Köksrenovering i Stockholm

En köksrenovering kan vara allt från att att fräscha upp en del av köket på befintliga stommar till att byta ut allt. Med allt för ditt kök under samma tak, både hantverkare och material, hjälper vi dig hela vägen från idé till färdigt kök. Genom att samla inköpen för ditt köp genom Dryft garanterar vi alltid bäst pris.

Alla våra projektledare och hantverkare är anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt och tryggt att renovera köket i Stockholm!
preview

Varför renovera köket med Dryft? 

En köksrenovering involverar många yrkesgrupper och leverantörer för att skapa ditt drömkök. Traditionellt har man behövt gå till en köksleverantör för stommar, luckor och kanske bänkskivan, annan leverantör för kranar och diskhon och ett elektronikvaruhus för vitvaror - för att sen försöka hitta ett hantverksföretag som kan sätta ihop allt. Vardera del är minst sagt en djungel och ett recept för huvudvärk!

Med Dryft får du allt under samma tak. Dryfts köksexperter hjälper dig från där du är i din köksresa till hela vägen till färdigt drömkök och med alla yrkesgrupper under samma tak går montering smidigt. Har du hittat drömköket och vill endast ha hjälp med montering? Här berättar vi om hur vi kan hjälpa dig montera ditt kök!

Prata med ett köksproffs

Alltid lägst pris på ditt kök och tillbehör

När du samlar dina köp för ditt kök genom Dryft så kan vi hålla väldigt bra priser. Vi garanterar att allt såsom köket, luckor, bänkskiva, vitvaror, kran, diskho med mera blir billigast att köpa på ett eller flera andra ställen.

Ingen huvudvärk med alla yrkesgrupper under samma tak

Förutom köksexperter jobbar duktiga snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare och målare på Dryft - som samtliga ofta behövs vid en köksrenovering. Med allt under samma tak slipper du jaga hantverkare och monteringen går smidigt.

< style="margin-bottom: 12px" class="h4 ">

< style="margin-bottom: 12px" class="h4 ">

Fräscha upp eller helrenovera köket i Stockholm

Köket är en plats för mycket liv och rörelse, ibland kanske det endast behövs ett lyft och inte en totalrenovering för att göra skillnad. Att fräscha upp köket kan göras på flera olika sätt. Ibland kan nytt kakel ändra hela känslan och stilen i köket. Lite ny färg på väggar och stommar eller en ny bänkskiva kommer du också långt med! Men ibland har köket gjort sin del och en hel köksrenovering är på tapeten med allt från nya stommar, ytskikt, köksluckor, vitvaror och kakel för att skapa ett helt nytt drömkök. Med våra duktiga snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare kan vi hjälpa dig med allt från en uppfräschning till en totalrenovering av ditt kök. 

 

Oavsett om du behöver bolla idéer för att hitta rätt väg för dig eller om du vet precis vad du vill ha - så finns våra köksexperter i Stockholm där för dig! 

Kontakta oss

Hur är det att renovera med Dryft?

Prata med oss om din köksrenovering i Stockholm

     Vill du ha en offert på din köksrenovering eller bolla idéer? 

Boka ett videomöte med oss så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar och ordnar med en offert på ditt arbete. Såklart är mötet helt kostnadsfritt.

För att ge dig bäst råd så är det bra om du är hemma under videomötet så du kan visa oss köket.
     

Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.
    

Det är mycket att tänka på inför en köksrenovering - läs mer här om vad som är bra att tänka på:

Lär dig mer om köksbelysning

Framtidens hantverksföretag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Dryft för ett hållbart samhälle

Vi har alla ett ansvar för en hållbar framtid. För oss är det en självklar del i ett ansvarfullt företagande. Som ett företag i byggsektorn har vi ett extra ansvar för miljö och hälsa. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera företagets direkta och indirekta miljö- och klimatpåverkan. Våra medarbetare skall ha en trygg och säker arbetsplats, där jämställdhet, sunda värderingar och avtalsenliga arbetsvillkor är självklarheter. Det skall råda en öppenhet inom företaget och alla skall ges goda möjligheter till personlig utveckling.