Elektriker Täby

Våra duktiga elektriker i Täby hjälper dig med allt ifrån småfix till att dra om all el eller jorda om hemma hos dig - och allt däremellan.

Alla våra elektriker är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det både enkelt och tryggt att få hjälp med elen i Täby.
Elektriker från Dryft i Täby

Hur är det att renovera med Dryft?

Elinstallation i Täby? Boka direkt här eller kontakta oss!

     Få de produkter du behöver installerade snabbt och enkelt. Genom några få klick kan våra elektriker i Täby hjälpa dig med produkt, installation och se till att allt fungerar som det ska. Välj ut den produkt du vill köpa och via vår online-kalender kan du därefter boka en tid för installation som passar dig bäst. 

Om du behöver hjälp med något annat kan du kontakta oss direkt så hjälper våra elektriker i Täby dig.
    
Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Prata med våra erfarna elektriker i Täby

     Behöver du snabba svar från erfarna elektriker i Täby? 

Då behöver du inte leta längre, vårt proffsiga team finns här för att hjälpa dig! Vi ger dig bra service och pålitliga lösningar för alla dina elbehov. Boka enkelt in ett videosamtal och berätta mer om vad du behöver hjälp med. Såklart helt kostnadsfritt!
     
Elektriker Täby

Smått eller stort - våra elektriker i Täby hjälper dig 

 

Hittade du inte det du sökte? Vårt team av certifierade elektriker i Täby är här för att hjälpa dig! I Täby och hela Stockholm hjälper våra elektriker med stora och små lösningar - allt från belysningsarmaturer till fullfjädrade smarta hem. Behöver du installera en spishäll? Vad sägs om några extra spotlights eller en ny laddbox? Inget jobb är för komplext, våra experter har koll på läget. 

 

Vet du inte vad elfelet är? Våra skickliga proffs kan guida dig steg för steg genom att felsöka problemet eller ersätta dina felaktiga ledningar, dimrar och strömbrytare. Stressa inte - luta dig bara mot oss för problemfria lösningar!

Kontakta oss!
Elektriker eljour i Täby

När krisen är framme hjälper vår eljour i Täby dig

 

När krisen är framme, behöver du ibland en elektriker snabbt. I Täby finns vi och hjälper dig med dina problem. Är det spisen eller ugnen som strular? Ingen fara! Våra elektriker som har eljour i Täby hjälper dig på ett snabbt, enkelt och smidigt sätt. Våra elektriker på jour är redo att hjälpa dig i Täby och hela Stockholmsområdet

Läs mer om vår eljour

Vill du veta mer om Dryft?

Vanliga frågor om elektriker Täby

Jag behöver hjälp av en elektriker Täby, hur gör jag?

      

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med en elektriker direkt på sidan. 

Vi har certifierade elektriker i Täby som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Är era elektriker Täby certifierade?

      

Självklart!

 

Alla våra elektriker är certifierade. Vilket innebär att de är utbildade och har erfarenhet. På så sätt kan du vara säker på att du får trygg och professionell hjälp. 

Vad kan era elektriker Täby hjälpa mig med?

      

Smått som stort!

Våra elektriker utför näst intill alla eltjänster och kan hjälpa dig med allt från småfix till större omdragningar av all el. Du kan få hjälp med till exempel byte av eluttag/strömbrytare, smart hem, belysning, felsökning, elcentral, laddbox, dra om all el i huset och mycket, mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med. 

Fråga oss direkt
Hantverkare i Täby

Våra hantverkare täcker hela Täby

 

Våra hantverkare i Täby täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala och finns därför såklart även i Täby. Vi täcker hela Täby, såsom bland annat Ensta, Hägernäs, Visinge, Gribbylund etc. Med en befolkning på ca 75 000 personer, på en yta på 25,82 km2, så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla 15 600 lägenheter och 14 400 småhus och villor som finns i Täby så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Täby med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp med något mer än elektriker? Läs mer om våra duktiga snickare Täby, målare Täby, badrum Täby, plattsättare Täby och rörmokare Täby.