Målare Värmdö

Våra duktiga målare på Värmdö hjälper dig med alla dina måleribehov, från småfix till ommålning av hela bostaden, trapphuset, fasaden - och allt däremellan. 

Alla våra duktiga målare är anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!

Finalist årets byggföretag

Dryfts erfarna målare på Värmdö

Hur är det att renovera med Dryft?

Målare på Dryft på Värmdö

På Värmdö hjälper våra målare dig med smått till stort

 

På Värmdö finns våra erfarna målare till hands för att hjälpa dig med allt från småfix till större projekt, såsom ommålning av bostad, trapphus eller fasad. Utöver att utföra själva arbetet hjälper våra erfarna målare på Värmdö er med rådgivning gällande kulörval, tapeter eller andra funderingar du har. Tanken är att skapa ditt drömhem utifrån dina behov och önskningar.

 

Har du nyligen flyttat, eller kanske funderar på att sälja din bostad eller helt enkelt bara vill göra en förändring genom att måla om, då finns våra erfarna målare på Värmdö där för dig. Genom att använda smarta kulörval kan du skapa en specifik känsla eller effekt i ditt hem, oavsett om du bara vill fräsha upp eller få en total förändring, utan att göra större och kostsamma ingrepp. Våra proffsiga målare på Värmdö har kunskapen att utföra nästan alla projekt, allt från målning av tak, fasad, staket till att göra större ommålningar av din bostad.

 

Kontakta oss direkt för lite ny härlig färg i ditt hem! 

Kontakta oss

Få offert på en minut

Få en färdig offert på din målning snabbt, smidigt och enkelt. Lägg till de rum du önskar få målade, svara på några få frågor och få en helt färdig offert inom 1 minut!

Döp ditt första rum

Rummets mått

m
m
m

Välj några alternativ för det du vill måla

Hur är skicket på väggarna idag?

Mer information

Om du inte vet om dina väggar har övermålad tapet i dagsläget kan du kolla om du ser några tapetskarvar, tunna linjer som går vertikalt på väggarna, om dessa syns så sitter det förmodligen en tapet under målarfärgen.

Sitter tapeten fast eller löst?

Mer information

Se över om tapeten upplevs ”bubblig” eller om du ser luft mellan väggen och tapeten. Alternativt om det finns delar där tapeten lossnat från väggen, till exempel nere vid golvlisterna eller närmare fönsterna, då har du löst sittande tapet.

Ska tapetskarvar och textur i tapeten tas bort?

Mer information

För att få ett slutresultat med helt släta väggar rekommenderar vi att tapetskarvar och textur tas bort. Om dessa inte tas bort finns det stor risk att textur och skarvar skiner igenom den nya tapeten/färgen. Väggarna kan då upplevas randiga eller mönstrade efter behandlingen.

Vill du att väggarna målas eller tapetseras?

Mer information

Välj det slutresultat du önskar för dina väggar. Önskar du få målade väggar och en fondvägg med tapet så går det självklart bra, meddela oss detta under fliken ”Tillval”. Så återkommer vi med ytterligare en offert innehållande alla dina tillval.

Hur är skicket på taket idag?

Mer information

Se över om taket i dagsläget har sprickor eller färg som flagnat upp. Sprickor kan innebära att taket tidigare målats med limfärg. Tak som har sprickor och flagnad färg behöver en grundlig förberedelse inför målningen i form av uppskrapning av lös färg, tvättning, bredspackling och en microlitväv som motverkar framtida sprickbildning.

Vilken höjd har dina golvlister?

Mer information

Se över om dina golvlister är högre än 10 cm mätt från golv till övre kant. Har du högre lister än 30 cm hjälper vi dig självklart med att ta fram ett pris på det också. Meddela oss detta under fliken “tillval”.

Observera! I kategorin lister ingår golvlister samt foder runt dörrar.

Hur är skicket på dina lister idag?

Mer information

Se över om golvlister och foder runt dörrar i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna lister där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt förarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Hur många fönster gäller det?

Mer information

Fyll i hur många fönster i det valda rummet du önskar få målade. Vid målning av fönster ingår insida av karm och båge. Önskar du även få spröjs eller nischar målade i samband med målningen så går detta såklart att lägga till i offerten, meddela oss detta under fliken ”Tillval”.

Hur är skicket på fönsterna idag?

