Målare Saltsjö-Boo

Våra duktiga målare i Saltsjö-Boo hjälper dig med alla dina måleribehov, från småfix till ommålning av hela bostaden, trapphuset, fasaden - och allt däremellan. 

Alla våra duktiga målare är anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!
Målare i Saltsjö-Boo Målare i Saltsjö-Boo

Hur är det att renovera med Dryft?

Målare på Dryft i Saltsjö-Boo

Våra målare i Saltsjö-Boo hjälper dig med smått till stort

 

Våra erfarna målare i Saltsjö-Boo hjälper dig gärna med allt från småfix till större ommålningar av hela bostaden, trapphuset eller fasaden. Förutom själva målningen ger våra målarei i Saltsjö-Boo självklart tips och råd vid kulörval, tapeter eller andra alternativa lösningar för att skapa den känsla och stil ni önskar. Har du flyttat till ny bostad, ska sälja eller helt enkelt vill fräscha upp eller göra om ditt redan befintliga hem, då är lite färg eller tapet på väggarna alltid ett bra och säkert alternativ. Våra duktiga målare i Saltsjö-Boo hittar rätt lösning för just dig! Med smarta kulörval kan du skapa effekter och rätt känsla i rummet som lyfter och förändrar utan att göra större och kostsamma ingrepp. Våra duktiga målare i Saltsjö-Boo kan utföra näst intill alla måleriprojekt, oavsett om du vill ha hjälp med målning av väggar, tak, snickerier, fasad, staket och mycket, mycket mer!

 

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Få offert på en minut

Få en färdig offert på din målning snabbt, smidigt och enkelt. Lägg till de rum du önskar få målade, svara på några få frågor och få en helt färdig offert inom 1 minut!

Döp ditt första rum

Rummets mått

m
m
m

Välj några alternativ för det du vill måla

Hur är skicket på väggarna idag?

Mer information

Om du inte vet om dina väggar har övermålad tapet i dagsläget kan du kolla om du ser några tapetskarvar, tunna linjer som går vertikalt på väggarna, om dessa syns så sitter det förmodligen en tapet under målarfärgen.

Sitter tapeten fast eller löst?

Mer information

Se över om tapeten upplevs ”bubblig” eller om du ser luft mellan väggen och tapeten. Alternativt om det finns delar där tapeten lossnat från väggen, till exempel nere vid golvlisterna eller närmare fönsterna, då har du löst sittande tapet.

Ska tapetskarvar och textur i tapeten tas bort?

Mer information

För att få ett slutresultat med helt släta väggar rekommenderar vi att tapetskarvar och textur tas bort. Om dessa inte tas bort finns det stor risk att textur och skarvar skiner igenom den nya tapeten/färgen. Väggarna kan då upplevas randiga eller mönstrade efter behandlingen.

Vill du att väggarna målas eller tapetseras?

Mer information

Välj det slutresultat du önskar för dina väggar. Önskar du få målade väggar och en fondvägg med tapet så går det självklart bra, meddela oss detta under fliken ”Tillval”. Så återkommer vi med ytterligare en offert innehållande alla dina tillval.

Hur är skicket på taket idag?

Mer information

Se över om taket i dagsläget har sprickor eller färg som flagnat upp. Sprickor kan innebära att taket tidigare målats med limfärg. Tak som har sprickor och flagnad färg behöver en grundlig förberedelse inför målningen i form av uppskrapning av lös färg, tvättning, bredspackling och en microlitväv som motverkar framtida sprickbildning.

Vilken höjd har dina golvlister?

Mer information

Se över om dina golvlister är högre än 10 cm mätt från golv till övre kant. Har du högre lister än 30 cm hjälper vi dig självklart med att ta fram ett pris på det också. Meddela oss detta under fliken “tillval”.

Observera! I kategorin lister ingår golvlister samt foder runt dörrar.

Hur är skicket på dina lister idag?

Mer information

Se över om golvlister och foder runt dörrar i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna lister där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt förarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Hur många fönster gäller det?

Mer information

Fyll i hur många fönster i det valda rummet du önskar få målade. Vid målning av fönster ingår insida av karm och båge. Önskar du även få spröjs eller nischar målade i samband med målningen så går detta såklart att lägga till i offerten, meddela oss detta under fliken ”Tillval”.

Hur är skicket på fönsterna idag?

Mer information

Se över om fönsterna i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna fönster där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt underarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Hur många element gäller det?

Mer information

Fyll i hur många element i det valda rummet du önskar få målade.

Hur är skicket på element idag?

Mer information

Se över om elementen i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna element där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt förarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Hur många dörrar gäller det?

Mer information

Fyll i hur många dörrar i det valda rummet du önskar få målade.

Vad för dörrar har du?

Mer information

Fyll i om dina dörrar är helt släta eller om de har speglar eller andra detaljer att ta hänsyn till vid målningen. Speglar på dörrar innebär att du har ramar eller trädetaljer som skapar ett mönster på dörrarna.

Hur är skicket på dörrarna idag?

Mer information

Se över om dörrarna i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna dörrar där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt förarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Är det något du saknar?

Mer information

Vi kan såklart hjälpa dig med mycket mer än så. Kanske vill du byta ut gamla och slitna eluttag och strömbrytare, få upp några gardinskenor eller byta golv i samband med din ommålning eller tapetsering. Meddela oss här så uppdaterar vi din offert med alla dina tillval.

