Målare Järfälla

Våra duktiga målare i Järfälla hjälper dig med alla dina måleribehov, från småfix till ommålning av hela bostaden, trapphuset, fasaden - och allt däremellan. 

Alla våra duktiga målare är anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!
Målare från Dryft i Järfälla

Hur är det att renovera med Dryft?

Målare på Dryft i Järfälla

I Järfälla hjälper vi dig med allt inom måleri

 

Våra proffesionella målare finns där för dig i Järfälla. Funderar du på att göra om hela ditt hem eller bara en mindre ommålning, Järfällas målarproffs finns tillhands för att hjälpa dig och dina behov. Våra målare på Dryft kan hjälpa dig med allt från ommålning av hela din bostad till trapphus eller fasad etc. Har du nyligen flyttat och vill måla eller tapetsera om, eller ska du sälja din bostad och vill fräscha upp, våra målare på Dryft finns alltid här för dig foch för att hjälpa dig med dina måleribehov. Med rätt hjälp kan du göra smarta val som inte kostar allt för mycket. I Järfälla finns våra proffsiga målare till hjälp för dig som vill göra små eller stora förändringar.

 

Om du har funderingar, kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Få offert på en minut

Få en färdig offert på din målning snabbt, smidigt och enkelt. Lägg till de rum du önskar få målade, svara på några få frågor och få en helt färdig offert inom 1 minut!

Döp ditt första rum

Rummets mått

m
m
m

Välj några alternativ för det du vill måla

Hur är skicket på väggarna idag?

Mer information

Om du inte vet om dina väggar har övermålad tapet i dagsläget kan du kolla om du ser några tapetskarvar, tunna linjer som går vertikalt på väggarna, om dessa syns så sitter det förmodligen en tapet under målarfärgen.

Sitter tapeten fast eller löst?

Mer information

Se över om tapeten upplevs ”bubblig” eller om du ser luft mellan väggen och tapeten. Alternativt om det finns delar där tapeten lossnat från väggen, till exempel nere vid golvlisterna eller närmare fönsterna, då har du löst sittande tapet.

Ska tapetskarvar och textur i tapeten tas bort?

Mer information

För att få ett slutresultat med helt släta väggar rekommenderar vi att tapetskarvar och textur tas bort. Om dessa inte tas bort finns det stor risk att textur och skarvar skiner igenom den nya tapeten/färgen. Väggarna kan då upplevas randiga eller mönstrade efter behandlingen.

Vill du att väggarna målas eller tapetseras?

Mer information

Välj det slutresultat du önskar för dina väggar. Önskar du få målade väggar och en fondvägg med tapet så går det självklart bra, meddela oss detta under fliken ”Tillval”. Så återkommer vi med ytterligare en offert innehållande alla dina tillval.

Hur är skicket på taket idag?

Mer information

Se över om taket i dagsläget har sprickor eller färg som flagnat upp. Sprickor kan innebära att taket tidigare målats med limfärg. Tak som har sprickor och flagnad färg behöver en grundlig förberedelse inför målningen i form av uppskrapning av lös färg, tvättning, bredspackling och en microlitväv som motverkar framtida sprickbildning.

Vilken höjd har dina golvlister?

Mer information

Se över om dina golvlister är högre än 10 cm mätt från golv till övre kant. Har du högre lister än 30 cm hjälper vi dig självklart med att ta fram ett pris på det också. Meddela oss detta under fliken “tillval”.

Observera! I kategorin lister ingår golvlister samt foder runt dörrar.

Hur är skicket på dina lister idag?

Mer information

Se över om golvlister och foder runt dörrar i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna lister där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt förarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Hur många fönster gäller det?

Mer information

Fyll i hur många fönster i det valda rummet du önskar få målade. Vid målning av fönster ingår insida av karm och båge. Önskar du även få spröjs eller nischar målade i samband med målningen så går detta såklart att lägga till i offerten, meddela oss detta under fliken ”Tillval”.

Hur är skicket på fönsterna idag?

Mer information

Se över om fönsterna i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna fönster där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt underarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Hur många element gäller det?

Mer information

Fyll i hur många element i det valda rummet du önskar få målade.

Hur är skicket på element idag?

Mer information

Se över om elementen i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna element där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt förarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Hur många dörrar gäller det?

Mer information

Fyll i hur många dörrar i det valda rummet du önskar få målade.

Vad för dörrar har du?

Mer information

Fyll i om dina dörrar är helt släta eller om de har speglar eller andra detaljer att ta hänsyn till vid målningen. Speglar på dörrar innebär att du har ramar eller trädetaljer som skapar ett mönster på dörrarna.

Hur är skicket på dörrarna idag?

Mer information

Se över om dörrarna i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna dörrar där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt förarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Är det något du saknar?

Mer information

Vi kan såklart hjälpa dig med mycket mer än så. Kanske vill du byta ut gamla och slitna eluttag och strömbrytare, få upp några gardinskenor eller byta golv i samband med din ommålning eller tapetsering. Meddela oss här så uppdaterar vi din offert med alla dina tillval.

Boka rådgivning över video med en expert på Dryft

Boka ett videomöte med oss så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar och ordnar med en offert på ditt arbete. Såklart är mötet helt kostnadsfritt.För att ge dig bäst råd så är det bra om du är hemma under videomötet så du kan visa oss de platser du önskar få arbetet utfört.

