VVS och Rörmokare Solna

Våra duktiga rörmokare i Solna hjälper dig med alla former av VVS-arbeten. Såsom att installera din nya toalett till en total röromdragning i ditt hem - och allt däremellan.

Alla våra rörmokare i Solna är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att få hjälp i Solna!
Rörmokare i badrum i Solna

Hur är det att renovera med Dryft?

Boka VVS-installation i Solna eller kontakta oss direkt!

     Hos oss kan du köpa produkter med tillhörande installation och enkelt boka tid direkt i kalendern! Finns det något annat du behöver hjälp med? Kontakta oss idag så hjälper våra rörmokare i Solna dig. 

Klicka bara på den produkt du är intresserad av att köpa eller vill veta mer om. När dina produkter är valda kommer en online-kalender där du smidigt med några knapptryck kan boka en tid för installation som passar just dig.
    
Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Prata med en av våra erfarna rörmokare i Solna

     Har du några frågor eller funderingar? Ingen fara, våra rörmokare i Solna finns redo för att hjälpa dig med alla typer av VVS-arbeten. Här kan du få tips och svar på dina frågor av våra erfarna rörmokare i Solna - på en tid som passar dig och självklart helt kostnadsfritt. 

Ifall du under videosamtalet kan visa vad det är du behöver hjälp med kan vi skräddarsy en lösning för just dig.
     

Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Rörmokare från Dryft i Solna

Våra rörmokare i Solna hjälper dig med stort som smått

 

Hittade du inte vad du var ute efter? Oroa dig inte, våra erfarna rörmokare i Solna hjälper dig med alla sorters VVS-projekt, oavsett storlek.

 

På Dryft har vi rörmokare som är verksamma i Solna och hela Stockholm. Därmed kan vi oftast med kort varsel rycka ut och hjälpa dig med alla typer av installationer av vatten, avlopp och allt som rör VVS. Oavsett om det rör sig om ett mindre arbete som ett byte av en köksblandare, till ett större projekt som en totalrenovering av hela husets avloppssystem. Med en av Dryfts duktiga rörmokare kan du slappna av och vara trygg med att din VVS-installation utförs av certifierade rörmokare. Oavsett om du redan bestämt dig för vad du är ute efter, eller helt enkelt vill ha hjälp eller rådgivning så finns våra proffs tillgängliga för dig.

 

Kontakta oss
Rörmokare i Solna

Bekväm och trygg VVS-renovering med erfarna rörmokare i Solna

 

Med en rörmokare i Solna från Dryft kan du koppla av, luta dig tillbaka och lita på att ditt projekt utförs på ett säkert sätt av certifierade rörmokare i Solna. Vi erbjuder generösa garantier och är självklart också certifierade inom Säker Vattens regelverk för VVS-installationer. Detta ger dig en trygg renovering både ur försäkringssynpunkt, men är också en trygghet vid försäljning av bostaden. Dryfts rörmokare i Solna har lång erfarenhet från i princip alla sorters projekt så du kan räkna med att du får en trygg renovering. 
 

Oavsett ifall du redan bestämt dig för vad du är ute efter, eller känner att du behöver lite hjälp och råd finns våra erfarna proffs här för att svara på dina frågor!

Kontakta oss

Vanliga frågor om rörmokare Solna

Jag behöver hjälp av en rörmokare Solna, hur gör jag?

      

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med en rörmokare direkt på sidan. 

Vi har certifierade rörmokare i Solna som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Behörig för Säker vatteninstallation - vad betyder det?

      

Att vara behörig enligt Säker vatteninstallation betyder att företaget utför arbete enligt branschregler som finns för en säker vatteninstallation. 
 

Självklart är Dryft behöriga enligt Säker vatten installation. Här kan du se vår behörighet på Säker vattens sida.

Vad kan era rörmokare Solna hjälpa mig med?

      

Smått som stort!

Våra rörmokare i Solna kan hjälpa dig med alla typer av installationer av vatten och avlopp. Allt ifrån att byta en kökskran till totala röromdragningar. Kontakta oss så berättar vi mer!

Är era rörmokare Solna certifierade?

      

Självklart!

 

Alla våra rörmokare är certifierade enligt Säker Vatteninstallation för VVS-installationer. Vilket innebär att de är utbildade och har erfarenhet och du på så sätt kan vara säker på att du får trygg och professionell hjälp.

Fråga oss direkt

Vill du veta mer om Dryft?

Hantverkare i Solna

Våra hantverkare täcker hela Solna

 

Våra hantverkare i Solna täcker hela Stockholm Södertälje och Uppsala och finns därför såklart även i Solna. Vi täcker hela Solna, såsom bland annat Bergshamra, Haga, Huvudsta, Ulriksdal etc. Med en befolkning på ca 82 429 personer, på en yta på 21,66 km2, så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla 40 000 bostäder som finns i Solna så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Solna med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp med något mer än rörmokare? Läs mer om våra duktiga snickare Solna, målare Solna, plattsättare Solna, elektriker Solna och badrum Solna.