Målare Nacka

Våra duktiga målare i Nacka hjälper dig med alla dina måleribehov, från småfix till ommålning av hela bostaden, trapphuset, fasaden - och allt däremellan. 

Alla våra duktiga målare är anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!
preview

Hur är det att renovera med Dryft?

Målare på Dryft

Våra målare i Nacka hjälper dig med smått till stort inom måleri

 

Våra erfarna målare i Nacka hjälper dig gärna med allt från småfix till större ommålningar av hela bostaden, trapphuset eller fasaden. Förutom själva målningen ger våra målarei i Nacka självklart tips och råd vid kulörval, tapeter eller andra alternativa lösningar för att skapa den känsla och stil ni önskar. Har du flyttat till ny bostad, ska sälja eller helt enkelt vill fräscha upp eller göra om ditt redan befintliga hem, då är lite färg eller tapet på väggarna alltid ett bra och säkert alternativ. Våra duktiga målare i Nacka hittar rätt lösning för just dig! Med smarta kulörval kan du skapa effekter och rätt känsla i rummet som lyfter och förändrar utan att göra större och kostsamma ingrepp. Våra duktiga målare i Nacka kan utföra näst intill alla måleriprojekt, oavsett om du vill ha hjälp med målning av väggar, tak, snickerier, fasad, staket och mycket, mycket mer!

 

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Få offert på en minut

Få en färdig offert på din målning snabbt, smidigt och enkelt. Lägg till de rum du önskar få målade, svara på några få frågor och få en helt färdig offert inom 1 minut!

Döp ditt första rum

Rummets mått

m
m
m

Välj några alternativ för det du vill måla

Hur är skicket på väggarna idag?

Mer information

Om du inte vet om dina väggar har övermålad tapet i dagsläget kan du kolla om du ser några tapetskarvar, tunna linjer som går vertikalt på väggarna, om dessa syns så sitter det förmodligen en tapet under målarfärgen.

Sitter tapeten fast eller löst?

Mer information

Se över om tapeten upplevs ”bubblig” eller om du ser luft mellan väggen och tapeten. Alternativt om det finns delar där tapeten lossnat från väggen, till exempel nere vid golvlisterna eller närmare fönsterna, då har du löst sittande tapet.

Ska tapetskarvar och textur i tapeten tas bort?

Mer information

För att få ett slutresultat med helt släta väggar rekommenderar vi att tapetskarvar och textur tas bort. Om dessa inte tas bort finns det stor risk att textur och skarvar skiner igenom den nya tapeten/färgen. Väggarna kan då upplevas randiga eller mönstrade efter behandlingen.

Vill du att väggarna målas eller tapetseras?

Mer information

Välj det slutresultat du önskar för dina väggar. Önskar du få målade väggar och en fondvägg med tapet så går det självklart bra, meddela oss detta under fliken ”Tillval”. Så återkommer vi med ytterligare en offert innehållande alla dina tillval.

Hur är skicket på taket idag?

Mer information

Se över om taket i dagsläget har sprickor eller färg som flagnat upp. Sprickor kan innebära att taket tidigare målats med limfärg. Tak som har sprickor och flagnad färg behöver en grundlig förberedelse inför målningen i form av uppskrapning av lös färg, tvättning, bredspackling och en microlitväv som motverkar framtida sprickbildning.

Vilken höjd har dina golvlister?

Mer information

Se över om dina golvlister är högre än 10 cm mätt från golv till övre kant. Har du högre lister än 30 cm hjälper vi dig självklart med att ta fram ett pris på det också. Meddela oss detta under fliken “tillval”.

Observera! I kategorin lister ingår golvlister samt foder runt dörrar.

Hur är skicket på dina lister idag?

Mer information

Se över om golvlister och foder runt dörrar i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna lister där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt förarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Hur många fönster gäller det?

Mer information

Fyll i hur många fönster i det valda rummet du önskar få målade. Vid målning av fönster ingår insida av karm och båge. Önskar du även få spröjs eller nischar målade i samband med målningen så går detta såklart att lägga till i offerten, meddela oss detta under fliken ”Tillval”.

Hur är skicket på fönsterna idag?

Mer information

Se över om fönsterna i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna fönster där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt underarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Hur många element gäller det?

Mer information

Fyll i hur många element i det valda rummet du önskar få målade.

Hur är skicket på element idag?

Mer information

Se över om elementen i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna element där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt förarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Hur många dörrar gäller det?

Mer information

Fyll i hur många dörrar i det valda rummet du önskar få målade.

Vad för dörrar har du?

Mer information

Fyll i om dina dörrar är helt släta eller om de har speglar eller andra detaljer att ta hänsyn till vid målningen. Speglar på dörrar innebär att du har ramar eller trädetaljer som skapar ett mönster på dörrarna.

Hur är skicket på dörrarna idag?

Mer information

Se över om dörrarna i rummet har några sprickor eller flagnad färg. Vid spruckna dörrar där färgen börjat flagna är det viktigt med rätt förarbete, färgen behöver skrapas bort innan målning utförs, annars blir resultatet inte hållbart och du kommer se färgen flagna upp igen inom snar framtid.

