Byta huvudsäkring i Stockholm - höjning eller sänkning

Går din huvudsäkring ofta eller har du en för hög huvudsäkring och därmed betalar onöjdigt höga avgifter? Vi hjälper dig att byta huvudsäkring! Vi byter höjer eller sänker din huvudsäkring och anmäler ändringen till din elleverantör.

 

Fast pris: 2450 kr efter ROT-avdrag


Läs villkor här för byte av huvudsäkringen

Boka byte av huvudsäkring när det passar dig

 

Välj dag och tid för inkoppling av spishäll som passar dig. Ingen tid som passar? Kontakta oss!

 

På den tid du bokat kommer elektrikern från Dryft hem till dig. Du behöver vara hemma under tiden huvudsäkringen byts. Först efter att vi varit där, och att du är nöjd, får du en faktura från oss.

Ange ditt postnummer för att se och boka lediga installationstider:

Olika storlekar på huvudsäkringen

Olika storlekar på huvudsäkringen

 

Om huvudsäkringen löser ut för ofta så har du antingen ett elfel eller så är huvudräkningen för ditt behov. Ofta växer behovet av säkring när fler elprodukter installeras i ditt hem, till exempel en laddbox för elbil.

 

Det kan också vara att ditt hus har en onödigt stor huvudsäkring som leder till att du betalar onödigt höga elnätsavgifter i ditt el-abonnemang. Att säkra ner är då en bra ide för att spara pengar på elräkningen. Det finns smart teknik som kallas lastbalansering som gör att hur mycket el ditt hus använder justeras utefter storleken på huvudsäkringen. Till exempel så ser lastbalanseringen till att energislukande produkter så som laddbox eller värmesystem inte kör för fullt när andra saker så som torktumlaren eller spisen kör. På så sätt kan man klara sig på en mindre huvudsäkring. Här kan du läsa mer om lastbalansering och hur det för laddboxar är ett populärt tillägg.

Att tänka på och vanliga frågor

Villkor för byte av huvudsäkring

            
  • Vid lägenhet - Om dina huvudsäkringar sitter i ett teknikrum i källaren så behöver vi ha åtkomst till detta rum vid tillfället
  • Uppsäkringen gäller max upp till 25A innan eventuell ombyggnad krävs till en tillkommande kostnad.
Kontakta oss
Dryft hjälper dig byta huvudsäkring

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft
Daniel Lindgren

Skrivet av Daniel Lindgren

Daniel Lindgren är uppvuxen i hantverksbranschen. Han har gjort resan från att jobba som hantverkare till att arbeta som projektledare och med ledningsgruppen på ett av Sveriges största hantverksföretag. Med den erfarenheten grundande han Dryft och leder nu över 100 duktiga snickare, elektriker, målare, plattsättare och rörmokare.