Målare Åkersberga

Våra duktiga målare i Åkersberga hjälper dig med alla dina måleribehov, från småfix till ommålning av hela bostaden, trapphuset, fasaden - och allt däremellan. 

Alla våra duktiga målare är anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!

Finalist årets byggföretag

Målare i Åkersberga

Hur är det att renovera med Dryft?

Målare på Dryft

Dryfts målarproffs i Åkersberga, vi hjälper dig! 

 

Förvandla ditt vardagsrum med våra erfarna målare i Åkersberga! Oavsett om du göra småfix, renoverar hela huset eller bara behöver några fräscha nyanser på väggarna - vi har allt som behövs för att hjälpa dig. Vårt proffsiga team av målare i Åkersberga brinner för att skapa drömhus som speglar kundernas behov och önskemål genom att ge professionell rådgivning om färgval, tapetval och mycket mer. Om du nyligen har flyttat eller om du vill fräscha upp en befintlig fastighet som är till salu - låt oss hjälpa dig att få nytt liv i din bostad utan några stora kostnader! Lita på oss: våra erfarna målare i Åkersberga hjälper dig!

 

 Kontakta oss direkt idag om du har fler frågor!

Kontakta oss

Få offert på en minut

Få en färdig offert på din målning snabbt, smidigt och enkelt. Lägg till de rum du önskar få målade, svara på några få frågor och få en helt färdig offert inom 1 minut!

Döp ditt första rum

Rummets mått

m
m
m

Välj några alternativ för det du vill måla

Hur är skicket på väggarna idag?

Mer information

Om du inte vet om dina väggar har övermålad tapet i dagsläget kan du kolla om du ser några tapetskarvar, tunna linjer som går vertikalt på väggarna, om dessa syns så sitter det förmodligen en tapet under målarfärgen.

Sitter tapeten fast eller löst?

Mer information

Se över om tapeten upplevs ”bubblig” eller om du ser luft mellan väggen och tapeten. Alternativt om det finns delar där tapeten lossnat från väggen, till exempel nere vid golvlisterna eller närmare fönsterna, då har du löst sittande tapet.

Ska tapetskarvar och textur i tapeten tas bort?

Mer information

För att få ett slutresultat med helt släta väggar rekommenderar vi att tapetskarvar och textur tas bort. Om dessa inte tas bort finns det stor risk att textur och skarvar skiner igenom den nya tapeten/färgen. Väggarna kan då upplevas randiga eller mönstrade efter behandlingen.

Vill du att väggarna målas eller tapetseras?

Mer information

Välj det slutresultat du önskar för dina väggar. Önskar du få målade väggar och en fondvägg med tapet så går det självklart bra, meddela oss detta under fliken ”Tillval”. Så återkommer vi med ytterligare en offert innehållande alla dina tillval.

Hur är skicket på taket idag?

Mer information

Se över om taket i dagsläget har sprickor eller färg som flagnat upp. Sprickor kan innebära att taket tidigare målats med limfärg. Tak som har sprickor och flagnad färg behöver en grundlig förberedelse inför målningen i form av uppskrapning av lös färg, tvättning, bredspackling och en microlitväv som motverkar framtida sprickbildning.

Vilken höjd har dina golvlister?

Mer information

Se över om dina golvlister är högre än 10 cm mätt från golv till övre kant. Har du högre lister än 30 cm hjälper vi dig självklart med att ta fram ett pris på det också. Meddela oss detta under fliken “tillval”.

Observera! I kategorin lister ingår golvlister samt foder runt dörrar.

Hur är skicket på dina lister idag?

Mer information

Se över om golvlister och foder runt dörrar i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna lister där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt förarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Hur många fönster gäller det?

Mer information

Fyll i hur många fönster i det valda rummet du önskar få målade. Vid målning av fönster ingår insida av karm och båge. Önskar du även få spröjs eller nischar målade i samband med målningen så går detta såklart att lägga till i offerten, meddela oss detta under fliken ”Tillval”.

Hur är skicket på fönsterna idag?

Mer information

Se över om fönsterna i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna fönster där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt underarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Hur många element gäller det?

Mer information

Fyll i hur många element i det valda rummet du önskar få målade.

