Elektriker Malmö

Våra duktiga elektriker i Malmö hjälper dig med allt ifrån småfix till att dra om all el eller jorda om hemma hos dig - och allt däremellan.

Alla våra elektriker är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det både enkelt och tryggt att få hjälp med elen i Malmö.

 Våra elektriker täcker inte Malmö än - men vi kommer snart!

Dryft gör det enkelt

Finalist årets byggföretag

Elektriker från Dryft i Malmö

Hur är det att renovera med Dryft?

Elektriker Malmö

Få hjälp smått till stort av elektriker i Malmö

 

Våra erfarna elektriker i Malmö hjälper dig med alla möjliga typer av elarbeten, från smått till stort. Självklart täcker våra elektriker hela Malmö och erbjuder hjälp med allt från belysning till smarta hem system. Oavsett om du önskar hjälp med olika installationer såsom spishäll, laddboxar eller spotlights eller kanske elsäkra hela din bostad - så finns våra elektriker i Malmö här! 

 

Skulle det vara så att du inte vet vad felet är så utför vi felsökningar och såklart byter vi även din elcentral, dimmers, strömbrytare eller fixar trasiga ledningar och eluttag. Oavsett om du vet vad du vill ha eller helt enkelt behöver tips och råd, så finns våra proffs tillgängliga för dig!

Kontakta oss!
Elektriker eljour i Malmö

Eljour i Malmö hjälper dig när oturen är framme
 

Ibland kan det vara så att det krisar och man behöver en elektriker i Malmö snabbt. Har du ett oförklarligt el-fel eller har spisen eller ugnen helt plötsligt slutat fungera? Det är ingen fara, våra jour elektriker i Malmö finns redo att hjälpa dig snabbt, smidigt och enkelt. Vi har elektriker på jour redo i i hela Malmö.

Läs mer om vår eljour

Vill du veta mer om Dryft?

Vanliga frågor om elektriker Malmö

Jag behöver hjälp av en elektriker Malmö, hur gör jag?

      

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med en elektriker direkt på sidan. 

Vi har certifierade elektriker i Malmö som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Är era elektriker Malmö certifierade?

      

Självklart!

 

Alla våra elektriker är certifierade. Vilket innebär att de är utbildade och har erfarenhet. På så sätt kan du vara säker på att du får trygg och professionell hjälp. 

Vad kan era elektriker Malmö hjälpa mig med?

      

Smått som stort!

Våra elektriker utför näst intill alla eltjänster och kan hjälpa dig med allt från småfix till större omdragningar av all el. Du kan få hjälp med till exempel byte av eluttag/strömbrytare, smart hem, belysning, felsökning, elcentral, laddbox, dra om all el i huset och mycket, mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med. 

Fråga oss direkt

Framtidens hantverksföretag

 

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar.

 

Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.
    

Dryft för ett hållbart samhälle

 

Vi har alla ett ansvar för en hållbar framtid. För oss är det en självklar del i ett ansvarfullt företagande. Som ett företag i byggsektorn har vi ett extra ansvar för miljö och hälsa. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera företagets direkta och indirekta miljö- och klimatpåverkan.

 

Våra medarbetare skall ha en trygg och säker arbetsplats, där jämställdhet, sunda värderingar och avtalsenliga arbetsvillkor är självklarheter. Det skall råda en öppenhet inom företaget och alla skall ges goda möjligheter till personlig utveckling.

Hantverkare i Uppsala

Våra hantverkare täcker hela Malmö

 

Våra hantverkare täcker hela Malmö. Med en befolkning på ca. 358 712 invånare och en yta på 76,81 km2 så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns i Malmö så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under ett och samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Malmö med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp med något mer än elektriker? Läs mer om våra duktiga snickare Malmö, plattsättare Malmö, målare Malmö, rörmokare Malmö och badrum Malmö. Vi har även erfarna snickare i Stockholm, Uppsala och Göteborg.