Elektriker Kungsängen

Våra duktiga elektriker i Kungsängen hjälper dig med allt ifrån småfix till att dra om all el eller jorda om hemma hos dig - och allt däremellan.

Alla våra elektriker är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det både enkelt och tryggt att få hjälp med elen i Kungsängen.
Elektriker från Dryft i Kungsängen

Hur är det att renovera med Dryft?

Våra elektriker i Kungsängen hjälper dig med elinstallationen!

     Vill du uppgradera hemmets elcentral men vet inte var du ska börja? Våra elektriker i Kungsängen hjälper dig! Vi gör det enkelt för dig genom att erbjuda ett brett urval av produkter med installation genom tidsbokning online. 

Kom igång idag och boka en installationstid som passar in i ditt schema.
    
Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Prata med ett elektrikerproffs i Kungsängen

     Sluta leta efter svaret på dina el-beskymmer! Våra proffsiga elektriker i Kungsängen finns här med exceptionell service, effektiva lösningar och kostnadsfri rådgivning. Låt oss samarbeta - boka ett möte när som helst som passar dina dig och dina behov.
     
Elektriker kungsängen

Våra elektriker hjälper dig med smått till stort i Kungsängen 

 

Hittade du inte det du sökte? Våra certifierade elektriker i Kungsängen hjälper dig med alla former av elarbeten, från smått till stort. Våra elektriker täcker självklart både Kungsängen och hela Stockholm för att hjälpa dig med allt från belysning till smarta hem. Behöver du elsäkra din bostad eller få hjälp med diverse installationer såsom spishäll, laddboxar eller spotlights så finns vi här! 

 

Vet du inte vad felet är så ordnar vi med felsökningar och självklart byter vi även din elcentral, dina dimmers eller strömbrytare eller reparerar trasiga ledningar och eluttag. Oavsett om du vet vad du vill ha eller helt enkelt behöver tips och råd, så finns våra proffs tillgängliga för dig!

Kontakta oss!
Elektriker eljour i Kungsängen

Vi finns där när det behövs, vår eljour i Kungsängen 

 

Behöver du en snabb och pålitlig elektriker i Kungsängen? Vårt lokala team av erfarna proffs är på jour vardagar mellan 08:00-16.00 för att få dina elproblem lösta snabbt, smärtfritt och med minimala störningar. Inget jobb är för stort eller litet för våra experttekniker som servar alla områden i Kungsängen och Stockholm!

Läs mer om vår eljour

Vill du veta mer om Dryft?

Vanliga frågor om elektriker Kungsängen

Jag behöver hjälp av en elektriker Kungsängen, hur gör jag?

      

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med en elektriker direkt på sidan. 

Vi har certifierade elektriker i Kungsängen som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Är era elektriker Kungsängen certifierade?

      

Självklart!

 

Alla våra elektriker är certifierade. Vilket innebär att de är utbildade och har erfarenhet. På så sätt kan du vara säker på att du får trygg och professionell hjälp. 

Vad kan era elektriker Kungsängen hjälpa mig med?

      

Smått som stort!

Våra elektriker utför näst intill alla eltjänster och kan hjälpa dig med allt från småfix till större omdragningar av all el. Du kan få hjälp med till exempel byte av eluttag/strömbrytare, smart hem, belysning, felsökning, elcentral, laddbox, dra om all el i huset och mycket, mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med. 

Fråga oss direkt
Hantverkare i Kungsängen

Våra hantverkare täcker hela Kungsängen

 

Våra hantverkare i Stockholm, Södertälje och Uppsala är redo att hjälpa dig. Därför finns vi givetvis också i Kungsängen. Vi är verksamma inom hela Kungsängen, såsom bland annat Norrboda, Brunna och Tibble. Med sin befolkningsmängd på ca. 12 500 personer och en yta på 3,63 km2 så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla villor, lägenheter och småhus som finns i Kungsängen så finns Dryft där som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Kungsängen med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

Behöver du hjälp med något mer än elektriker? Läs mer om våra duktiga snickare i Kungsängen, målare i Kungsängen, plattsättare i Kungsängen och rörmokare i Kungsängen.