Mer information

Se över om fönsterna i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna fönster där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt underarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Hur många element gäller det?

Mer information

Fyll i hur många element i det valda rummet du önskar få målade.

Hur är skicket på element idag?

Mer information

Se över om elementen i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna element där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt förarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Hur många dörrar gäller det?

Mer information

Fyll i hur många dörrar i det valda rummet du önskar få målade.

Vad för dörrar har du?

Mer information

Fyll i om dina dörrar är helt släta eller om de har speglar eller andra detaljer att ta hänsyn till vid målningen. Speglar på dörrar innebär att du har ramar eller trädetaljer som skapar ett mönster på dörrarna.

Hur är skicket på dörrarna idag?

Mer information

Se över om dörrarna i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna dörrar där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt förarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Är det något du saknar?

Mer information

Vi kan såklart hjälpa dig med mycket mer än så. Kanske vill du byta ut gamla och slitna eluttag och strömbrytare, få upp några gardinskenor eller byta golv i samband med din ommålning eller tapetsering. Meddela oss här så uppdaterar vi din offert med alla dina tillval.

Boka rådgivning över video med en expert på Dryft

Boka ett videomöte med oss så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar och ordnar med en offert på ditt arbete. Såklart är mötet helt kostnadsfritt.För att ge dig bäst råd så är det bra om du är hemma under videomötet så du kan visa oss de platser du önskar få arbetet utfört.

Snart är vi klara! Bara några kontaktuppgifter vart offerten ska skickas

Målare på Värmdö

Erfarna målare på Värmdö

 

Hittade du inte det du sökte?

 

Våra duktiga målare på Värmdö hjälper dig med alla dina måleribehov, från småfix till ommålning av hela bostaden, trapphuset, fasaden och allt däremellan. 

 

Våra målare på Värmdö täcker självklart både Värmdö och hela Stockholm för att hjälpa dig med allt från det mindre arbetet till den totala förändringen. Ny färg eller tapet på väggarna kan vara ett enkelt sätt att förändra ditt hem och skapa den känsla just du vill ha. Få offert på en minut eller kontakta oss och prata med någon av våra duktiga proffs! Oavsett om du vet vad du vill ha eller helt enkelt behöver tips och råd, så finns våra målare på Värmdö tillgängliga för dig! 

Kontakta oss
målare på Värmdö från Dryft

Dryft - mer än bara målare på Värmdö 

 

Våra duktiga målare på Värmdö finns här för att täcka alla dina måleribehov. Men har du ett större projekt på gång som kräver mer än bara behov av måleri har vi förutom målare på Värmdö även erfarna snickare, elektriker, plattsättare, rörmokare och projektledare - alla under samma tak, direkt anställda av Dryft med kollektivavtal. Detta innebär självklart att vi kan hjälpa er med alla steg i renoveringen - från att utbyta tankar till att skapa en konkret idé och färdigställande av projekt. Kontakta oss redan idag om du behöver hjälp av en målare på Värmdö eller någon annan av våra duktiga hantverkare och kom igång med dina renoveringsdrömmar!

Kontakta oss
målare Dryft Värmdö

Proffs på kulörer, stilar och inspiration

 

Dryfts målare på Värmdö är mer än bara erfarna proffs, de har också kunskap om olika stilar och färgpaletter som kan skapa ditt drömhem. Med många års erfarenhet i bagaget är vårt team av målare på Värmdö alltid glada att bolla idéer med kunderna och hjälpa dem att hitta den bästa lösningen. Givetvis är du alltid välkommen att kontakta oss så kommer vi fram till lösningar tillsammans.

 

Med ett kostnadsfritt videomöte kan du få prata med en av våra målare på Värmdö, eller så kontaktar du oss direkt här. 

Vill du veta mer om Dryft?

Dryft hantverkare på Värmdö

Våra hantverkare täcker hela Värmdö

 

Våra hantverkare på Värmdö täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala och finns därför såklart även på Värmdö. Vi täcker hela Värmdö, såsom bland annat Gustavsberg, Djurö, Ingarö, Långvik etc. Med en befolkning på ca 46 387 personer, på en yta på 2 980 km2, så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns på Värmdö så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er på Värmdö med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp med något mer än målare? Läs mer om våra duktiga snickare Värmdö, Elektriker Värmdö, plattsättare Värmdö, rörmokare Värmdö och badrum Värmdö.

Kontakta oss