Badrumsrenovering Haninge

Våra duktiga hantverkare hjälper dig med allt från mindre förändringar till totala badrumsrenoveringar i Haninge. 

Alla våra hantverkare är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera i Haninge!

Få offert på ditt badrum

Finalist årets byggföretag

Badrum i Haninge

Vi erbjuder 15% rabatt på kakel, klinker och badrumsmöbler samt står för all transport!

Smidig badrumsrenovering i Haninge

En lyckad badrumsrenovering behöver flera olika yrkesgrupper - plattsättare, rörmokare, elektriker, samt ofta snickare och målare. På Dryft har vi alla dessa redo att hjälpa dig med din badrumsrenovering i Haninge.

Se fler referenser
badrumsrenovering Haninge

En schysst 3D-bild för att se ditt nya badrum i Haninge!

 

Med tillgång till vår schyssta 3D-bild av ditt badrum kan du lätt se vad som känss rätt och inte. Det kan kännas övermäktigt att välja bland alla alternativ och möjlighter, och därför erbjuder vi på Dryft en 3D-bilds funktion som ska hjälpa dig i dina beslut kring din badrumsrenovering. När vi tillsammans hittat rätt stil för dig, tar vi din idé till verklighet. 

 

Här kan du se ett exempel på 3D-bild. 

 

Tveka inte på att boka in ett kostnadsfritt videomöte med våra proffs på badrum i Haninge för att sätta igång med din badrumsrenovering!

Prata med badrumsproffs

Våra proffs hjälper dig med ditt nya badrum i Haninge!

     Vill du ha en offert på ditt badrum i Haninge?

Våra proffs hjälper dig genom hela din badrumsrenovering. Få svar på dina frågor och funderingar kring din badrumsrenovering av våra proffs i Haninge. Genom att boka ett kostnadsfritt videomöte kan du få svar på alla dina frågor, du får också en offert på din badrumsrenovering. 

Det hade varit toppen om du visade upp det du villl ha hjälp med under videomötet för att på bästa sätt kunna få hjälp med din badrumsrenovering helt utifrån dina behov.
     

Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

badrumsrenovering Haninge

Få en trygg och säker badrumsrenovering i Haninge

 

Oavsett om din badrumsrenovering är stor eller liten, så hjälper vi alltid dig här på Dryft. Att renovera ett badrum i Haninge eller bygga något helt nytt är ingen lätt uppgift, och kräver expertis inom VVS, el, kakel, snickeri och målning. Därför erbjuder vi på Dryft våra tjänster i Haninge för att effektivt samordna hela processen åt dig. Vi följer alla nödvändiga föreskrifter från Byggkeramikrådet (BKR) och Säker Vatten gällande tätskikt respektive VVS-installationer så att du kan vara trygg med säkerheten i ditt renoveringsprojektet.

 

Oavsett om det gäller ditt hem i Haninge eller någon annan del av Stockholm, låt oss hjälpa dig att komma igång redan idag! Tillsammans startar vi din badrumsrenovering och går från idé till verklighet. 

Kontakta oss
garantier och intyg Dryft

Garantier och intyg för din badrumsrenovering i Haninge 

 

Det finns höga krav för att renovera badrum. Vi har generösa garantier och du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Vanliga frågor om badrumsrenovering Haninge

Vad innebär det att ett företag är behörigt enligt BKR?

      

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem. 
 

Självklart är Dryft behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Behörig för Säker vatteninstallation - vad betyder det?

      

Att vara behörig enligt Säker vatteninstallation betyder att företaget utför arbete enligt branschregler som finns för en säker vatteninstallation. 
 

Självklart är Dryft behöriga enligt Säker vatten installation. Här kan du se vår behörighet på Säker vattens sida.

Kan jag köpa badrumsmöbler, kranar och liknande genom Dryft?

      

Absolut! 

Vi har ett stort nätverk av välkända varumärken i alla prisklasser. Vi hjälper dig hitta det som passar just ditt badrum. Till bra priser och att vi sköter all logistik åt dig.

Jag vill renovera mitt badrum - hur går jag till väga?

      

Boka ett videomöte med våra proffs direkt!

 

Vi utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm. Vi hjälper dig med planering, val av material och inköp av möbler, kranar och tillbehör samt såklart ett fint hantverksutförande enligt branschens regler för ett säkert, funktionellt och snyggt badrum. Kontakta oss för råd och offert - såklart helt kostnadsfritt

Vad är ett tätskikt och varför är det viktigt?

      

Ett tätskikt sitter bakom bakom ytskiktet i badrum och tvättstugor för att för att skydda mot vatten och fukt. 

 

Utanpå tätskiktet sätter man sedan ytskiktet, så som till exempel kakel eller klinker. Med en plattsättare från Dryft som är behörig enligt BKR kan du vara trygg att tätskiktet byggs enligt branschregler för ett säkert och hållbart resultat.

Får jag ett intyg om jag renoverar badrum via Dryft?

      

Självklart!

 

Vi har generösa garantier och du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Fråga oss direkt
Hantverkare i Haninge

Våra hantverkare täcker hela Haninge

 

Våra hantverkare täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala och finns därför såklart även i Haninge. Vi täcker hela Haninge, såsom bland annat Huddinge, Tyresö, Handen, Nynäshman etc. Med en befolkning på ca 94 000 personer, på en yta på 2 161 km2 så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns i Haninge så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Haninge med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

Behöver du hjälp med något mer än badrumsrenovering? Läs mer om våra duktiga elektriker Haninge, snickare Haninge, målare Haninge, plattsättare Haninge och rörmokare Haninge.