Smarta hem med Wiser - få ett smart hem med Dryft

På Dryft är vi experter på Wiser smarta hem system. Våra elektriker hjälper dig att få rätt produkter och installerar - för en smidig vardag, ett säkrare hem och för ett energieffektivt liv. Våra elektriker hjälper dig hitta rätt för ditt hem!

Alla våra elektriker är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!
Elektriker från Dryft installerar smarta hem Wiser

Ett smartare och tryggare hem med Wiser

 

Med Wiser smarta hem får du en helt ny nivå av styrning, med produkter som skapar en smidigare vardag, ökar ditt hems säkerhet och som även ger dig ett energieffektivt liv. Ett brett sortiment som enkelt installeras och skräddarsys efter dina behov och önskemål. Med Wisers breda sortiment får du ett totalt hemstyrningssystem och kontroll över ditt hems energiförbrukning.

 

Vill du veta mer om hur du kan göra ditt hem smart med Wiser - kontakta oss direkt eller boka ett kostnadsfritt videomöte med våra erfarna elektriker! 

Kontakta oss för att få Wiser i ditt hem

Ange ditt postnummer
Video med Wiser-proffs finns tillgängligt i Storstockholm

Prata med ett Wiser-proffs

Har du frågor eller funderingar? Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte med vår Wiser-expert för att höra mer om vilka produkter som passar dig och få en offert för installation. Vill du skriva till oss istället? Kontakta oss här

Energieffektivisering med Wiser

Få ökad förståelse för din energiförbrukning med smart styrning med Wiser! Ta kontroll över din förbrukning genom statistik i realtid och historiskt, genom att förstå vad i ditt hem som drar el för att lokalisera energitjuvar eller för att på ett smidigare sätt minska din energiförbrukning. Med Wisers breda sortiment hjälper vi dig ta kontroll! Vill du veta mer om hur du kan energieffektivisera ditt hus? Få kostnadsfri rådgivning av energiproffs på Dryft

Se energiförbrukningen i realtid

Med hjälp av en energisensor (så kallad PowerTag) som installeras i ditt elskåp får du bättre koll på ditt hems energiförbrukning. Med en smart AI kan du i appen se hur mycket energi hemmet förbrukar i realtid eller dess historiska förbrukning nedbrutet per timme, dag, vecka, månad eller år. Med hjälp av detta kan du förstå vad i ditt hem som drar mer eller mindre el. Redan efter en månad har systemet analyserat hemmets energianvändning och kan då visa upp vilken mängd energi alla delar i ditt hem förbrukat. Därmed kan du lokalisera eventuella energitjuvar och vidta kloka åtgärder.

Smart uppvärmning

Med Wiser får du en effektiv uppvärmning i ditt hem. Styr ditt hems uppvärmning via ett knapptryck i appen eller genom inställda automatiseringar. För att skapa energieffektiv uppvärmning i ditt hem med Wiser kan du till exempel i appen stänga av dina element när du går ut och starta de igen strax innan hemkomst. Med en radiatortermostat från Wiser kan du ställa in automatiseringar som ser till att dina element slås på när rummets temperatur sjunkit till en viss grad. Eller koppla samman dessa till Wisers magnetkontakter på fönstret så elementen stängs av när du öppnar ett fönster i rummet.

Få personlig energirådgivning och tips

När Energicentret aktiverats i Wiser by SE-appen kan du skapa en hemprofil utifrån ditt hems egenskaper. Genom att du svarar på några frågor kring ditt hem, så som hur stor din bostad är, vilken typ av bostad du har, vilket värmesystem och hur många som bor i bostaden så får du därefter personlig rådgivning kring just ditt boende. Med rådgivning och alla smarta tips på hur du kan minska energiförbrukningen hjälper Wiser dig att ta kontroll över ditt hems energiförbrukning.

< style="margin-bottom: 12px" class="h4 ">

Förstå om du förbrukar mer eller mindre än liknande hem

 

Wisers smarta system hjälper dig även ta reda på om ditt hem förbrukar mer eller mindre än dina grannar eller andra med liknande hem. Det är svårt att veta om den energiförbrukning ditt hem tar är rimlig eller inte, med hjälp av Wiser kan du få en tydligare bild av hur energieffektivt ditt hem är eller inte är jämfört med liknande bostäder. Du kan även via systemet få ett kostnadsestimat utifrån ditt hems konsumtion baserat på den avgiftstabell som du ställer in. 

