main

Felsökning el

Har du eluttag som inte funkar, lampor som flimrar eller andra problem med elen? Inga problem - våra certifierade elektriker hjälper dig ta reda på varför under en felsökning. Beskriv kort vad din felsökning gäller och boka en elektriker snabbt och enkelt på en dag som passar dig. Om vi kan lösa problemet inom en timme så ingår lösningen förutom eventuellt material. Utöver det får du ett kostnadsförslag för eventuella ytterligare åtgärder.

Vad gäller din felsökning?

Boka en felsökningstid som passar dig - smidigt!

Med några få klick så har du bokat din tid för felsökning. Välj en dag och tid i kalendern som passar dig. Hittar du ingen tid som passar? Kontakta oss! På den tiden du bokat kommer elektrikern från Dryft hem till dig. Du behöver vara hemma under felsökningen. En timme för åtgärder ingår och utöver det får du ett kostnadsförslag på eventuella ytterligare åtgärder. Först efter att vi varit där, och att du är nöjd, får du en faktura från oss.

Ange ditt postnummer för att se och boka lediga installationstider:

Felsökning av el från Dryft

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft