Elektriker Vaxholm

Våra duktiga elektriker på Vaxholm hjälper dig med allt ifrån småfix till att dra om all el eller jorda om hemma hos dig - och allt däremellan.

Alla våra elektriker är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det både enkelt och tryggt att få hjälp med elen på Vaxholm.
Elektriker från Dryft på Vaxholm

Hur är det att renovera med Dryft?

Letar du efter elektriker på Vaxholm? Boka installation idag!

     Med bara några få klick kan du få de produkter och den installationshjälp du behöver från våra elektriker på Vaxholm! Utforska vad vi har att erbjuda, köp produkt och boka installation i vår onlinekalender eller boka ett videomöte för rådgivning.

Om det är något annat du behöver hjälp med är det bara att kontakta oss - vi finns alltid här när du behöver oss!
    
Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Prata med våra erfarna elektriker på Vaxholm

     Behöver du snabba svar från erfarna elektriker på Vaxholm? 

Då behöver du inte leta längre, vårt proffsiga team finns här för att hjälpa dig! Vi ger dig bra service och pålitliga lösningar för alla dina elbehov. Boka enkelt in ett videosamtal och berätta mer om vad du behöver hjälp med. Såklart helt kostnadsfritt!
     
Elektriker Vaxholm

Våra elektriker hjälper dig med smått till stort på Vaxholm

 

Hittade du inte det du sökte? Våra certifierade elektriker på Vaxholm hjälper dig med alla former av elarbeten, från smått till stort. Våra elektriker täcker självklart både Vaxholm och hela Stockholm för att hjälpa dig med allt från belysning till smarta hem. Behöver du elsäkra din bostad eller få hjälp med diverse installationer såsom spishäll, laddboxar eller spotlights så finns vi här! 

 

Vet du inte vad felet är så ordnar vi med felsökningar och självklart byter vi även din elcentral, dina dimmers eller strömbrytare eller reparerar trasiga ledningar och eluttag. Oavsett om du vet vad du vill ha eller helt enkelt behöver tips och råd, så finns våra proffs tillgängliga för dig!

Kontakta oss!
Elektriker eljour på Vaxholm

Vi finns där när det behövs, vår eljour på Vaxholm 

 

Behöver du en snabb och pålitlig elektriker på Vaxholm? Vårt lokala team av erfarna proffs är på jour vardagar mellan 08:00-16.00 för att få dina elproblem lösta snabbt, smärtfritt och med minimala störningar. Inget jobb är för stort eller litet för våra experttekniker som servar alla områden på Vaxholm och Stockholm!

Läs mer om vår eljour

Vill du veta mer om Dryft?

Vanliga frågor om elektriker Vaxholm

Jag behöver hjälp av en elektriker Vaxholm, hur gör jag?

      

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med en elektriker direkt på sidan. 

Vi har certifierade elektriker i Vaxholm som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Är era elektriker Vaxholm certifierade?

      

Självklart!

 

Alla våra elektriker är certifierade. Vilket innebär att de är utbildade och har erfarenhet. På så sätt kan du vara säker på att du får trygg och professionell hjälp. 

Vad kan era elektriker Vaxholm hjälpa mig med?

      

Smått som stort!

Våra elektriker utför näst intill alla eltjänster och kan hjälpa dig med allt från småfix till större omdragningar av all el. Du kan få hjälp med till exempel byte av eluttag/strömbrytare, smart hem, belysning, felsökning, elcentral, laddbox, dra om all el i huset och mycket, mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med. 

Fråga oss direkt
Hantverkare på Vaxholm

Våra hantverkare finns i hela Vaxholm

 

Våra hantverkare täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala och finns såklart därför även i Vaxholm. Vi täcker hela Vaxholm, såsom bland annat Resarö, Skarpö och Rindö. Med en befolkning på ca. 12 000 personer fördelat på 57 stycken bebodda öar och en area på 107 km2 så finns det många personer med renoveringsbehov. För alla lägenheter, villor och småhus som finns i Vaxholm så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare, och rörmokare som kan hjälpa er i Vaxholm med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan. 

 

Behöver du hjälp med något mer än elektriker? Läs mer om våra duktiga snickare Vaxholm, badrum Vaxholm, målare Vaxholm, plattsättare Vaxholm och rörmokare Vaxholm.