Elektriker Sollentuna

Våra duktiga elektriker i Sollentuna hjälper dig med allt ifrån småfix till att dra om all el eller jorda om hemma hos dig - och allt däremellan.

Alla våra elektriker är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det både enkelt och tryggt att få hjälp med elen i Sollentuna.
Elektriker från Dryft i Sollentuna

Hur är det att renovera med Dryft?

Letar du efter elektriker i Sollentuna? Boka installation idag!

     Med bara några få klick kan du få de produkter och den installationshjälp du behöver från våra elektriker i Sollentuna! Utforska vad vi har att erbjuda, köp produkt och boka installation i vår onlinekalender eller boka ett videomöte för rådgivning.

Om det är något annat du behöver hjälp med är det bara att kontakta oss - vi finns alltid här när du behöver oss!
    
Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Prata med ett elektrikerproffs i Sollentuna

     Sluta leta efter svaret på dina el-beskymmer! Våra proffsiga elektriker i Sollentuna finns här med exceptionell service, effektiva lösningar och kostnadsfri rådgivning. Låt oss samarbeta - boka ett möte när som helst som passar dina dig och dina behov.
     
Elektriker Sollentuna

Små som stora projekt - våra elektriker i Sollentuna hjälper dig

 

 Har du svårt att hitta rätt elektriker för att få igång dina lampor, uttag eller spishällar? Leta inte längre - vårt certifierade team i Sollentuna har levererat snabba och pålitliga el lösningar i hela Stockholm  under flera år. Våra tjänster sträcker sig från små installationer som spotlights eller laddboxar, hela vägen till att förvandla ditt hem till smarta lösningar - vad du än behöver inom el kan vi hjälpa dig! 

 

Låt vårt team av erfarna elektriker i Sollentuna ta bort stressen och belastningen från dina axlar! Våra experter är utrustade med uppdaterad information, redo att hjälpa dig att klara av alla elarbeten, från byte av strömbrytare till kabeldragning av uttag. Slappna av med vetskapen om att vi har en pålitlig lösning för alla dina elbehov!

Kontakta oss!
Elektriker eljour i Sollentuna

I Sollentuna får du hjälp av vår eljour när krisen är framme

 

 Om en kris inträffar, behövs en elektriker snabbt i området. I Sollentuna har våra elektrikerproffs eljour och kan snabbt hjälpa dig med dina problem. Har eluttaget gått sönder eller har hall-lampan slutat fungera, oroa dig inte. Våra elektriker i Sollentuna är redo när krisen är framme. 

Läs mer om vår eljour

Vill du veta mer om Dryft?

Vanliga frågor om elektriker Sollentuna

Jag behöver hjälp av en elektriker Sollentuna, hur gör jag?

      

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med en elektriker direkt på sidan. 

Vi har certifierade elektriker i Nacka som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Är era elektriker Sollentuna certifierade?

      

Självklart!

 

Alla våra elektriker är certifierade. Vilket innebär att de är utbildade och har erfarenhet. På så sätt kan du vara säker på att du får trygg och professionell hjälp. 

Vad kan era elektriker Sollentuna hjälpa mig med?

      

Smått som stort!

Våra elektriker utför näst intill alla eltjänster och kan hjälpa dig med allt från småfix till större omdragningar av all el. Du kan få hjälp med till exempel byte av eluttag/strömbrytare, smart hem, belysning, felsökning, elcentral, laddbox, dra om all el i huset och mycket, mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med. 

Fråga oss direkt
Hantverkare i Sollentuna

Våra hantverkare täcker hela Sollentuna

 

Våra hantverkare täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala och finns därför såklart även i Sollentuna. Vi täcker hela Sollentuna, såsom bland annat Norrviken, Rotebro, Rotsunda, Tureberg etc. Med en befolkning på ca 73 857 personer, på en yta på 57,98 km2, så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla 10 202 bostadsrätter i Sollentuna så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Sollentuna med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.


 

Behöver du hjälp med något mer än elektriker? Läs mer om våra duktiga snickare Sollentuna, målare Sollentuna, plattsättare Sollentuna, rörmokare Sollentuna och badrum Sollentuna.