Målare Nyköping

Genom att måla om ditt hem kan du få en helt annan känsla i ditt hem. Vi har duktiga målare som kan hjälpa dig med alla sorters måleriarbeten. Inomhusmålning, utomhusmålning, tapetsering och väldigt mycket mer. Vi ger också gärna råd om nyans och färger, och har givetvis koll på de senaste trenderna. Kontakta oss så berättar vi mer!

Utöver målare finns på Dryft även duktiga snickare, elektriker, plattsättare samt rörmokare - vilket betyder att vi kan hjälpa dig med mycket annat än bara måleri. Alla våra medarbetare pratar flytande svenska, har utbildning och erfarenhet inom sitt yrke.
Kontakta oss för offert!

Hur är det att renovera med Dryft?

Här ser du Kim berätta om när Dryft målade om i hans radhus. En trygg upplevelse och ett mycket bra genomförande och slutresultat enligt Kim.

Se fler filmer och referenser

Erfarna målare i Nyköping

På Dryft finns duktiga målare som kan allt inom målning. Alla våra medarbetare pratar flytande svenska och är utbildade. Vi genomför målning både inne och ute, samt tapetsering över hela Nyköping och omnejd. Att måla om delar, eller hela hemmet, är ett kostnadseffektivt sätt att höja värdet på sin bostad. Vi tycker att det är viktigt att fungera som ett bollplank - och du får rådgivning kring vad som behövs göras hos just dig för ett fint och hållbart resultat. Även kulörer kan vara svårt att hitta rätt bland, och där guidar vi dig gärna rätt. Projekteringen av våra arbeten sköts av erfarna projektledare och arbetet utförs sedan av våra skickliga målare. Varsågod att luta dig tillbaka och se ditt nya hem växa fram! Kontakta oss idag för en offert - självklart helt gratis!

Kontakta oss

Populära måleritjänster i ditt hem

Målning inomhus

Läs mer

Målning utomhus

Läs mer

Tapetsering

Läs mer

Fönsterrenovering

Läs mer

BRF eller Förvaltare? Läs mer här:

Vanliga frågor om måleri

Har ni garanti på måleriarbete?

      Absolut! Som medlemsföretag i branschorganisationen Måleriföretagen omfattas våra kunder av en Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti. Det betyder två års garanti för utfört måleriarbete.
     

Vad är skillnaden på färg och kulör?

      Ofta blandas termerna färg och kulör ihop. Färg är typen av färg, där olika färger har olika egenskaper. Till exempel används olika typer av färg för väggar, snickerier och fasader - då de behöver olika egenskaper för ett snyggt och hållbart resultat. För målning inomhus pratar man ofta om färgens glanstal. Det betyder hur blank färgen är när den torkat, där högre tal är högre glans. För väggar är det oftast snyggast med matta färger då det ger en mjukare känsla och djupare kulör.

Kulör är däremot vad man i vardagligt språk menar med färg. Det vill säga blå, grön, röd osv. Många färgleverantörer beskriver kulörer med namn så som Tidlös, Sommarsnö och Lätthet. Men egentligen är det en så kallad NCS-kod som beskriver kulören och den kan därmed skapas av alla färgleverantörer.
     

Tillhandahåller ni material och färg?

      Vi tillhandahåller material och färg, med den kulör du valt, som ger hållbart resultat i den stil du söker. Våra duktiga färgsattare kan ge råd utefter din smak.
     

Jag behöver hjälp av en målare Nyköping, hur gör jag?

      

Behöver du hjälp av en målare kan du kontakta oss direkt, eller boka ett videomöte med våra duktiga målare så hjälper de dig. 

Har era målare Nyköping erfarenhet ?

      

Våra målare har lång erfarenhet av att måla och tapetsera, allt från små till stora projekt. Har du fler frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss

Vad kan era målare Nyköping hjälpa mig med?

      

Våra målare har lång erfarenhet av alla typer av måleriprojekt, allt från att måla en vägg till att måla om hela bostaden eller göra snygga tapetseringar. För oss är ingenting omöjligt, har du frågor eller vill prata direkt med en av våra duktiga målare kan du boka in ett videomöte för att få råd på vägen. 

Fråga oss direkt

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Vi kan hjälpa dig med det mesta!