lamps

Hänga upp taklampa

Våra certifierade elektriker hjälper dig med installation av dina taklampor! Välj antal lampor och boka in en installation snabbt och enkelt på en dag som passar dig nedan. Passa även på att byta ut strömbrytare eller eluttag till en stil som passar din nya lampa eller om det helt enkelt är dags för en uppgradering. Eller ännu bättre - gör din belysning hemma smart med Plejd! Vi hjälper dig såklart med alla delar på en och samma gång. Klicka i det du önskar, boka en tid och invänta din elektriker.


Hur många lampor ska hängas upp?

760 kr/styck
760 kr/styck

Ändra placering av fixturerna

220 kr per meter

Total längd

m
220 kr per meter

Passa på att uppgradera strömbrytare och eluttag!

Exxact - Modernt och Stilrent

Exxact - Modernt och Stilrent

Se modeller

Renova - Klassiskt och tidlöst

Renova - Klassiskt och tidlöst

Se modeller

Gör belysningen i ditt hem smart med Plejd!

Gör belysningen i ditt hem smart med Plejd!

Antal strömbrytare att göra smarta:

1 490 kr/styck
1 490 kr/styck
1 500 kr

Boka en installationstid som passar dig - smidigt!

Med några få klick så har du bokat din installationstid. Välj en dag och tid i kalendern som passar dig. Hittar du ingen tid som passar? Kontakta oss! På den tiden du bokat kommer elektrikern från Dryft hem till dig och har med sig alla eventuella tillbehör du har beställt. Du behöver vara hemma under installationen. Först efter installationen, och att du är nöjd, får du en faktura från oss.

Ange ditt postnummer för att se och boka lediga installationstider:

Villkor vid montering av taklampa

Vad gäller vid upphängning av taklampa?

      Installation av taklampa förutsätter att el finns framdraget vid tilltänkt installationspunkt samt att lampan är färdigmonterad. Installation förutsätter även att befintligt kablage går att nyttja. Maxvikt för armatur är 15 kg, och diameter 100 cm.

Tänk på att om det inte finns el framdraget där du önskar att lampan ska installeras och därmed behöver ändra placering av fixturerna så behöver du då klicka i antal meter kabel som behöver dras längs taket till önskad position för nya lampan.

Om ström inte finns framdraget där du önskar installera lampan så behöver vi dra ström från närmaste lamputtag eller kopplingsdosa. 

Om det inte finns någon strömbrytare så behöver även en sådan installeras, kontakta oss i sådana fall så gör vi en offert till dig för arbetet.
     

Vad betyder det att en elektriker är certifierad?

      Elektriker är ett så kallat reglerat yrke. Det betyder att man behöver godkännas av Elsäkerhetsverket för att få göra elinstallationer. För att bli certifierad behövs både utbildning och praktisk erfarenhet. Detta för att att elinstallationer ska göras på rätt sätt och vara säkert för dig och din omgivning. Självklart är alla elektriker på Dryft certifierade.
     
Fråga oss direkt

Andra populära el-tjänster!

Laddbox elbil

Läs mer

Byta elcentral

Läs mer

Eluttag

Läs mer

Fler el-tjänster!

Läs mer

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Vi kan hjälpa dig med det mesta!

Målare

Snickare

Elektriker

Plattsättare

Rörmokare