Klinker på golv

Offert på en minut!

Svara på några få frågor och få en offert på ditt nya klinker - på bara en minut! Att ha klinker i hemmet har många fördelar. Förutom att det är snyggt så är det också lätt att hålla rent och väldigt tåligt. Klinker passar utmärkt i groventrén, hallen eller köket. Är du trött på blött och kallt golv kan du även passa på att lägga till golvvärme. Om du önskar lägga klinker i tvättstuga eller badrum ber vi dig kontakta oss direkt, eftersom dessa rum kräver tätskikt innan plattsättningen. Har du frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Svara på några få frågor och få en offert på ditt nya klinker - på bara en minut! Att ha klinker hemma är snyggt, tåligt och lätt att hålla rent. Med golvvärme slipper du även blött golv. Gäller det tvättstuga eller badrum ber vi dig kontakta oss direkt, då dessa rum kräver tätskikt. Har du frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Vilket klinker vill du ha i din offert?

Våra populäraste klinker - Med 15% rabatt!

Ceppo
929 kr/m2
Jura
1 015 kr/m2
Kustgranit
715 kr/m2
Karaktär
885 kr/m2
Stenhamn
755 kr/m2
Terrasso
799 kr/m2
Annat klinker

Ska gammalt kakel rivas?

drill Ytan har gammalt kakel som ska rivas
Ytan har inte gammalt kakel

Vill du lägga till golvvärme?

floor
Jag vill ha golvvärme

Passa på att lägga till el-golvvärme i samband med ditt nya klinker.

Nej Ja

Nytt klinker på golvet

Klinker i hemmet är inte bara ett snyggt alternativ, det har också många fördelar. Med klinker på golvet kan du lätt hålla det rent från smuts och fläckar och det är även väldigt tåligt. Klinker kommer i många olika stilar och varianter vilket tillåter dig att skapa en specifik stil som passar just dig i ditt hem. Få känslan av lyx, klassiskt eller hemtrevligt - det är endast fantasin som stoppar dig här. Är du även trött på blött och kallt golv i till exempel hallen så är det ett utmärkt tillfälle att passa på att installera golvvärme under ditt nya klinker för en ytterligare lyxkänsla. Hittar du inte det klinker du söker eller är du osäker på vad som passar dig, kontakta oss så hjälper vi dig framåt i valet!

Kontakta oss

Prata med en plattsättare

Har du frågor eller funderingar? Våra proffs finns redo att hjälpa dig. Här kan du få hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga plattsättare, på en tid som passar dig. Såklart helt kostnadsfritt! Det är bra om du under videosamtalet kan visa det du vill ha hjälp med.

Vanliga frågor om klinker på golv

Har ni fler klinker att välja mellan än dessa?

      Ja! Vi har ett stort utbud av de flesta klinker och du får självklart även 15% rabatt på även dessa. Välj alternativet "Annat klinker" ovan så kommer offerten du får vara utan klinker. Återkom till oss efter att du fått offerten så hjälper vi dig att få det klinker du önskar.
     

Behöver man tätskikt under klinker?

      Tätskikt krävs i våtutrymmen så som badrum och tvättstuga. Ska du ha klinker i hall, kök eller annan plats som inte klassas som våtutrymmen så krävs inget tätskikt. 

Önskar du få en offert på klinker i badrum eller tvättstuga, kontakta oss direkt så hjälper vi dig!
     

Vad är skillnaden på kakel och klinker?

      Kakel är keramikplattor som bara får sättas på väggar. Klinker är likt kakel också en keramikplatta, men till skillnad från kakel så är klinker tåligare och kan därför används på både väggar och golv - och ibland till och med utomhus.

Det finns väldigt många olika kakel och klinker att välja på - där de har olika utseende och funktion. Hittar du inget klinker du gillar, kontakta oss så hjälper vi dig!
     

Jag vill ha ett annat klinker än de ni erbjuder, kan jag ändå få en offert?

      Självklart kan du få en offert även om du inte hittar det klinker du önskar dig. Vi har ett stort utbud av de flesta klinker och självklart får du även 15% rabatt på dessa.

Välj alternativet "Annat klinker" ovan och svara på några frågor så får du en offert på din mail inom en minut. Denna offert är utan klinker inräknat, kontakta oss så hjälper vi dig att få det klinker du önskar.
     

Kan man även få med golvvärme i offerten?

      Självklart!
Välj det klinker du önskar dig, fyll i hur stor ytan är och klicka dig vidare. Där kan du sedan välja till om du önskar ha med golvvärme i din offert.
     

Vad betyder det att en plattsättare är behörig?

      En behörig plattsättare är utbildad inom, och utför arbetet, enligt BKRs (Byggkeramikrådet) branschregler. Självklart är plattsättare på Dryft behörig enligt BKR och du kan vara trygg med att du får en snygg och säker plattsättning och tätskikt.
     
Fråga oss direkt

Andra populära tjänster!

Kakel i kök

Läs mer

Byta köksblandare

Läs mer

Byta strömbrytare

Läs mer

Byta eluttag

Läs mer

Montera kök

Läs mer

Golvläggning

Läs mer

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Vi kan hjälpa dig med det mesta!

Målare

Snickare

Elektriker

Plattsättare

Rörmokare