säker vattens sida.

Kan jag köpa badrumsmöbler, kranar och liknande genom Dryft?

      

Absolut! 

Vi har ett stort nätverk av välkända varumärken i alla prisklasser. Vi hjälper dig hitta det som passar just ditt badrum. Till bra priser och att vi sköter all logistik åt dig.

Jag vill renovera mitt badrum - hur går jag till väga?

      

Boka ett videomöte med våra proffs direkt!

 

Vi utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm. Vi hjälper dig med planering, val av material och inköp av möbler, kranar och tillbehör samt såklart ett fint hantverksutförande enligt branschens regler för ett säkert, funktionellt och snyggt badrum. Kontakta oss för råd och offert - såklart helt kostnadsfritt

Vad är ett tätskikt och varför är det viktigt?

      

Ett tätskikt sitter bakom bakom ytskiktet i badrum och tvättstugor för att för att skydda mot vatten och fukt. 

 

Utanpå tätskiktet sätter man sedan ytskiktet, så som till exempel kakel eller klinker. Med en plattsättare från Dryft som är behörig enligt BKR kan du vara trygg att tätskiktet byggs enligt branschregler för ett säkert och hållbart resultat.

Får jag ett intyg om jag renoverar badrum via Dryft?

      

Självklart!

 

Vi har generösa garantier och du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Fråga oss direkt
Hantverkare på Kungsholmen

Våra hantverkare täcker hela Kungsholmen

 

Våra hantverkare täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala och finns därför såklart även på Kungsholmen. Vi täcker hela Kungsholmen, såsom bland annat Fridhemsplan, Kristineberg, Fredhäll etc. Med en befolkning på ca 68 016 personer, på en yta på 4,85 km2, så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns på Kungsholmen så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er på Kungsholmen med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.
 

Behöver du hjälp med något mer än din badrumsrenovering? Läs mer om våra duktiga snickare Kungsholmen , elektriker Kungsholmen , målare Kungsholmen , plattsättare Kungsholmen och rörmokare Kungsholmen .