Montera kök - utan krångel

Vi hjälper dig med montering av ditt nya kök och ännu mer! Med alla hantverksgrupper under samma tak kan vi hjälpa dig med montering, belysning, målning och ännu mer. Vi finns här hela vägen fram till drömköket!

Alla våra projektledare och hantverkare är anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt och tryggt att renovera köket!

Finalist årets byggföretag

preview

Varför få köket monterat av Dryft? 

Med duktiga snickare, målare, elektriker, rörmokare och plattsättare har vi på Dryft allt du behöver för att färdigställa hela ditt kök. Slipp kruxet med att leta efter någon som kan montera blandaren, en annan för luckorna och en tredje för den nya spisen. Med oss får du allt under samma tak. Våra duktiga snickare har lång erfarenhet av köksmontering, bänkskivor och fina lösningar som köket kanske inte redan har. Är det även dags att byta kaklet, få ny fräsch färg som matchar dina nya köksluckor eller spotlights som lyser upp bänkskivan, så löser vi det på samma gång.

Dryfts köksexperter hjälper dig från där du är i din köksresa och hela vägen fram till färdigt drömkök, och med alla yrkesgrupper under samma tak går monteringen smidigt. 

Prata med ett köksproffs

Vi hjälper dig från idé till färdigställande 

Dryft hjälper dig att nå ditt drömkök oavsett om du fortfarande är i idéstadiet eller endast söker någon för färdigställande. Köket är en plats för mycket liv och rörelse och därför en plats det är viktigt att man trivs i. Att fräscha upp köket kan göras på många olika sätt och ibland kanske inte hela köket behöver bytas ut för att skapa en ny känsla. Att byta kakel, få ny färg på köksluckorna eller att byta bänkskivan, är utmärkta lösningar för att få en uppfräschning av köket. Eller så har köket gjort sitt och det är helt enkelt dags för en totalrenovering. 

Vi hjälper dig oavsett vart i din resa du befinner dig. Är du fortfarande i idéstadiet kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med din köksrenovering här eller boka en tid med våra köksexperter så berättar vi mer! 

Kontakta oss

Hur är det att renovera med Dryft?

Prata med ett köksproffs

     Vill du ha en offert på montering av ditt kök eller bolla idéer?

Boka ett videomöte med oss så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar och ordnar med en offert på ditt arbete. Såklart är mötet helt kostnadsfritt.

För att ge dig bäst råd så är det bra om du är hemma under videomötet så du kan visa oss köket.
     

Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.
    

Framtidens hantverksföretag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Dryft för ett hållbart samhälle

Vi har alla ett ansvar för en hållbar framtid. För oss är det en självklar del i ett ansvarfullt företagande. Som ett företag i byggsektorn har vi ett extra ansvar för miljö och hälsa. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera företagets direkta och indirekta miljö- och klimatpåverkan. Våra medarbetare skall ha en trygg och säker arbetsplats, där jämställdhet, sunda värderingar och avtalsenliga arbetsvillkor är självklarheter. Det skall råda en öppenhet inom företaget och alla skall ges goda möjligheter till personlig utveckling.

< class="h2 titleSize-">