Prata med ett Wiser-proffs

Smidigare vardag med Wiser

Wiser ger dig en smidigare vardag med dess breda sortiment. Genom att koppla upp olika enheter i ditt hem skapar du en smidig och praktisk vardag med oändligt med möjligheter. Koppla upp dimrar, strömbrytare eller eluttag och styr allt ifrån belysningen till kaffebryggaren från sängen med knappar, röststyrning och appen. Vi hjälper dig skapa en smidigare vardag med Wisers produkter! Vill du veta mer eller få en offert - Kontakta oss direkt eller boka ett kostnadsfritt videomöte med våra elektriker!

Kontakta oss

Förstå mer hur Wiser kan hjälpa dig i hela hemmet

Wiser trådlös tryckknapp

Få en smidig vardag genom Wisers trådlösa tryckknapp! Med en smart trådlös tryckknapp som du kan placera vart du vill i hemmet kan du med ett enkelt knapptryck aktivera till exempel "Borta"-scenariet. Med det scenariet kan du släcka all belysning och elapparater i ditt hem vilket både sparar energi då du inte riskerar att missa något i hemmet innan du går ut och du sparar även tid då du smidigt använder en knapp istället för alla knappar i hemmet. Med Wisers trådlösa tryckknapp kan du spara upp till fyra olika scenarier i ditt hem. Placera sedan ut denna vid smarta delar av hemmet, så som sängbordet så du från sängen kan släcka all belysning i bostaden eller vid soffbordet för att dimra och få mysbelysningen utan att lämna soffan.

Belysningsstyrning, närvarosensorer och scenarion

Med Wisers uppkopplade strömbrytare kan du styra din belysning på avstånd eller vid bestämda händelser. Wisers strömbrytare kan du styra manuellt eller via appen utan att behöva resa dig upp. Styr din belysning utefter dina sparade scenarion som till exempel "Borta"-läget för att släcka all belysning när du lämnar hemmet, mysbelysningen till soffhänget, eller styr din belysning utefter solens upp- och nedgång för att alltid ha en upplyst uteplats när du kommer hem efter jobbet. Du kan även styra din belysning med närvarosensorer för automatisk tändning av din belysning vid upptäckt rörelse. Optimera den funktionen ytterligare genom att använda olika inställningar som till exempel säger att närvarosensorn endast ska aktiveras vid vissa klockslag eller för att aktivera andra Wiser-enheter i ditt hem.

Kontakta oss

Smart styrning av solskydd och mörkläggning

Med hjälp av Wiser kan du styra solskydd och mörkläggning i ditt hem. Välj själv när du vill släppa in eller hålla ute solljuset utan att behöva resa dig upp från soffan. Förutom att med ett enkelt knapptryck sköta detta så kan du även skapa smarta automatiseringar utifrån schemalagda tider eller genom att låta Wiser läsa av solens upp- och nedgång. Vakna på morgonen genom att släppa in solens strålar eller få automatisk mörkläggning i sovrummet när det är dags att lägga sig, utan att behöva lämna sängen. Med Wiser uppkopplade jalusibrytare kan du styra ditt hems markiser, persienner, rullgardiner eller såklart jalusier. Styr markisen eller rullgardinen med ett knapptryck i appen eller av en viss bestämd händelse så som klockslag, solljus eller temperatur.

< style="margin-bottom: 12px" class="h4 ">

Säkert hem med Wiser

Med Wisers smarta produkter kan du öka säkerheten i ditt hem! Hemmet ska vara en trygg plats och med smarta lösningar kan du känna dig säker både när du befinner dig i hemmet men även när du är bortrest. Wisers produkter skyddar inte bara ditt hem utan även dig med till exempel smarta brandvarnare, kameror och magnetkontakter. Kontakta oss eller boka in ett kostnadsfritt videomöte med våra elektriker så berättar vi mer om hur vi kan öka din trygghet med hjälp av Wiser!

Smarta brandvarnare

Med hjälp av Wiser smarta brandvarnare ökar du säkerheten i ditt hem om olyckan skulle vara framme. Wisers smarta brandvarnare detektrerar och larmar vid brrandrök och temperaturhöjning över 57 grader. Den smarta brandvarnaren har dubbla detekteringar och kan därmed upptäcka både rök och temperaturhöjningar. Vid identifiering skickas en notis till din telefon. Vid flera smarta brandvarnare som sammankopplas larmar samtliga system om en av brandvarnarna upptäcker brand eller rök. Du kan även skapa automationer vid detektion av brand, så som att all belysning ska tändas i utvalda rum för att du snabbare och säkrare ska kunna ta dig ut.

