Badrumsrenovering Saltsjö-Boo

Våra duktiga hantverkare hjälper dig med allt från mindre förändringar till totala badrumsrenoveringar i Saltsjö-Boo. 

Alla våra hantverkare är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera i Saltsjö-Boo!

Få offert på ditt badrum

Finalist årets byggföretag

Badrum i Saltsjö-Boo

Vi erbjuder 15% rabatt på kakel, klinker och badrumsmöbler samt står för all transport!

Smidig badrumsrenovering i Saltsjö-Boo.

En lyckad badrumsrenovering behöver flera olika yrkesgrupper - plattsättare, rörmokare, elektriker, samt ofta snickare och målare. På Dryft har vi alla dessa redo att hjälpa dig med din badrumsrenovering i Saltsjö-Boo.

Se fler referenser
badrumsrenovering Saltsjö-Boo

Få en 3D-bild av hur ditt nya badrum i Saltsjö-Boo kan se ut! 

 

Vi hjälper dig hela vägen från första fundering till slutresultat. Vid badrumsrenoveringar finns det mycket att välja mellan och ibland kan det vara svårt att föreställa sig resultatet - vi ger dig en 3D-bild av hur ditt nya badrum i Saltsjö-Boo kan se ut. Med 3D-bilden kan vi tillsammans skapa ditt badrum precis så som du vill ha det, innan vi tar det till verklighet. Skippa att föreställa dig i huvudet och få en virtuell rundtur av din badrumsrenovering istället! 

 

Här kan du se ett exempel på 3D-bild. 

 

Boka ett kostnadsfritt videomöte med våra badrumsproffs och kom igång med din badrumsrenovering i Saltsjö-Boo!

Prata med badrumsproffs

I Saltsjö-Boo kan du prata med ett badrumsproffs!

     Önskar du en offert på din badrumsrenovering i Saltsjö-Boo?

I Saltsjö-Boo finns våra proffs redo! Under en badrumsrenovering är det mycket att hålla koll på, och det finns hårda regler om hur en badrumsrenovering ska utföras på rätt sätt. Boka ett kostnadsfritt videomöte på en tid som passar dig, så ordnar våra badrumsproffs i Saltsjö-Boo en offert till dig. 

Under samtalet kan det vara hjälpsamt att du visar upp det du vill ha hjälp med!
     

Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Hantverkare på Dryft

Få en trygg och säker badrumsrenovering i Saltsjö-Boo 

 

Oavsett om din badrumsrenovering är stor eller liten, så hjälper vi alltid dig här på Dryft. Att renovera ett badrum i Saltsjö-Boo eller bygga något helt nytt är ingen lätt uppgift, och kräver expertis inom VVS, el, kakel, snickeri och målning. Därför erbjuder vi på Dryft våra tjänster i Saltsjö-Boo för att effektivt samordna hela processen åt dig. Vi följer alla nödvändiga föreskrifter från Byggkeramikrådet (BKR) och Säker Vatten gällande tätskikt respektive VVS-installationer så att du kan vara trygg med säkerheten i ditt renoveringsprojektet. 

 

Oavsett om det gäller ditt hem i Saltsjö-Boo eller någon annan del av Stockholm, låt oss hjälpa dig att komma igång redan idag! Tillsammans startar vi din badrumsrenovering och går från idé till verklighet. 

Kontakta oss
garantier och intyg Dryft

Intyg och garantier vid din badrumsrenovering i Saltsjö-Boo 

 

Vid en badrumsrenovering är det mycket att tänka på. Allt från regler till brachensförhållnissätt. På Dryft ger vi dig trygga garantier och intyg på att arbetet är utfört enligt alla regler och stadgar. Viktigt att tänka på är Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer. 

Vanliga frågor om badrumsrenovering Saltsjö-Boo

Vad innebär det att ett företag är behörigt enligt BKR?

      

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem. 
 

Självklart är Dryft behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Behörig för Säker vatteninstallation - vad betyder det?

      

Att vara behörig enligt Säker vatteninstallation betyder att företaget utför arbete enligt branschregler som finns för en säker vatteninstallation. 
 

Självklart är Dryft behöriga enligt Säker vatten installation. Här kan du se vår behörighet på Säker vattens sida.

Kan jag köpa badrumsmöbler, kranar och liknande genom Dryft?

      

Absolut! 

Vi har ett stort nätverk av välkända varumärken i alla prisklasser. Vi hjälper dig hitta det som passar just ditt badrum. Till bra priser och att vi sköter all logistik åt dig.

Jag vill renovera mitt badrum - hur går jag till väga?

      

Boka ett videomöte med våra proffs direkt!

 

Vi utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm. Vi hjälper dig med planering, val av material och inköp av möbler, kranar och tillbehör samt såklart ett fint hantverksutförande enligt branschens regler för ett säkert, funktionellt och snyggt badrum. Kontakta oss för råd och offert - såklart helt kostnadsfritt

Vad är ett tätskikt och varför är det viktigt?

      

Ett tätskikt sitter bakom bakom ytskiktet i badrum och tvättstugor för att för att skydda mot vatten och fukt. 

 

Utanpå tätskiktet sätter man sedan ytskiktet, så som till exempel kakel eller klinker. Med en plattsättare från Dryft som är behörig enligt BKR kan du vara trygg att tätskiktet byggs enligt branschregler för ett säkert och hållbart resultat.

Får jag ett intyg om jag renoverar badrum via Dryft?

      

Självklart!

 

Vi har generösa garantier och du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Fråga oss direkt
Hantverkare i Saltsjö-Boo

Våra hantverkare täcker hela Saltsjö-Boo

 

Våra hantverkare i Saltrsjo-Boo täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala. Därför finns vi också självklart i Saltsjö-Boo. Vi täcker hela Saltsjö-Boo såsom bland annat Lännersta, Kummelnäs och Gustavsvik. Med en befolkning på ca 29 000 personer och en yta på 16,26 km2 finns det många personer med ett renoveringsbehov och för alla lägenheter, villor och småhus finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er energieffektivisera hemmet eller renovera bostaden - och allt däremellan.
 

Behöver du hjälp med något mer än din badrumsrenovering? Läs mer om våra duktiga snickare Saltsjö-Boo, elektriker Saltsjö-Boo, målare Saltsjö-Boo, plattsättare Saltsjö-Boo och rörmokare Saltsjö-Boo.