Elektriker Kista

Våra duktiga elektriker i Kista hjälper dig med allt ifrån småfix till att dra om all el eller jorda om hemma hos dig - och allt däremellan.

Alla våra elektriker är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det både enkelt och tryggt att få hjälp med elen i Kista.
Elektriker från Dryft i Kista

Hur är det att renovera med Dryft?

I Kista kan du enkelt få hjälp med din elinstallation.

     Köp inte bara produkten - få den installerad också! Våra elektriker i Kista hjälper dig genom hela processen, från att välja rätt produkt, till genomförd installation. Välj den produkt du önskar köpa och boka installationen direkt - snabbt, smidigt och enkelt! 

Om du behöver mer info eller har frågor kan du kontakta oss direkt.
    
Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Prata med en proffsig elektriker Kista

     Sluta leta efter svaret på dina el-beskymmer! Våra proffsiga elektriker i Kista finns här med exceptionell service, effektiva lösningar och kostnadsfri rådgivning. Låt oss samarbeta - boka ett möte när som helst som passar dina dig och dina behov.
     
Elektriker på jobb i Kista

Smått eller stort - våra elektriker i Kista hjälper dig

 

Hittade du inte det du sökte? Vårt team av certifierade elektriker i Kista är här för att hjälpa dig! I Kista och hela Stockholm hjälper våra elektriker med stora och små lösningar - allt från belysningsarmaturer till fullfjädrade smarta hem. Behöver du installera en spishäll? Vad sägs om några extra spotlights eller en ny laddbox? Inget jobb är för komplext, våra experter har koll på läget. 

 

Vet du inte vad elfelet är? Våra skickliga proffs kan guida dig steg för steg genom att felsöka problemet eller ersätta dina felaktiga ledningar, dimrar och strömbrytare. Stressa inte - luta dig bara mot oss för problemfria lösningar!'

Kontakta oss!
Elektriker eljour i Kista

Vår eljour i Kista hjälper dig när krisen är framme

 

Ibland är krisen framme och man behöver en elektriker i Kista snabbt. Har du ett oförklarligt el-fel eller har spisen eller ugnen slutat fungera? Ingen fara, våra jour elektriker i Kista finns redo att hjälpa dig snabbt, smidigt och enkelt. Vi har elektriker på jour redo i Kista och hela Stockholmsområdet

Läs mer om vår eljour

Vill du veta mer om Dryft?

Vanliga frågor om elektriker Kista

Jag behöver hjälp av en elektriker Kista, hur gör jag?

      

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med en elektriker direkt på sidan. 

Vi har certifierade elektriker i Kista som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Är era elektriker Kista certifierade?

      

Självklart!

 

Alla våra elektriker är certifierade. Vilket innebär att de är utbildade och har erfarenhet. På så sätt kan du vara säker på att du får trygg och professionell hjälp. 

Vad kan era elektriker Kista hjälpa mig med?

      

Smått som stort!

Våra elektriker utför näst intill alla eltjänster och kan hjälpa dig med allt från småfix till större omdragningar av all el. Du kan få hjälp med till exempel byte av eluttag/strömbrytare, smart hem, belysning, felsökning, elcentral, laddbox, dra om all el i huset och mycket, mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med. 

Fråga oss direkt
Hantverkare i Kista

Våra hantverkare täcker hela Kista

 

Våra hantverkare i Stockholm, Södertälje och Uppsala är redo att hjälpa dig. Därför finns vi givetvis också i Kista. Vi täcker hela Kista, såsom bland annat Ärvinge och Kistahöjden . Med sin befolkningsmängd på ca. 13 469 personer och en yta på 4.14 km2 så finns det många personer med renoveringsbehov. För alla villor, lägenheter och småhus som finns i Kista så finns Dryft där som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Kista med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera bostaden - och allt däremellan.

Behöver du något mer än elektriker? Vi har även duktiga snickare i Kista, målare i Kista, plattsättare i Kista och rörmokare i Kista.