Boka rådgivning över video med en expert på Dryft

Boka ett videomöte med oss så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar och ordnar med en offert på ditt arbete. Såklart är mötet helt kostnadsfritt.För att ge dig bäst råd så är det bra om du är hemma under videomötet så du kan visa oss de platser du önskar få arbetet utfört.

Snart är vi klara! Bara några kontaktuppgifter vart offerten ska skickas

Målare i Saltsjö-Boo

Proffsiga målare i Saltsjö-Boo

 

Kunde du inte hitta det du sökte?

 

I Saltsjö-Boo finns alla våra proffsiga målare tillhands för att hjälpa dig med alla dina måleribehov. Allt från småfix till större ommålningar av din bostad.

 

Vill du förnya ditt hem eller behöver du lite extra hjälp med att göra några små förändringar? Våra skickliga målare i Saltsjö-Boo ger liv åt alla utrymmen - från att fixa små detaljer till att ge dem en helt ny look! Få en offert på 1 minut eller kontakta oss direkt om du behöver proffsig rådgivning kring målning av ditt hem och hur man skapar den rätta atmosfären som passar just dig - våra erfarna målare i Saltsjö-Boo finns redo att ge sin hjälpande hand.

Kontakta oss
Hantverkare i Saltsjö-Boo

Vi är mer än bara din målare i Saltsjö-Boo

 

Är du ute efter att fräscha upp ditt hem i Saltsjö-Boo? Vårt team av skickliga målare och proffs på Dryft hjälper dig! Med snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare, målare och projektledare alla under ett och samma tak med kollektivavtal - vi har åtagit oss att ge kunderna de bästa förutsättningarna under hela deras renoveringsprocess. Kom igång idag - ta kontakt direkt om du vill ha hjälp av vårt erfarna team av målare i Saltsjö-Boo eller vill veta mer om hur vi kan stödja din drömrenovering!

Kontakta oss
Målare Dryft i Saltsjö-Boo

Proffs på kulörer, stilar och inspiration

 

Dryfts målare i Saltsjö-Boo är mer än bara erfarna proffs, de har också kunskap om olika stilar och färgpaletter som kan skapa ditt drömhem. Med många års erfarenhet i bagaget är vårt team av målare i Saltsjö-Boo alltid glada att bolla idéer med kunderna och hjälpa dem att hitta den bästa lösningen. Givetvis är du alltid välkommen att kontakta oss så kommer vi fram till lösningar tillsammans.

 

Med ett kostnadsfritt videomöte kan du få prata med en av våra målare i Saltsjö-Boo, eller så kontaktar du oss direkt här. 

Vanliga frågor om målare Saltsjö-Boo

Jag behöver hjälp av en målare Saltsjö-Boo, hur gör jag?

      

Behöver du hjälp av en målare kan du kontakta oss direkt, eller boka ett videomöte med våra duktiga målare så hjälper de dig. 

Har era målare Saltsjö-Boo erfarenhet ?

      

Våra målare har lång erfarenhet av att måla och tapetsera, allt från små till stora projekt. Har du fler frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss

Har era målare Saltsjö-Boo erfarenhet ?

      

Våra målare har lång erfarenhet av att måla och tapetsera, allt från små till stora projekt. Har du fler frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss

Har ni garanti på måleriarbete?

      

Absolut! Som medlemsföretag i branschorganisationen Måleriföretagen omfattas våra kunder av en Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti. Det betyder två års garanti för utfört måleriarbete.

Vad är skillnaden på färg och kulör?

      

Ofta blandas termerna färg och kulör ihop. Färg är typen av färg, där olika färger har olika egenskaper. Till exempel används olika typer av färg för väggar, snickerier och fasader - då de behöver olika egenskaper för ett snyggt och hållbart resultat. För målning inomhus pratar man ofta om färgens glanstal. Det betyder hur blank färgen är när den torkat, där högre tal är högre glans. För väggar är det oftast snyggast med matta färger då det ger en mjukare känsla och djupare kulör.

 

Kulör är däremot vad man i vardagligt språk menar med färg. Det vill säga blå, grön, röd osv. Många färgleverantörer beskriver kulörer med namn så som Tidlös, Sommarsnö och Lätthet. Men egentligen är det en så kallad NCS-kod som beskriver kulören och den kan därmed skapas av alla färgleverantörer.

Tillhandahåller ni färg och material?

      

Vi tillhandahåller material och färg, med den kulör du valt, som ger hållbart resultat i den stil du söker. Våra duktiga färgsattare kan ge råd utefter din smak.

Fråga oss direkt

Vill du veta mer om Dryft?

Dryft hantverkare i Saltsjö-Boo

Våra hantverkare täcker hela Saltsjö-Boo

 

Våra hantverkare i Saltsjö-Boo täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala. Därför finns vi också självklart i Saltsjö-Boo. Vi täcker hela Saltsjö-Boo såsom bland annat Lännersta, Kummelnäs och Gustavsvik. Med en befolkning på ca 29 000 personer och en yta på 16,26 km2 finns det många personer med ett renoveringsbehov och för alla lägenheter, villor och småhus finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er energieffektivisera hemmet eller renovera bostaden - och allt däremellan.


 

 

Behöver du hjälp med något mer än målare? Läs mer om våra duktiga snickare Saltsjö-Boo, Elektriker Saltsjö-Boo, plattsättare Saltsjö-Boo, rörmokare Saltsjö-Boo och badrum Saltsjö-Boo

Kontakta oss