Kakel i kök

Våra duktiga plattsättare hjälper dig kakla om i köket. Med nytt kakel i köket behöver du inte renovera hela ytan för att få känslan av nytt.

Alla våra plattsättare är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!

Finalist årets byggföretag

Nytt kakel i köket

Känner du att köket behöver sig ett litet lyft? Inga problem, att kakla om köket är en utmärkt idé om du känner att en förändring är det du söker. Man behöver inte renovera om hela ytan för att skapa en känsla av nytt och fräscht, ibland räcker det med att byta ut kaklet för att skapa en ny trivsam miljö i ditt kök. Våra erfarna plattsättare har kaklat om en hel del kök under sina dagar och hjälper gärna även dig! Kontakta oss direkt eller boka ett kostnadsfritt möte med våra plattsättare.

Prata med plattsättare

Prata med en plattsättare

     Har du frågor eller funderingar? Våra proffs finns redo att hjälpa dig. Här kan du få hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga plattsättare, på en tid som passar dig. Såklart helt kostnadsfritt! Det är bra om du under videosamtalet kan visa det du vill ha hjälp med.
     

Vanliga frågor om kakel i kök

Jag vill ha offert på kakel i mitt kök - hur gör jag?

      Få offert på ditt kakel i kök genom att antingen kontakta oss direkt eller genom att boka in ett kostnadsfritt videomöte med våra proffs - ta det som passar dig bäst!
     

Vad är skillnaden på kakel och klinker?

      Kakel är keramikplattor som bara får sättas på väggar. Klinker är likt kakel också en keramikplatta, men till skillnad från kakel så är klinker tåligare och kan därför används på både väggar och golv - och ibland till och med utomhus.

Det finns väldigt många olika kakel och klinker att välja på - där de har olika utseende och funktion. Hittar du inget kakel du gillar, kontakta oss så hjälper vi dig!
     

Behöver man tätskikt bakom kaklet i köket?

      I köket behöver du inte ha ett tätskikt bakom kaklet. Tätskikt krävs i våtutrymmen så som badrum och tvättstuga som utsätts för en mängd vatten.
     

Vad betyder det att en plattsättare är behörig?

      En behörig plattsättare är utbildad inom, och utför arbetet, enligt BKRs (Byggkeramikrådet) branschregler. Självklart är plattsättare på Dryft behörig enligt BKR och du kan vara trygg med att du får en snygg och säker plattsättning och tätskikt.
     
Fråga oss direkt

Andra populära tjänster!

Klinker på golv

Läs mer

Byta köksblandare

Läs mer

Byta strömbrytare

Läs mer

Byta eluttag

Läs mer

Montera kök

Läs mer

Golvläggning

Läs mer

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

 

 

Vi kan hjälpa dig med kakel i hela Stockholm! Här är några av områdena våra plattsättare finns: 

 

Plattsättare Stockholm - Nacka - TäbyHuddingeSollentunaBrommaÅkersbergaSödertäljeVärmdöLidingöSödermalmJärfällaHaningeSolnaTyresöUpplands VäsbyEkeröVallentunaHägerstenSundbybergKungsholmenÄlvsjö - Danderyd - Enskede - Knivsta - Vasastan - Östermalm - Årsta - Farsta - Märsta - Spånga - Hässelby - Sigtuna - Botkyrka - Nykvarn - Tumba - Vällingby - Vaxholm - Norrort - Tullinge - Saltsjöbaden - Saltsjö Boo - Segeltorp