Elektriker Järfälla

Våra duktiga elektriker i Järfälla hjälper dig med allt ifrån småfix till att dra om all el eller jorda om hemma hos dig - och allt däremellan.

Alla våra elektriker är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det både enkelt och tryggt att få hjälp med elen i Järfälla.
Elektriker från Dryft i Järfälla

Hur är det att renovera med Dryft?

Våra elektriker i Järfälla hjälper dig med elinstallationen!

     Vill du uppgradera hemmets elcentral men vet inte var du ska börja? Våra elektriker i Järfälla hjälper dig! Vi gör det enkelt för dig genom att erbjuda ett brett urval av produkter med installation genom tidsbokning online. 

Kom igång idag och boka en installationstid som passar in i ditt schema.
    
Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Videomöte med elektriker i Järfälla

     Kämpa inte ensam med elproblemen! Få den experthjälp du behöver i Järfälla med erfarna elektriker. Vårt team är redo att ge snabb och pålitlig service - och det finns inga förpliktelser eller kostnader förknippade med att få en gratis utvärdering via videosamtal. Boka ett möte som passar ditt schema idag och var trygg i vetskapen om att ditt hem snart kommer att fungera smidigt igen!
     
Elektriker installerar i Järfälla

Smått eller stort - våra elektriker i Järfälla hjälper dig

 

 Hittade du inte det du sökte? Vårt team av certifierade elektriker i Järfälla är här för att hjälpa dig! I Järfälla och hela Stockholm hjälper våra elektriker med stora och små lösningar - allt från belysningsarmaturer till fullfjädrade smarta hem. Behöver du installera en spishäll? Vad sägs om några extra spotlights eller en ny laddbox? Inget jobb är för komplext, våra experter har koll på läget. 

 

Vet du inte vad elfelet är? Våra skickliga proffs kan guida dig steg för steg genom att felsöka problemet eller ersätta dina felaktiga ledningar, dimrar och strömbrytare. Stressa inte - luta dig bara mot oss för problemfria lösningar!

 

 

 

 

Kontakta oss!
Elektriker eljour i Järfälla

Vår eljour i Järfälla hjälper dig när krisen är framme

 

Ibland är krisen framme och man behöver en elektriker i Järfälla snabbt. Har du ett oförklarligt el-fel eller har spisen eller ugnen slutat fungera? Ingen fara, våra jour elektriker i Järfälla finns redo att hjälpa dig snabbt, smidigt och enkelt. Vi har elektriker på jour redo i Järfälla och hela Stockholmsområdet.

Läs mer om vår eljour

Vill du veta mer om Dryft?

Vanliga frågor om elektriker Järfälla

Jag behöver hjälp av en elektriker Järfälla, hur gör jag?

      

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med en elektriker direkt på sidan. 

Vi har certifierade elektriker i Järfälla som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Är era elektriker Järfälla certifierade?

      

Självklart!

 

Alla våra elektriker är certifierade. Vilket innebär att de är utbildade och har erfarenhet. På så sätt kan du vara säker på att du får trygg och professionell hjälp. 

Vad kan era elektriker Järfälla hjälpa mig med?

      

Smått som stort!

Våra elektriker utför näst intill alla eltjänster och kan hjälpa dig med allt från småfix till större omdragningar av all el. Du kan få hjälp med till exempel byte av eluttag/strömbrytare, smart hem, belysning, felsökning, elcentral, laddbox, dra om all el i huset och mycket, mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med. 

Fråga oss direkt
Hantverkare på plats I Järfälla

Våra hantverkare täcker hela Järfälla

 

Våra hantverkare i Järfälla täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala och finns därför såklart även i Järfälla. Vi täcker hela Järfälla, såsom bland annat Jakkobsberg, Barkarby, Skälby, kallhäll etc. Med en befolkning på ca 84 723 personer, på en yta på 63,02 km2 så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns i Järfälla så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Järfälla med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.


 

 

Behöver du hjälp med något mer än elektriker? Läs mer om våra duktiga snickare Järfälla, målare Järfälla, plattsättare Järfälla, rörmokare Järfälla och badrum Järfälla.