Rörmokare i Sollentuna - utan krångel

Vår duktiga rörmokare i Sollentuna hjälper dig med allt ifrån att installera din nya toalett till en total röromdragning i ditt hem - och allt däremellan. 

Alla våra rörmokare i Sollentuna är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det både enkelt och tryggt att få hjälp i Sollentuna!
preview

Hur är det att renovera med Dryft?

Boka installation i Sollentuna direkt eller kontakta oss!

     Här kan du köpa produkter med installation och smidigt boka tid direkt i kalendern! Behöver du hjälp med något annat? Kontakta oss så hjälper våra rörmokare dig.

Klicka på den produkt du vill köpa eller läsa mer om. När du valt dina produkter kommer en online-kalender där du kan boka en tid för installation som passar dig.
    
Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Prata med en rörmokare i Sollentuna

     Har du frågor eller funderingar? Våra rörmokare i Sollentuna finns redo att hjälpa dig. Här kan du få hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga rörmokare, på en tid som passar dig. Såklart helt kostnadsfritt! 

Det är bra om du under videosamtalet kan visa det du vill ha hjälp med.
     

Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Våra rörmokare hjälper dig med smått till stort i Sollentuna 

Hittade du inte det du sökte? Inga problem, våra rörmokare i Sollentuna hjälper dig med alla former av arbeten, från smått till stort. 

Med rörmokare i Sollentuna och hela Stockholm kan vi oftast på kort varsel hjälpa dig med alla typer av installationer av vatten och avlopp. Oavsett om det gäller ett mindre arbete så som byte av en kran i köket eller något större som en renovering av husets hela avloppssystem. Med en rörmokare från Dryft kan du luta dig tillbaka och vara trygg med att din VVS-installation sker säkert av certifierade rörmokare. Oavsett om du vet vad du vill ha eller helt enkelt behöver tips och råd, så finns våra proffs tillgängliga för dig!

Kontakta oss