Elektriker Lidingö

Våra duktiga elektriker på Lidingö hjälper dig med allt ifrån småfix till att dra om all el eller jorda om hemma hos dig - och allt däremellan.

Alla våra elektriker är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det både enkelt och tryggt att få hjälp med elen på Lidingö.
Elektriker från Dryft på Lidingö

Hur är det att renovera med Dryft?

Boka elinstallation på Lidingö direkt här eller kontakta oss!

     Här kan du köpa produkter med installation och smidigt boka tid direkt i kalendern! Behöver du hjälp med något annat? Kontakta oss så hjälper våra elektriker på Lidingö dig.

Klicka på den produkt du vill köpa eller läsa mer om. När du valt dina produkter kommer en online-kalender där du kan boka en tid för installation som passar dig.
    
Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Prata med ett elektrikerproffs på Lidingö

     Har du frågor eller funderingar? 

Sluta leta efter svaret på dina el-beskymmer! Våra proffsiga elektriker på Lidingö finns här med exceptionell service, effektiva lösningar och kostnadsfri rådgivning. Låt oss samarbeta - boka ett möte när som helst som passar dig och dina behov.
     
Elektriker Lidingö

Våra elektriker hjälper dig med smått till stort på Lidingö

 

Hittade du inte det du sökte? Våra certifierade elektriker på Lidingö hjälper dig med alla former av elarbeten, från smått till stort. Våra elektriker täcker självklart både Lidingö och hela Stockholm för att hjälpa dig med allt från belysning till smarta hem. Behöver du elsäkra din bostad eller få hjälp med diverse installationer såsom spishäll, laddboxar eller spotlights så finns vi här! 

 

Vet du inte vad felet är så ordnar vi med felsökningar och självklart byter vi även din elcentral, dina dimmers eller strömbrytare eller reparerar trasiga ledningar och eluttag. Oavsett om du vet vad du vill ha eller helt enkelt behöver tips och råd, så finns våra proffs tillgängliga för dig!

Kontakta oss!
Elektriker eljour på Lidingö

När krisen är framme hjälper vår eljour på Lidingö dig

 

När krisen är framme, behöver du ibland en elektriker snabbt. på Lidingö finns vi och hjälper dig med dina problem. Är det spisen eller ugnen som strular? Ingen fara! Våra elektriker som har eljour på Lidingö hjälper dig på ett snabbt, enkelt och smidigt sätt. Våra elektriker på jour är redo att hjälpa dig på Lidingö och hela Stockholmsområdet.

Läs mer om vår eljour

Vill du veta mer om Dryft?

Vanliga frågor om elektriker Lidingö

Jag behöver hjälp av en elektriker Lidingö, hur gör jag?

      

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med en elektriker direkt på sidan. 

Vi har certifierade elektriker på Lidingö som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Är era elektriker Lidingö certifierade?

      

Självklart!

 

Alla våra elektriker är certifierade. Vilket innebär att de är utbildade och har erfarenhet. På så sätt kan du vara säker på att du får trygg och professionell hjälp. 

Vad kan era elektriker Lidingö hjälpa mig med?

      

Smått som stort!

Våra elektriker utför näst intill alla eltjänster och kan hjälpa dig med allt från småfix till större omdragningar av all el. Du kan få hjälp med till exempel byte av eluttag/strömbrytare, smart hem, belysning, felsökning, elcentral, laddbox, dra om all el i huset och mycket, mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med. 

Fråga oss direkt
Hantverkare på Lidingö

Våra hantverkare täcker hela Lidingö

 

Våra hantverkare på Lidingö täcker hela Stockholm,  Södertälje och Uppsala och finns därför såklart även på Lidingö. Vi täcker hela Lidingö, såsom bland annat Fjäderholmarna, Storholmen, Brevik, Gåshaga etc. Med en befolkning på ca 48 123 personer, på en yta på 51,05 km2, så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns på Lidingö så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er på Lidingö med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.


 

 

Behöver du hjälp med något mer än elektriker? Läs mer om våra duktiga snickare Lidingö, målare Lidingö, plattsättare Lidingö, rörmokare Lidingö och badrum Lidingö.