Helrenovering i Stockholm

Vi hjälper dig med din helrenovering! Med projektledare och duktiga hantverkare från Dryft kan du vara trygg med din helrenovering.

Alla våra hantverkare är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!

Finalist årets byggföretag

Hantverkare på Dryft

Hur är det att renovera med Dryft?

Hos Andreas gjorde Dryft en helrenovering av en gammal lägenhet med stor potential. Ny planlösning, golvläggning, smakfulla kulörer på väggar och snickerier, underbart kök, gästtoalett och ett vackert badrum i natursten. Renoveringsglädje med vackert hantverk!

Se fler filmer och referenser

Helrenovering med Dryft

 

Hur gör vi helrenoveringen rolig och enkel istället för huvudvärk och oro? På Dryft har vi duktiga hantverkare från alla områden så som snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare. Det innebär att du inte behöver samordna din renovering med flera olika företag, utan hos oss får du allt samlat på samma plats. Sedan har vi även erfarna projektledare som du fritt kan bolla idéer med och som sköter planeringen, samordningen och utförandet åt dig. Även i när det behövs bygglov så har vi experter för det. Med tydliga och transparenta offerter kan du även känna dig trygg med vad din renovering kommer att kosta och vi håller dig informerad under varje steg vi tar tillsammans. 

 

Med oss slipper du huvudvärken och kan istället luta dig tillbaka medan ditt drömhem växer fram! Kontakta oss direkt eller boka kostnadsfritt videomöte med våra proffs! 

Kontakta oss

Prata med ett proffs

     Har du frågor, funderingar eller vill få en offert? 

Våra proffs finns redo att hjälpa dig. Här kan du få hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga medarbetare, på en tid som passar dig. Såklart helt kostnadsfritt! 

Det är bra om du under videosamtalet kan visa det du vill ha hjälp med.
     
Hantverkare från Dryft

Kontakta oss för vidare hjälp!

 

Är du i behov av hjälp med en helrenovering av din bostad? Kontakta oss via mail, telefon eller chatt så hjälper vi dig vidare!

Kontakta oss

Hur har andra renoveringar gått?

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.
    

Framtidens hantverksföretag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Dryft för ett hållbart samhälle

Vi har alla ett ansvar för en hållbar framtid. För oss är det en självklar del i ett ansvarfullt företagande. Som ett företag i byggsektorn har vi ett extra ansvar för miljö och hälsa. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera företagets direkta och indirekta miljö- och klimatpåverkan. Våra medarbetare skall ha en trygg och säker arbetsplats, där jämställdhet, sunda värderingar och avtalsenliga arbetsvillkor är självklarheter. Det skall råda en öppenhet inom företaget och alla skall ges goda möjligheter till personlig utveckling.