Badrumsrenovering Farsta

Våra duktiga hantverkare hjälper dig med allt från mindre förändringar till totala badrumsrenoveringar i Farsta. 

Alla våra hantverkare är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera i Farsta!

Få offert på ditt badrum

Finalist årets byggföretag

Badrum i Farsta

Vi erbjuder 15% rabatt på kakel, klinker och badrumsmöbler samt står för all transport!

Smidig badrumsrenovering i Farsta

En lyckad badrumsrenovering behöver flera olika yrkesgrupper - plattsättare, rörmokare, elektriker, samt ofta snickare och målare. På Dryft har vi alla dessa redo att hjälpa dig med din badrumsrenovering i Farsta.

Se fler referenser
nyrenoverat badrum i Farsta

3D-bild för att kunna se ditt nya badrum i Farsta!

 

Tillsammans tar vi din badrumsrenovering i Farsta från idé till verklighet. Ingenting är för stort eller litet. Med hjälp av våran 3D-bild kan du lätt se vad du tycker om och inte, det blir helt enkelt lättare för dig som kund att själv kunna få vara med på resan i större utsträckning. Uitfrån bilden kan vi tillsammans skapa ditt drömbadrum. När du vet vad du vill tar vi dina tankar och idéer kring din badrumsrenovering till verklighet. 

 

Här kan du se ett exempel på 3D-bild. 

 

Boka ett videomöte helt kostandsfritt för att få hjälp av Dryfts proffs på badrumsrenovering i Farsta!

Prata med badrumsproffs

Proffsen på badrum i Farsta hjälper dig!

     Är det dags för en offert på din badrumsrenovering i Farsta? 

På Dryft hjälps vi åt att komma fram till lösningar. Genom att boka in ett kostnadsfritt vidoemöte med ett av våra proffs i Farsta får du hjälp genom din badrumsrenovering. Efter mötet skickar vi också ut en offert till dig så du får all information du behöver. 

I videomötet får du gärna visa det du vill ha hjälp med för att kunna få skräddarsydd hjälp kring din badrumsrenovering.
     

Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Hantverkare på Dryft i badrum Farsta

Få en trygg och säker badrumsrenovering i Farsta

 

Oavsett om din badrumsrenovering är stor eller liten, så hjälper vi alltid dig här på Dryft. Att renovera ett badrum i Farsta eller bygga något helt nytt är ingen lätt uppgift, och kräver expertis inom VVS, el, kakel, snickeri och målning. Därför erbjuder vi på Dryft våra tjänster i Farsta för att effektivt samordna hela processen åt dig. Vi följer alla nödvändiga föreskrifter från Byggkeramikrådet (BKR) och Säker Vatten gällande tätskikt respektive VVS-installationer så att du kan vara trygg med säkerheten i ditt renoveringsprojektet.

 

Oavsett om det gäller ditt hem i Farsta eller någon annan del av Stockholm, låt oss hjälpa dig att komma igång redan idag! Tillsammans startar vi din badrumsrenovering och går från idé till verklighet. 

Kontakta oss
garantier och intyg Dryft

Givetvis garantier & intyg för badrumsrenovering i Farsta

 

Det finns regler och krav när det kommer till att renovera badrummet. Vi på Dryft har garantier och du får även ett intyg på att vi förhållit oss till branschreglerna under arbetets gång. Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer. Något som är minst lika viktigt vid en eventuell försäljning av bostaden som ur försäkringssynpunkt. 

Vanliga frågor om badrumsrenovering Farsta

Vad innebär det att ett företag är behörigt enligt BKR?

      

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem. 
 

Självklart är Dryft behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Behörig för Säker vatteninstallation - vad betyder det?

      

Att vara behörig enligt Säker vatteninstallation betyder att företaget utför arbete enligt branschregler som finns för en säker vatteninstallation. 
 

Självklart är Dryft behöriga enligt Säker vatten installation. Här kan du se vår behörighet på Säker vattens sida.

Kan jag köpa badrumsmöbler, kranar och liknande genom Dryft?

      

Absolut! 

Vi har ett stort nätverk av välkända varumärken i alla prisklasser. Vi hjälper dig hitta det som passar just ditt badrum. Till bra priser och att vi sköter all logistik åt dig.

Jag vill renovera mitt badrum - hur går jag till väga?

      

Boka ett videomöte med våra proffs direkt!

 

Vi utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm. Vi hjälper dig med planering, val av material och inköp av möbler, kranar och tillbehör samt såklart ett fint hantverksutförande enligt branschens regler för ett säkert, funktionellt och snyggt badrum. Kontakta oss för råd och offert - såklart helt kostnadsfritt

Vad är ett tätskikt och varför är det viktigt?

      

Ett tätskikt sitter bakom bakom ytskiktet i badrum och tvättstugor för att för att skydda mot vatten och fukt. 

 

Utanpå tätskiktet sätter man sedan ytskiktet, så som till exempel kakel eller klinker. Med en plattsättare från Dryft som är behörig enligt BKR kan du vara trygg att tätskiktet byggs enligt branschregler för ett säkert och hållbart resultat.

Får jag ett intyg om jag renoverar badrum via Dryft?

      

Självklart!

 

Vi har generösa garantier och du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Fråga oss direkt
Hantverkare i Farsta

Våra hantverkare täcker hela Farsta

 

Våra hantverkare i Farsta täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala och finns därför såklart även i Farsta. Vi täcker hela Farsta såsom bland annat Gubbängen, Sköndal, Svedmyra etc. Med en befolkning på ca 60 000 personer, på en yta på 15.4 km2, så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns i Farsta så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Farsta med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp med något mer än din badrumsrenovering? Läs mer om våra duktiga snickare Farsta , elektriker Farsta, målare Farsta, plattsättare Farsta och rörmokare Farsta.