Klinker på golv

Våra duktiga plattsättare hjälper dig med nytt klinker på golvet. Att ha klinker hemma är både snyggt men också praktiskt.

Alla våra plattsättare är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!

Finalist årets byggföretag

Nytt klinker på golvet

Klinker i hemmet är inte bara snyggt det har också många fördelar. Med klinker på golvet kan du lätt hålla det rent från smuts och fläckar och det är även väldigt tåligt. Klinker kommer i många olika stilar och varianter vilket tillåter dig att hitta den stil som passar just dig och ditt hem. Få känslan av lyx, klassiskt eller hemtrevligt - det är endast fantasin som stoppar dig här. Är du även trött på blött och kallt golv i till exempel hallen så passar det utmärkt att installera golvvärme under ditt nya klinker. Kontakta oss direkt eller boka kostnadsfritt videomöte med våra plattsättare för en offert!

Prata med en plattsättare

Prata med en plattsättare

     Har du frågor eller funderingar? Våra proffs finns redo att hjälpa dig. Här kan du få hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga plattsättare, på en tid som passar dig. Såklart helt kostnadsfritt! Det är bra om du under videosamtalet kan visa det du vill ha hjälp med.
     

Vanliga frågor om klinker på golv

Jag vill ha offert på klinker på golv - hur gör jag?

      Få offert på klinker på golv genom att antingen kontakta oss direkt eller boka ett kostnadsfritt videomöte med våra erfarna plattsättare så hjälper vi dig vidare!
     

Behöver man tätskikt under klinker?

      Tätskikt krävs i våtutrymmen så som badrum och tvättstuga. Ska du ha klinker i hall, kök eller annan plats som inte klassas som våtutrymmen så krävs inget tätskikt. 

Önskar du få en offert på klinker i badrum eller tvättstuga, kontakta oss direkt så hjälper vi dig!
     

Vad är skillnaden på kakel och klinker?

      Kakel är keramikplattor som bara får sättas på väggar. Klinker är likt kakel också en keramikplatta, men till skillnad från kakel så är klinker tåligare och kan därför används på både väggar och golv - och ibland till och med utomhus.

Det finns väldigt många olika kakel och klinker att välja på - där de har olika utseende och funktion. Hittar du inget klinker du gillar, kontakta oss så hjälper vi dig!
     

Kan ni även hjälpa med golvvärme under klinker?

      Självklart!
Vi har även erfarna elektriker som kan hjälpa dig med golvvärme. Kontakta oss och berätta mer om vad du vill ha så ordnar vi med en offert på rubbet!
     

Vad betyder det att en plattsättare är behörig?

      En behörig plattsättare är utbildad inom, och utför arbetet, enligt BKRs (Byggkeramikrådet) branschregler. Självklart är plattsättare på Dryft behörig enligt BKR och du kan vara trygg med att du får en snygg och säker plattsättning och tätskikt.
     
Fråga oss direkt

Andra populära tjänster!

Kakel i kök

Läs mer

Byta köksblandare

Läs mer

Byta strömbrytare

Läs mer

Byta eluttag

Läs mer

Montera kök

Läs mer

Golvläggning

Läs mer

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

 

 

Vi kan hjälpa dig med klinker i hela Stockholm! Här är några av områdena våra plattsättare finns: 

 

Plattsättare Stockholm - Nacka - TäbyHuddingeSollentunaBrommaÅkersbergaSödertäljeVärmdöLidingöSödermalmJärfällaHaningeSolnaTyresöUpplands VäsbyEkeröVallentunaHägerstenSundbybergKungsholmenÄlvsjö - Danderyd - Enskede - Knivsta - Vasastan - Östermalm - Årsta - Farsta - Märsta - Spånga - Hässelby - Sigtuna - Botkyrka - Nykvarn - Tumba - Vällingby - Vaxholm - Norrort - Tullinge - Saltsjöbaden - Saltsjö Boo - Segeltorp