Är det något du saknar?

Mer information

Vi kan såklart hjälpa dig med mycket mer än så. Kanske vill du byta ut gamla och slitna eluttag och strömbrytare, få upp några gardinskenor eller byta golv i samband med din ommålning eller tapetsering. Meddela oss här så uppdaterar vi din offert med alla dina tillval.

Boka rådgivning över video med en expert på Dryft

Boka ett videomöte med oss så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar och ordnar med en offert på ditt arbete. Såklart är mötet helt kostnadsfritt.För att ge dig bäst råd så är det bra om du är hemma under videomötet så du kan visa oss de platser du önskar få arbetet utfört.

Snart är vi klara! Bara några kontaktuppgifter vart offerten ska skickas

Vi är stolta sponsorer av idrottsföreningar i Nacka

Skuru handboll i Nacka
Skuru Basket i Nacka
Nacka Golfklubb
Målare i Nacka

Erfarna målare i Nacka

 

Hittade du inte det du sökte? 

 

Våra duktiga målare i Nacka hjälper dig med alla dina måleribehov, från småfix till ommålning av hela bostaden, trapphuset, fasaden och allt däremellan. 

Våra målare i Nacka täcker självklart både Nacka och hela Stockholm för att hjälpa dig med allt från det mindre arbetet till den totala förändringen. Ny färg eller tapet på väggarna kan vara ett enkelt sätt att förändra ditt hem och skapa den känsla just du vill ha. Få offert på en minut eller kontakta oss och prata med någon av våra duktiga proffs! Oavsett om du vet vad du vill ha eller helt enkelt behöver tips och råd inom måleri, så finns våra målare i Nacka tillgängliga för dig! 

Kontakta oss
Hantverkare i Nacka

Mer än bara målare i Nacka 

 

Våra erfarna målare i Nacka hjälper dig med alla dina måleribehov. Men skulle det vara så att en större renovering är det du eftersöker så har vi förutom målare i Nacka även erfarna snickare, elektriker, plattsättare, rörmokare och projektledare - alla anställda på Dryft med kollektivavtal. Vilket innebär att vi kan hjälpa er med alla steg i renoveringen, från tanke och idé till färdigställande av projekt. Kontakta oss idag och du vill ha hjälp av en målare i Nacka eller någon annan av våra hantverkare och sätt igång med renoveringsdrömmarna!

Kontakta oss
Kollega Dryft

Inspiration, kulörer och stil

 

Våra målare i Nacka är förutom erfarna målare också erfarna i stil, kulörer och inspiration. Alla målare i Nacka har sett det mesta och kan därför hjälpa dig med att bolla tankar och idéer för att skapa den effekt och stil just du önskar i ditt hem. Du är alltid varmt välkommen att bolla idéer kring vilka kulörval, tapeter eller mönster du kan tänkas välja mellan utefter den känslan och stil du vill uppnå i rummet. 

 

Vill du bolla tankar och idéer eller vill ha hjälp att hitta rätt? Boka ett kostnadsfritt videomöte med en målare i Nacka eller kontakta oss direkt!

Vanliga frågor om målare Nacka

Har ni garanti på måleriarbete?

      

Absolut! Som medlemsföretag i branschorganisationen Måleriföretagen omfattas våra kunder av en Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti. Det betyder två års garanti för utfört måleriarbete.


 

Vad är skillnaden på färg och kulör?

      
     

Tillhandahåller ni färg och material?

      

Vi tillhandahåller material och färg, med den kulör du valt, som ger hållbart resultat i den stil du söker. Våra duktiga färgsattare kan ge råd utefter din smak.


 

Jag behöver hjälp av en målare Nacka, hur gör jag?

      

Behöver du hjälp av en målare kan du kontakta oss direkt, eller boka ett videomöte med våra duktiga målare så hjälper de dig. 

Har era målare Nacka erfarenhet ?

      

Våra målare har lång erfarenhet av att måla och tapetsera, allt från små till stora projekt. Har du fler frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss

Vad kan era målare Nacka hjälpa mig med?

      

Våra målare har lång erfarenhet av alla typer av måleriprojekt, allt från att måla en vägg till att måla om hela bostaden eller göra snygga tapetseringar. För oss är ingenting omöjligt, har du frågor eller vill prata direkt med en av våra duktiga målare kan du boka in ett videomöte för att få råd på vägen. 

Fråga oss direkt

Vill du veta mer om Dryft?

Dryft hantverkare i Nacka

Våra hantverkare täcker hela Nacka

 

Våra hantverkare i Nacka täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala och finns därför såklart även i Nacka. Vi täcker hela Nacka, såsom bland annat Älta, Saltsjöbaden och Boo. Med en befolkning på ca 109 127 personer, på en yta på 128,83 km2, så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla 27 214 lägenheter och 16 054 småhus och villor som finns i Nacka så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Nacka med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp med något mer än elektriker? Läs mer om våra duktiga snickare Nacka, Elektriker Nacka, plattsättare Nacka, rörmokare Nacka och badrum Nacka.

Kontakta oss