Rörelsedetektorer

Med Wisers smarta rörelsedetektorer får du ett tryggare hem och kan vara säker på att ingen tar sig in utan att du vet om det. När du lämnar din bostad och slagit på rörelsedetektorn så larmar denna ifall någon form av rörelse upptäcks. Med Wiser rörelsedetektor kan du utöver ökad säkerhet även få ökad bekvämlighet då den även kan användas för att upptäcka rörelse och därmed när ingen är i närheten släcker den belysningen i rummet. Eller med smarta inställningar kan du till exempel se till så att belysningen i badrummet tänds vid upptäckt rörelse efter kl. 23.00 för att sedan automatiskt släckas efter bestämt antal minuter.

Kontakta oss

Kameror inom- och utomhus

Med Wisers smarta kameror för innomhus- och utomhusbruk får du ett säkert och tryggt hem. Med den inbyggda rörelsesensorn börjar kameran ta bilder och spela in video automatiskt om rörelse upptäckts. Lämna huset i tryggt förvar med kameran och var säker på att du får en notis så fort närvaro skulle upptäckas i bostaden. Utöver den trygga kameran, som även har mörkerseende på upp till 10 m i totalt mörker, har den också inbyggd mikrofon och högtalare så du kan kommunicera via Wiser by SE-appen. Detta gör att Wiser även reagerar och agerar på ljud och startar inspelning. Med de smarta automatiseringarna kan du ställa in kameran utefter olika scenarier. Så som till exempel att den automatiskt ska slås på kl.08.00 på vardagar och stängas av kl. 17.00 när du kommer hem från jobbet.

Tryggare med smart brandvarnare och smart kamera

Wiser erbjuder smarta lösningar som ökar tryggheten i ditt hem. Styr till exempel dina brandvarnare, om olyckan skulle vara framme tänder din brandvarnare all belysning och låser upp dörren. Med IP-kamera får du notiser vid detekterad rörelse i hemmet, på det viset har du alltid koll på att ditt hem är i tryggt förvar när du är borta. Med vattenläckagedetektor får du notis och larm i god tid innan skadan blivit för stor och kostsam.

< style="margin-bottom: 12px" class="h4 ">

< style="margin-bottom: 12px" class="h4 ">

Magnetkontakter för fönster och dörrar

Med Wisers smarta magnetkontakter för dörrar och fönster kan du få många smidiga lösningar i ditt hem. Utöver att till exempel se till så elementet automatiskt slår av när ett fönster är öppet så kommer magnetkontakterna med en ökad trygghet till ditt hem. Magnetkontakterna indikerar så fort en dörr eller ett fönster är öppet eller stängt. Med detta kommer många smarta automatiseringar du kan ställa in. Till exempel att belysningen i huset slås på om du kommer hem efter kl.18.00 på vardagar. Men du kan även använda Borta-scenariot som aktiverar samtliga magnetkontakter i bostaden och skickar dig notiser till mobilen när någon av magnetkontakterna indikerar att fönster eller dörrar är öppna. Detta gör att du kan känna dig säker när du är hemifrån.

Detektor för vattenläckage

Wisers breda produktsortiment innehåller även en smart detektor för vattenläckage. Vattenläckagedetektorn larmar så fort ett vattenläckage uppstår. Denna smarta detektor placeras på golvet i de utrymmen i ditt hem med ökad risk för läckage så som till exempel badrum, kök, tvättstuga eller källare. Den är även uppkopplad till Wiser by SE-appen där du kan kontrollera den och även få dina notiser ifall detektorn för vattenläckage skulle upptäcka något. Med denna smarta funktion från Wiser kan du upptäcka olyckor och förhindra dessa innan skadan hunnit bli för stor och kostsam. Håll ditt hem säkert och framförallt torrt med Wisers smarta vattenläckagedetektor.

Vill du veta mer om Dryft?

Vanliga frågor om smarta hem med Wiser

Jag vill få ett smart hem system med Wiser, hur gör jag?

            

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med en elektriker direkt på sidan. 

Vi har certifierade elektriker i hela Stockholm som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Fråga oss direkt

Hur är det att renovera med Dryft?