Snart är vi klara! Bara några kontaktuppgifter vart offerten ska skickas

Målare i Järfälla från Dryft

Målare i Järfälla nära dig

 

Svårt att hålla koll på allt?

 

I hela Stockholm och givetvis i hela Järfälla finns våra erfarna målare tillhands för att hjälpa dig med alla bestyr. Ingenting är för stort eller litet.

 

Om du funderar på att måla om, då har du kommit rätt. Våra proffsiga målare i Järfälla hjälper dig med det mesta inom måleri. Allt från småfix, måla om din fasad till att göra en hel ommålning inomhus. I Järfälla finns våra proffsiga målare där för dig så du får hjälp med dina behov. Med oss på Dryft kan du snabbt och enkelt få en offert på en minut där du får all information som du behöver. Eller så kan du kontakta oss om du har fler frågor. Vänta inte på att uppfylla dina drömmar, tillsammans gör vi en plan för att du ska bli nöjd. 

 

Kontakta oss
Målare på projekt i Järfälla

Mer än bara din målare i Järfälla

 

Våra duktiga målare i Järfälla finns här för att hjälpa dig med alla dina måleribehov. Om du däremot skulle vilja göra en större renovering så har vi förutom målare I Järfälla även ett proffsigt team av snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare och projektledare - alla anställda på Dryft och med kollektivavtal. I och med detta slipper du projektleda din renovering själv, vi hjälper dig genom varje steg av din renovering. Kontakta oss direkt om du vill ha hjälp av våra kunniga målare i Järfälla eller om du vill prata med någon annan av våra hantverkare, så sätter vi igång projektet tillsammans! 

Kontakta oss
målare Dryft Järfälla

Inspiration, kulörer och stil

 

Våra målare i Järfälla är förutom erfarna målare också erfarna i stil, kulörer och inspiration inom måleri. Alla målare i Järfälla har sett det mesta och kan därför hjälpa dig med att bolla tankar och idéer för att skapa den effekt och stil just du önskar i ditt hem. Du är alltid varmt välkommen att bolla idéer kring vilka kulörval, tapeter eller mönster du kan tänkas välja mellan utefter den känslan och stil du vill uppnå i rummet.

 

Vill du bolla tankar och idéer eller vill ha hjälp att hitta rätt? Boka ett kostnadsfritt videomöte med en målare i Järfälla eller kontakta oss direkt!

Vanliga frågor om målare Järfälla

Har ni garanti på måleriarbete?

      

Absolut! Som medlemsföretag i branschorganisationen Måleriföretagen omfattas våra kunder av en Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti. Det betyder två års garanti för utfört måleriarbete.


 

Vad är skillnaden på färg och kulör?

      

Ofta blandas termerna färg och kulör ihop. Färg är typen av färg, där olika färger har olika egenskaper. Till exempel används olika typer av färg för väggar, snickerier och fasader - då de behöver olika egenskaper för ett snyggt och hållbart resultat. För målning inomhus pratar man ofta om färgens glanstal. Det betyder hur blank färgen är när den torkat, där högre tal är högre glans. För väggar är det oftast snyggast med matta färger då det ger en mjukare känsla och djupare kulör.

 

Kulör är däremot vad man i vardagligt språk menar med färg. Det vill säga blå, grön, röd osv. Många färgleverantörer beskriver kulörer med namn så som Tidlös, Sommarsnö och Lätthet. Men egentligen är det en så kallad NCS-kod som beskriver kulören och den kan därmed skapas av alla färgleverantörer.

Tillhandahåller ni färg och material?

      

Vi tillhandahåller material och färg, med den kulör du valt, som ger hållbart resultat i den stil du söker. Våra duktiga färgsattare kan ge råd utefter din smak.


 

Jag behöver hjälp av en målare Järfälla, hur gör jag?

      

Behöver du hjälp av en målare kan du kontakta oss direkt, eller boka ett videomöte med våra duktiga målare så hjälper de dig.

Har era målare Järfälla erfarenhet?

      

Våra målare har lång erfarenhet av att måla och tapetsera, allt från små till stora projekt. Har du fler frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vad kan era målare Järfälla hjälpa mig med?

      

Våra målare har lång erfarenhet av alla typer av måleriprojekt, allt från att måla en vägg till att måla om hela bostaden eller göra snygga tapetseringar. För oss är ingenting omöjligt, har du frågor eller vill prata direkt med en av våra duktiga målare kan du boka in ett videomöte för att få råd på vägen. 

Fråga oss direkt

Vill du veta mer om Dryft?

Dryft hantverkare Järfälla

Våra hantverkare täcker hela Järfälla

 

Våra hantverkare i Järfälla täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala och finns därför såklart även i Järfälla. Vi täcker hela Järfälla, såsom bland annat Jakkobsberg, Barkarby, Skälby, kallhäll etc. Med en befolkning på ca 84 723 personer, på en yta på 63,02 km2 så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns i Järfälla så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Järfälla med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp med något mer än målare? Läs mer om våra duktiga snickare Järfälla, Elektriker Järfälla, plattsättare Järfälla, rörmokare Järfälla och badrum Järfälla.

Kontakta oss