Elektriker Södermalm

Våra duktiga elektriker på Södermalm hjälper dig med allt ifrån småfix till att dra om all el eller jorda om hemma hos dig - och allt däremellan.

Alla våra elektriker är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det både enkelt och tryggt att få hjälp med elen på Södermalm.
Elektriker från Dryft på Södermalm

Hur är det att renovera med Dryft?

Våra elektriker på Södermalm hjälper dig med elinstallationen!

     Vill du uppgradera hemmets elcentral men vet inte var du ska börja? Våra elektriker på Södermalm hjälper dig! Vi gör det enkelt för dig genom att erbjuda ett brett urval av produkter med installation genom tidsbokning online. 

Kom igång idag och boka en installationstid som passar in i ditt schema.
    
Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Prata med våra erfarna elektriker på Södermalm

     Behöver du snabba svar från erfarna elektriker på Södermalm? 

Då behöver du inte leta längre, vårt proffsiga team finns här för att hjälpa dig! Vi ger dig bra service och pålitliga lösningar för alla dina elbehov. Boka enkelt in ett videosamtal och berätta mer om vad du behöver hjälp med. Såklart helt kostnadsfritt!
     
Elektriker Södermalm

Våra elektriker finns på Södermalm för att hjälpa dig

 

Behöver du en professionell elektriker på Södermalm eller Stockholm? Sök inte längre! Vårt certifierade team av elektriker är tillgängliga för att hjälpa dig med allt som har med el att göra - från småjobb som belysning och installation av smarta hem till större uppgifter som kabeldragning eller att göra din spis klar för användning. Så oavsett om det handlar om hjälp med att installera en extra laddbox eller spotlights runt om i huset kan våra erfarna elektriker få ordning på din el snabbt och pålitligt!

 

Låt proffsen ta över! Våra elektrikerproffs är redo att leda dig genom alla gör-det-själv elproblem. Från att byta ut skadade ledningar, uttag och strömbrytare till att helt enkelt svara på dina frågor - våra elektriker på Södermalm hjälper dig med alla din elproblem. 

Kontakta oss!
Elektriker eljour på Södermalm

Vår eljour på Södermalm hjälper dig när krisen är framme

 

Ibland är krisen framme och man behöver en elektriker på Södermalm snabbt. Har du ett oförklarligt el-fel eller har spisen eller ugnen slutat fungera? Ingen fara, våra jour elektriker på Södermalm finns redo att hjälpa dig snabbt, smidigt och enkelt. Vi har elektriker på jour redo på Södermalm och hela Stockholmsområdet.

Läs mer om vår eljour

Vill du veta mer om Dryft?

Vanliga frågor om elektriker Södermalm

Jag behöver hjälp av en elektriker på Södermlam, hur gör jag?

      

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med en elektriker direkt på sidan. 

Vi har certifierade elektriker i Södermalm som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Är era elektriker på Södermalm certifierade?

      

Självklart!

 

Alla våra elektriker är certifierade. Vilket innebär att de är utbildade och har erfarenhet. På så sätt kan du vara säker på att du får trygg och professionell hjälp. 

Vad kan era elektriker på Södermalm hjälpa mig med?

      

Smått som stort!

Våra elektriker utför näst intill alla eltjänster och kan hjälpa dig med allt från småfix till större omdragningar av all el. Du kan få hjälp med till exempel byte av eluttag/strömbrytare, smart hem, belysning, felsökning, elcentral, laddbox, dra om all el i huset och mycket, mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med. 

Fråga oss direkt
Hantverkare på Södermalm

Våra hantverkare täcker hela Södermalm

 

Våra hantverkare täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala och finns därför såklart även på Södermalm. Vi täcker hela Södermalm, såsom bland annat Katarina, Sofia, Maria, Högalid etc. Med en befolkning på ca 126 736 personer, på en yta på 5,71 km2, så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns på Södermalm så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er på Södermalm med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

Behöver du hjälp med något mer än elektriker? Läs mer om våra duktiga snickare Södermlam, målare Södermalm, badrum Södermalm, plattsättare Södermalm och rörmokare Södermalm.