Renovera lägenhet i Stockholm

Vi är hantverksföretaget som hjälper dig i hela Stor-Stockholm med allt från små lägenhetsrenoveringar till att renovera hela lägenheten - och allt däremellan. Snickare, målare, elektriker, rörmokare, plattsättare och projektledare under samma tak!

Alla våra hantverkare är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det både enkelt och tryggt när du ska renovera lägenhet i Stockholm.
Renovera lägenhet i Stockholm Renovera lägenhet i Stockholm
Renovera lägenhet i Stockholm

Alla hantverkare under samma tak för din lägenhetsrenovering

 

Våra erfarna hantverkare i Stockholm kan hjälpa dig med allt från den minsta lägenhetsrenoveringen till totalrenovera lägenheten - och allt däremellan. På Dryft jobbar duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare, rörmokare och projektledare och alla har självklart kollektivavtal. Med våra hantverkare i Stockholm kan du därmed få hjälp med alla olika former av hantverksarbeten och större renoveringar av lägenhet går smidigt med alla yrkesgrupper under samma tak. Renovera lägenheten med Dryft!

Kontakta oss

Hur är det att renovera lägenhet med Dryft?

Prata med oss om att renovera lägenhet i Stockholm

     Har du frågor eller funderingar om renovering av lägenhet? Oavsett vilken yrkesgrupp på Dryft du behöver hjälp med, eller om du behöver en totalrenovering av lägenhet så finns vi här för att hjälpa dig. 

Såklart helt kostnadsfritt!! Det är bra om du under videosamtalet kan visa det du vill ha hjälp med.

Vem vill du prata med?

Behöver du flera kompetenser för din lägenhetsrenovering? Inga problem! Välj den du tror berörs mest så hjälper vi dig med allt.
     
    
Erfarna hantverkare renoverar lägenhet i Stockholm

Alla typer av lägenhetsrenoveringar i Stockholm

 

Som byggföretag i Stockholm som göra alla typer av renoveringar av lägenheter för framförallt privatpersoner och har alla hantverkare du behöver under samma tak. Vi fram emot att hjälpa dig med små som stora lägenhetsrenoveringar, och vi täcker såklart hela Stockholm. Kontakta oss så hjälper vi dig med inspiration, planering och utförande av din lägenhetsrenovering. Då vi har alla yrkesgrupper anställda på Dryft, istället för ett hopplock av underentreprenörer, så blir samordning och utförande av renoveringen av lägenheten smidig, effektivt och med hög kvalitet.

Kontakta oss
Duktiga hantverkare i Stockholm

Ditt byggföretag för renovering av lägenhet i Stockholm 

 

Med Dryft som ditt byggföretag har du alltid en hantverkare i Stockholm nära till hands när du behöver renovera. Få hjälp med små saker så som att hänga upp gardinstänger till att våra duktiga projektledare guidar dig genom totalrenoveringen av lägenheten. Alla våra hantverkare i Stockholm är självklart utbildade och har lång erfarenhet av näst intill alla olika former av renovering. Förutom att få hjälp med olika renoveringsbehov kan du även prata med våra proffs för att bolla dina tankar och idéer. Inga problem är omöjliga att lösa, boka ett videomöte med våra proffs eller kontakta oss direkt! 

Kontakta oss

Vanliga frågor om lägenhetsrenovering i Stockholm

Jag vill renovera lägenhet i Stockholm, hur gör jag?

      

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med oss.

Vi har erfarna snickare, målare, rörmokare, elektriker, plattsättare och projektledare i Stockholm som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Är era hantverkare som renoverar lägenheter i Stockholm certifierade?

      

Självklart!

 

Alla våra hantverkare som utför renoveringar är utbildade och certifierade, de har lång erfarenhet av olika former av renoveringar och hantverkstjänster. Vilket innebär att du kan vara säker på att du får en trygg och professionell utförd renovering med oss som ditt byggföretag.

Kan ni som byggföretag i Stockholm hjälpa mig renovera lägenhet?

      

Självklart! Vi renoverar smått som stort!

Våra hantverkare utför näst intill alla renoveringstjänster och kan hjälpa dig med allt från småfix till större helrenoveringar. Du kan få hjälp med till exempel rivning av innervägg, badrumsrenovering, belysning, köksrenovering, totalrenovering och mycket, mycket mer! Kontakta oss så berättar vi som byggföretag kan hjälpa dig med. 

Fråga oss direkt
Hantverkare Stockholm

Dryft för ett hållbart samhälle

 

Vi har alla ett ansvar för en hållbar framtid. För oss är det en självklar del i ett ansvarfullt företagande. Som ett företag i byggsektorn har vi ett extra ansvar för miljö och hälsa. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera företagets direkta och indirekta miljö- och klimatpåverkan. 

 

Våra medarbetare skall ha en trygg och säker arbetsplats, där jämställdhet, sunda värderingar och avtalsenliga arbetsvillkor är självklarheter. Det skall råda en öppenhet inom företaget och alla skall ges goda möjligheter till personlig utveckling.

Renovering av lägenhet i Stockholm

Vi är ett byggföretag som renoverar lägenheter i hela Stockholm 

 

Våra hantverkare täcker hela Stockholm. Med en befolkning på ca. 2,344 miljoner invånare och en yta på 6519 km2 så finns det många personer som har renoveringsbehov av sin lägenhet. För alla lägenheter, småhus och villor som finns i Stockholm så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under ett och samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Stockholm med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner eller renovera hela lägenheten - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp med något mer än hantverkare? Läs mer om våra duktiga elektriker Stockholm, målare Stockholm, plattsättare Stockholm, snickare Stockholm, rörmokare Stockholm och badrumsrenovering Stockholm. Vi har även erfarna hantverkare i Malmö, Göteborg och Uppsala.

 

Renovera hus Stockholm - Renovera Stockholm - Byggbolag Stockholm - Byggfirma Stockholm - Byggföretag Stockholm  - Helrenovering Stockholm - Totalrenovering Stockholm - Källarrenovering Stockholm Köksrenovering Stockholm

Vi hjälper dig renovera lägenheter i hela Stockholm! Här är några av områdena våra hantverkare finns: