Elektriker Östermalm

Våra duktiga elektriker på Östermalm hjälper dig med allt ifrån småfix till att dra om all el eller jorda om hemma hos dig - och allt däremellan.

Alla våra elektriker är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det både enkelt och tryggt att få hjälp med elen på Östermalm.
Elektriker från Dryft på Östermalm

Hur är det att renovera med Dryft?

På Östermalm kan du enkelt få hjälp med din elinstallation.

     Köp inte bara produkten - få den installerad också! Våra elektriker på Östermalm hjälper dig genom hela processen, från att välja rätt produkt, till genomförd installation. Välj den produkt du önskar köpa och boka installationen direkt - snabbt, smidigt och enkelt! 

Om du behöver mer info eller har frågor kan du kontakta oss direkt.
    
Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Få snabba svar av våra elektriker på Östermalm

     Vänta inte på lösningar på dina elproblem! 

Få den hjälp du behöver av våra erfarna elektriker på Östermalm. Våra elektriker kommer att erbjuda bra service, pålitliga alternativ och kostnadsfri rådgivning genom ett smidigt videosamtal. Boka en tid som passar dig bäst.
     
Elektriker Östermalm

Våra elektriker hjälper dig med smått till stort på Östermalm

 

Hittade du inte det du sökte? Våra certifierade elektriker på Östermalm hjälper dig med alla former av elarbeten, från smått till stort. Våra elektriker täcker självklart både Östermalm och hela Stockholm för att hjälpa dig med allt från belysning till smarta hem. Behöver du elsäkra din bostad eller få hjälp med diverse installationer såsom spishäll, laddboxar eller spotlights så finns vi här!

 

Vet du inte vad felet är så ordnar vi med felsökningar och självklart byter vi även din elcentral, dina dimmers eller strömbrytare eller reparerar trasiga ledningar och eluttag. Oavsett om du vet vad du vill ha eller helt enkelt behöver tips och råd, så finns våra proffs tillgängliga för dig!

Kontakta oss!
Elektriker eljour på Östermalm

På Östermalm får du hjälp av vår eljour när krisen är framme

 

Om en kris inträffar, behövs en elektriker snabbt i området. på Östermalm har våra elektrikerproffs eljour och kan snabbt hjälpa dig med dina problem. Har eluttaget gått sönder eller har hall-lampan slutat fungera, oroa dig inte. Våra elektriker på Östermalm är redo när krisen är framme. 

Läs mer om vår eljour

Vill du veta mer om Dryft?

Vanliga frågor om elektriker Östermalm

Jag behöver hjälp av en elektriker Östermalm, hur gör jag?

      

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med en elektriker direkt på sidan. 

Vi har certifierade elektriker på Östermalm som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Är era elektriker Östermalm certifierade?

      

Självklart!

 

Alla våra elektriker är certifierade. Vilket innebär att de är utbildade och har erfarenhet. På så sätt kan du vara säker på att du får trygg och professionell hjälp. 

Vad kan era elektriker Östermalm hjälpa mig med?

      

Smått som stort!

Våra elektriker utför näst intill alla eltjänster och kan hjälpa dig med allt från småfix till större omdragningar av all el. Du kan få hjälp med till exempel byte av eluttag/strömbrytare, smart hem, belysning, felsökning, elcentral, laddbox, dra om all el i huset och mycket, mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med. 

Fråga oss direkt
Hantverkare på Östermalm

Våra hantverkare täcker hela Östermalm

 

Våra hantverkare på Östermalm täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala och finns därför såklart även på Östermalm. Vi täcker hela Östermalm hela vägen från Stureplan till Djurgården och Gärdet. Med en befolkning på ca 37 024 personer, på en yta på 18 km2, så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns på Östermalm så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er på Östermalm med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp med något mer än elektriker? Läs mer om våra duktiga snickare Östermalm, målare Östermalm, plattsättare Östermalm, rörmokare Östermalm och badrum Östermalm