Elektriker i Bromma - utan krångel

Våra duktiga elektriker i Bromma hjälper dig med allt ifrån småfix till att dra om all el eller jorda hemma hos dig - och allt däremellan.

Alla våra elektriker är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det både enkelt och tryggt att få hjälp med elen i Bromma.
preview

Hur är det att renovera med Dryft?

Boka installation i Bromma direkt här eller kontakta oss

     Här kan du köpa produkter med installation och smidigt boka tid direkt i kalendern! Behöver du hjälp med något annat? Kontakta oss så hjälper våra elektriker dig.

Klicka på den produkt du vill köpa eller läsa mer om. När du valt dina produkter kommer en online-kalender där du kan boka en tid för installation som passar dig.
    
Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Prata med en elektriker i Bromma

     Har du frågor eller funderingar? 

Våra proffs finns redo att hjälpa dig. Här kan du få hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga elektriker, på en tid som passar dig. Såklart helt kostnadsfritt! Det är bra om du under videosamtalet kan visa det du vill ha hjälp med.
     

Våra elektriker hjälper dig med smått till stort i Bromma 

Hittade du inte det du sökte? Våra certifierade elektriker i Bromma hjälper dig med alla former av elarbeten, från smått till stort. 

Våra elektriker täcker självklart både Bromma och hela Stockholm för att hjälpa dig med allt från belysning till smarta hem. Behöver du elsäkra din bostad eller få hjälp med diverse installationer såsom spishäll, laddboxar eller spotlights så finns vi här! Vet du inte vad felet är så ordnar vi med felsökningar och självklart byter vi även din elcentral, dina dimmers eller strömbrytare eller reparerar trasiga ledningar och eluttag. Oavsett om du vet vad du vill ha eller helt enkelt behöver tips och råd, så finns våra proffs tillgängliga för dig!

Kontakta oss!

Vill du veta mer om Dryft?