lamps

Smartare belysning med Plejd!

Våra certifierade elektriker hjälper dig med installation av Plejd för en smartare belysning i hemmet! Välj hur många strömbrytare du vill göra smarta och boka in en installation snabbt och smidigt på en dag som passar dig nedan. Med Plejd kan du styra din belysning via telefonen, enkelt schemalägga belysningen eller skapa scenarion för olika tillfällen. Produkten installeras bakom dina strömbrytare, vilket gör det till ett bra tillfälle att även passa på att byta ut dina befintliga strömbrytare eller eluttag till nya fräscha. Vi hjälper dig såklart med alla delar på en och samma gång. Klicka i det du önskar få utfört, boka en tid och invänta din elektriker.


Hur många strömbrytare ska göras smarta?

988 kr/styck
988 kr/styck
1 500 kr

Passa på att uppgradera strömbrytare och eluttag!

Exxact - Modernt och Stilrent

Exxact - Modernt och Stilrent

Se modeller

Renova - Klassiskt och tidlöst

Renova - Klassiskt och tidlöst

Se modeller

Boka en installationstid som passar dig - smidigt!

Med några få klick så har du bokat din installationstid. Välj en dag och tid i kalendern som passar dig. Hittar du ingen tid som passar? Kontakta oss! På den tiden du bokat kommer elektrikern från Dryft hem till dig och har med sig alla eventuella tillbehör du har beställt. Du behöver vara hemma under installationen. Först efter installationen, och att du är nöjd, får du en faktura från oss.

Ange ditt postnummer för att se och boka lediga installationstider:

Andra populära el-tjänster!

Laddbox elbil

Läs mer

Byta elcentral

Läs mer

Montera taklampa

Läs mer

Fler el-tjänster!

Läs mer

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft