Badrumsrenovering Malmö

Våra duktiga hantverkare hjälper dig med allt från mindre förändringar till totala badrumsrenoveringar i Malmö. 

Alla våra hantverkare är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera i Malmö!

 Våra badrumsbyggare täcker inte Malmö än - men vi kommer snart!

Få offert på ditt badrum

Finalist årets byggföretag

Badrum i Malmö

Vi erbjuder 15% rabatt på kakel, klinker och badrumsmöbler samt står för all transport!

Smidig badrumsrenovering i Malmö

En lyckad badrumsrenovering behöver flera olika yrkesgrupper - plattsättare, rörmokare, elektriker, samt ofta snickare och målare. På Dryft har vi alla dessa redo att hjälpa dig med din badrumsrenovering i Malmö.

Se fler referenser
badrumsrenovering Malmö

Du får 3D-bild ditt nya badrum i Malmö!

 

Våra hantverkare i Malmö hjälper dig hela vägen från första fundering till färdig badrumsrenovering. Vid badrumsrenoveringar är det mycket att tänka på och det finns en hel del alternativ att välja mellan. Ibland kan det vara svårt att föreställa sig hur slutresultatet kommer att bli - vi ger dig därför en 3D-bild av hur ditt nya badrum i Malmö kan se ut. Med 3D-bilden kan vi tillsammans skapa ditt badrum precis så som du vill ha det, innan vi tar det till verklighet och självklart kostnadsfritt. Sluta föreställ dig i huvudet och få istället en virtuell rundtur av din badrumsrenovering! 

 

Här kan du se ett exempel på 3D-bild. 

 

Boka ett kostnadsfritt videomöte med våra badrumsproffs och kom igång med din badrumsrenovering i Malmö!

Prata med badrumsproffs
Hantverkare på Dryft Malmö

Trygghet i din badrumsrenovering i Malmö

 

Förgyll ditt hem med ett helt nytt badrum. Det är bra att tänka på att vid en badrumsrenovering i Malmö finns det stora krav på att det sker på ett riktigt sätt. Slutresultatet ska självklart bli snyggt och hålla länge, men det ska också vara säkert. Vi på Dryft har den kompetens som krävs för en total badrumsrenovering, inom VVS, el, plattsättning, snickeri och måleri - och vi samordnar effektivt hela arbetet för att din badrumsrenovering i Malmö ska gå så smidigt som möjligt. Vi täcker självklart hela Malmö så kom igång idag och renovera badrummet med Dryft!

 

Vi följer självklart gällande branschregler för våtrumsarbeten, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS installationer. För att du ska känna dig trygg med att din badrumsrenovering utförs på ett säkert och korrekt sätt. Är du sugen på att renovera badrummet - låt oss hjälpa dig komma igång med din badrumsrenovering i Malmö idag! 

Kontakta oss
garantier och intyg Dryft

Viktiga intyg för din badrumsrenovering i Malmö

 

Branschreglerna ställer höga krav för att renovera badrum på ett godkänt sätt. Vi erbjuder generösa garantier och efter att renoveringen är utförd får du ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer. Vilket delvis är viktigt ur försäkringssynpunkt men även vid eventuell försäljning av bostaden.

Vanliga frågor om badrumsrenovering Malmö

Vad innebär det att ett företag är behörigt enligt BKR?

      

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem. 
 

Självklart är Dryft behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Behörig för Säker vatteninstallation - vad betyder det?

      

Att vara behörig enligt Säker vatteninstallation betyder att företaget utför arbete enligt branschregler som finns för en säker vatteninstallation. 
 

Självklart är Dryft behöriga enligt Säker vatten installation. Här kan du se vår behörighet på Säker vattens sida.

Kan jag köpa badrumsmöbler, kranar och liknande genom Dryft?

      

Absolut! 

Vi har ett stort nätverk av välkända varumärken i alla prisklasser. Vi hjälper dig hitta det som passar just ditt badrum. Till bra priser och att vi sköter all logistik åt dig.

Jag vill renovera mitt badrum i Malmö - hur går jag till väga?

      

Boka ett videomöte med våra proffs direkt!

 

Vi utför badrumsrenoveringar över hela Malmö. Vi hjälper dig med planering, val av material och inköp av möbler, kranar och tillbehör samt såklart ett fint hantverksutförande enligt branschens regler för ett säkert, funktionellt och snyggt badrum. Kontakta oss för råd och offert - såklart helt kostnadsfritt

Vad är ett tätskikt och varför är det viktigt?

      

Ett tätskikt sitter bakom bakom ytskiktet i badrum och tvättstugor för att för att skydda mot vatten och fukt. 

 

Utanpå tätskiktet sätter man sedan ytskiktet, så som till exempel kakel eller klinker. Med en plattsättare från Dryft som är behörig enligt BKR kan du vara trygg att tätskiktet byggs enligt branschregler för ett säkert och hållbart resultat.

Får jag ett intyg om jag renoverar badrum i Malmö via Dryft?

      

Självklart!

 

Vi har generösa garantier och du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Fråga oss direkt
Hantverkare i Malmö

Våra hantverkare täcker hela Malmö

 

Våra hantverkare täcker hela Malmö. Med en befolkning på ca. 358 712 invånare och en yta på 76,81 km2 så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns i Malmö så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under ett och samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Malmö med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp med något mer än badrumsrenovering? Läs mer om våra duktiga elektriker Malmö, plattsättare Malmö, målare Malmö, rörmokare Malmö och snickare Malmö. Vi utför även badrumsrenoveringar i Stockholm, Uppsala och Göteborg.