Hur är skicket på element idag?

Mer information

Se över om elementen i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna element där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt förarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Hur många dörrar gäller det?

Mer information

Fyll i hur många dörrar i det valda rummet du önskar få målade.

Vad för dörrar har du?

Mer information

Fyll i om dina dörrar är helt släta eller om de har speglar eller andra detaljer att ta hänsyn till vid målningen. Speglar på dörrar innebär att du har ramar eller trädetaljer som skapar ett mönster på dörrarna.

Hur är skicket på dörrarna idag?

Mer information

Se över om dörrarna i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna dörrar där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt förarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Är det något du saknar?

Mer information

Vi kan såklart hjälpa dig med mycket mer än så. Kanske vill du byta ut gamla och slitna eluttag och strömbrytare, få upp några gardinskenor eller byta golv i samband med din ommålning eller tapetsering. Meddela oss här så uppdaterar vi din offert med alla dina tillval.

Boka rådgivning över video med en expert på Dryft

Boka ett videomöte med oss så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar och ordnar med en offert på ditt arbete. Såklart är mötet helt kostnadsfritt.För att ge dig bäst råd så är det bra om du är hemma under videomötet så du kan visa oss de platser du önskar få arbetet utfört.

Snart är vi klara! Bara några kontaktuppgifter vart offerten ska skickas

Målare i Åkersberga

Dryfts målare i Åkersberga

 

Hittar du inte det du sökte?

 

I Åkersberga nära dig finns våra proffsiga målare tillhands för att hjälpa dig med små som större måleribehov. 

 

Våra målare i Åkersberga är den perfekta lösningen för alla hemprojekt du har i åtanke.Oavsett om det är ett stort måleriarbete som att måla om hela huset eller mindre uppgifter som att fixa till några detaljer hjälper våra erfarna proffs i Åkersberga dig att uppnå det önskade resultatet med fantastiska resultat. Snabbt och smidigt kan du få en offert på en minut där du kan ta del av allt du behöver veta, behöver du mer information kan du kontakta oss så hjälper ett av våra duktiga proffs dig i Åkersberga. 

Kontakta oss
Målare i Åkersberga

Mer än bara din målare i Åkersberga 

 

Våra duktiga målare i Åkersberga finns här för att hjälpa dig med alla dina måleribehov. Om du däremot skulle vilja göra en större renovering så har vi förutom målare I Åkersberga även ett proffsigt team av snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare och projektledare - alla anställda på Dryft och med kollektivavtal. I och med detta slipper du projektleda din renovering själv, vi hjälper dig genom varje steg av din renovering. Kontakta oss direkt om du vill ha hjälp av våra kunniga målare i Åkersberga eller om du vill prata med någon annan av våra hantverkare, så sätter vi igång projektet tillsammans! 

Kontakta oss
Målare på Dryft Åkersberga

Proffs på kulörer, stilar och inspiration

 

Dryfts målare i Åkersberga är mer än bara erfarna proffs, de har också kunskap om olika stilar och färgpaletter som kan skapa ditt drömhem. Med många års erfarenhet i bagaget är vårt team av målare i Åkersberga alltid glada att bolla idéer med kunderna och hjälpa dem att hitta den bästa lösningen. Givetvis är du alltid välkommen att kontakta oss så kommer vi fram till lösningar tillsammans. 

 

Med ett kostnadsfritt videomöte kan du få prata med en av våra målare i Åkersberga, eller så kontaktar du oss direkt.

Vill du veta mer om Dryft?

Dryft hantverkare i Åkersberga

Våra hantverkare täcker hela Åkersberga

 

Våra hantverkare täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala och finns därför såklart även i Åkersberga. Vi täcker hela Åkersberga, såsom bland annat Ljusterö, Rydbo, Svinnnge, Hagby Fredsborg etc. Med en befolkning på ca 33 361 personer, på en yta på 16,27 km2, så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns i Åkersberga så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Åkersberga med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

Behöver du hjälp med något mer än måleri? Läs mer om våra duktiga elektriker Åkersberga, snickare Åkersberga, plattsättare Åkersberga , badrum Åkersberga och rörmokare Åkersberga.

Kontakta oss