Elektriker Kungsholmen

Våra duktiga elektriker på Kungsholmen hjälper dig med allt ifrån småfix till att dra om all el eller jorda om hemma hos dig - och allt däremellan.

Alla våra elektriker är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det både enkelt och tryggt att få hjälp med elen på Kungsholmen.
Elektriker från Dryft på Kungsholmen

Hur är det att renovera med Dryft?

Våra elektriker på Kungsholmen hjälper dig med elinstallationen!

     Vill du uppgradera hemmets elcentral men vet inte var du ska börja? Våra elektriker på Kungsholmen hjälper dig! Vi gör det enkelt för dig genom att erbjuda ett brett urval av produkter med installation genom tidsbokning online. 

Kom igång idag och boka en installationstid som passar in i ditt schema.
    
Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Prata med ett elektrikerproffs på Kungsholmen

     Sluta leta efter svaret på dina el-beskymmer! Våra proffsiga elektriker på Kungsholmen finns här med exceptionell service, effektiva lösningar och kostnadsfri rådgivning. Låt oss samarbeta - boka ett möte när som helst som passar dina dig och dina behov.
     
Elektriker Kungsholmen

Våra elektriker finns på Kungsholmen för att hjälpa dig 

 

Behöver du en professionell elektriker på Kungsholmen eller Stockholm? Sök inte längre! Vårt certifierade team av elektriker är tillgängliga för att hjälpa dig med allt som har med el att göra - från småjobb som belysning och installation av smarta hem till större uppgifter som kabeldragning eller att göra din spis klar för användning. Så oavsett om det handlar om hjälp med att installera en extra laddbox eller spotlights runt om i huset kan våra erfarna elektriker få ordning på din el snabbt och pålitligt! 

 

Låt proffsen ta över! Våra elektrikerproffs är redo att leda dig genom alla gör-det-själv elproblem. Från att byta ut skadade ledningar, uttag och strömbrytare till att helt enkelt svara på dina frågor - våra elektriker på Kungsholmen hjälper dig med alla din elproblem. 

Kontakta oss!
Elektriker eljour på Kungsholmen

När krisen är framme hjälper vår eljour på Kungsholmen dig

 

När krisen är framme, behöver du ibland en elektriker snabbt. på Kungsholmen finns vi och hjälper dig med dina problem. Är det spisen eller ugnen som strular? Ingen fara! Våra elektriker som har eljour på Kungsholmen hjälper dig på ett snabbt, enkelt och smidigt sätt. Våra elektriker på jour är redo att hjälpa dig på Kungsholmen och hela Stockholmsområdet.

Läs mer om vår eljour

Vill du veta mer om Dryft?

Vanliga frågor om elektriker Kungsholmen

Jag behöver hjälp av en elektriker Kungsholmen, hur gör jag?

      

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med en elektriker direkt på sidan. 

Vi har certifierade elektriker på Kungsholmen som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Är era elektriker Kungsholmen certifierade?

      

Självklart!

 

Alla våra elektriker är certifierade. Vilket innebär att de är utbildade och har erfarenhet. På så sätt kan du vara säker på att du får trygg och professionell hjälp. 

Vad kan era elektriker Kungsholmen hjälpa mig med?

      

Smått som stort!

Våra elektriker utför näst intill alla eltjänster och kan hjälpa dig med allt från småfix till större omdragningar av all el. Du kan få hjälp med till exempel byte av eluttag/strömbrytare, smart hem, belysning, felsökning, elcentral, laddbox, dra om all el i huset och mycket, mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med. 

Fråga oss direkt
Hantverkare på Kungsholmen

Våra hantverkare täcker hela Kungsholmen

 

Våra hantverkare täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala och finns därför såklart även på Kungsholmen. Vi täcker hela Kungsholmen, såsom bland annat Fridhemsplan, Kristineberg, Fredhäll etc. Med en befolkning på ca 68 016 personer, på en yta på 4,85 km2, så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns på Kungsholmen så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er på Kungsholmen med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.
 

Behöver du hjälp med något mer än elektriker? Läs mer om våra duktiga snickare Kungsholmen , badrum Kungsholmen, målare Kungsholmen , plattsättare Kungsholmen och rörmokare Kungsholmen .