Badrumsrenovering Saltsjöbaden

Våra duktiga hantverkare hjälper dig med allt från mindre förändringar till totala badrumsrenoveringar i Saltsjöbaden. 

Alla våra hantverkare är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera i Saltsjöbaden!

Få offert på ditt badrum

Finalist årets byggföretag

Badrum i Saltsjöbaden

Vi erbjuder 15% rabatt på kakel, klinker och badrumsmöbler samt står för all transport!

Smidig badrumsrenovering i Saltsjöbaden

En lyckad badrumsrenovering behöver flera olika yrkesgrupper - plattsättare, rörmokare, elektriker, samt ofta snickare och målare. På Dryft har vi alla dessa redo att hjälpa dig med din badrumsrenovering i Saltsjöbaden.

Se fler referenser
badrumsrenovering Saltsjöbaden

Få en 3D-bild av hur ditt nya badrum i Saltsjöbaden kan se ut! 

 

Vi hjälper dig hela vägen från första fundering till slutresultat. Vid badrumsrenoveringar finns det mycket att välja mellan och ibland kan det vara svårt att föreställa sig resultatet - vi ger dig en 3D-bild av hur ditt nya badrum i Saltsjöbaden kan se ut. Med 3D-bilden kan vi tillsammans skapa ditt badrum precis så som du vill ha det, innan vi tar det till verklighet. Skippa att föreställa dig i huvudet och få en virtuell rundtur av din badrumsrenovering istället! 

 

Här kan du se ett exempel på 3D-bild. 


Boka ett kostnadsfritt videomöte med våra badrumsproffs och kom igång med din badrumsrenovering i Saltsjöbaden!

Prata med badrumsproffs

Våra proffs hjälper dig med ditt nya badrum i Saltsjöbaden!

     Vill du ha en offert på ditt badrum i Saltsjöbaden?

Våra proffs hjälper dig genom hela din badrumsrenovering. Få svar på dina frågor och funderingar kring din badrumsrenovering av våra proffs i Saltsjöbaden. Genom att boka ett kostnadsfritt videomöte kan du få svar på alla dina frågor, du får också en offert på din badrumsrenovering. 

Det hade varit toppen om du visade upp det du villl ha hjälp med under videomötet för att på bästa sätt kunna få hjälp med din badrumsrenovering helt utifrån dina behov.
     

Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Hantverkare på Dryft

Dryft ger dig trygg & säker badrumsrenovering i Saltsjöbaden 

 

Ett nytt badrum kan ta ditt hem till en helt ny nivå. Låt Dryft, med sin omfattande kompetens av VVS, el, kakel, snickeri och målning hjälpa dig att renovera eller bygga ditt drömbadrum i Saltsjöbaden. Vi förstår hur viktigt det är att badrumsrenoveringen och byggnationen är säker - därför följer vi alla nödvändiga föreskrifter från Byggkeramikrådet (BKR) och Säker Vatten gällande tätskikt respektive VVS-installationer så att du kan känna dig trygg när du litar på oss! 

 

Så gör dig redo att gå samman när vi tillsammans förvandlar din renoveringsidé till verklighet - oavsett var i Stockholm eller Saltsjöbaden du bor så hjälper vi dig på Dryft att starta din badrumsrenovering. 

Kontakta oss
garantier och intyg Dryft

Garantier & intyg vid badrumsrenovering i Saltsjöbaden 

 

Att genomföra en badrumsrenovering är en stor process där regler och förhållningsätt tillkommer. På Dryft ger vi dig trygga garantier och intyg på att arbetet är genomfört på ett schysst sätt enligt branschens regler som Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer. Något som både är viktigt för hemmets säkerhet, försäkringens synpunkt men även vid eventuell försäljning av bostaden.

Vanliga frågor om badrumsrenovering Saltsjöbaden

Vad innebär det att ett företag är behörigt enligt BKR?

      

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem. 
 

Självklart är Dryft behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Behörig för Säker vatteninstallation - vad betyder det?

      

Att vara behörig enligt Säker vatteninstallation betyder att företaget utför arbete enligt branschregler som finns för en säker vatteninstallation. 
 

Självklart är Dryft behöriga enligt Säker vatten installation. Här kan du se vår behörighet på Säker vattens sida.

Kan jag köpa badrumsmöbler, kranar och liknande genom Dryft?

      

Absolut! 

Vi har ett stort nätverk av välkända varumärken i alla prisklasser. Vi hjälper dig hitta det som passar just ditt badrum. Till bra priser och att vi sköter all logistik åt dig.

Jag vill renovera mitt badrum - hur går jag till väga?

      

Boka ett videomöte med våra proffs direkt!

 

Vi utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm. Vi hjälper dig med planering, val av material och inköp av möbler, kranar och tillbehör samt såklart ett fint hantverksutförande enligt branschens regler för ett säkert, funktionellt och snyggt badrum. Kontakta oss för råd och offert - såklart helt kostnadsfritt

Vad är ett tätskikt och varför är det viktigt?

      

Ett tätskikt sitter bakom bakom ytskiktet i badrum och tvättstugor för att för att skydda mot vatten och fukt. 

 

Utanpå tätskiktet sätter man sedan ytskiktet, så som till exempel kakel eller klinker. Med en plattsättare från Dryft som är behörig enligt BKR kan du vara trygg att tätskiktet byggs enligt branschregler för ett säkert och hållbart resultat.

Får jag ett intyg om jag renoverar badrum via Dryft?

      

Självklart!

 

Vi har generösa garantier och du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Fråga oss direkt
Hantverkare i Saltsjöbaden

Våra hantverkare täcker hela Saltsjöbaden

 

Våra hantverkare täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala. Därför finns vi också självklart i Saltsjöbaden. Vi är verksamma inom hela Saltsjöbaden, såsom exempelvis Solsidan, Erstaviken och Igelboda. Med en befolkning på ca. 9 500 personer och en area på 5,42 km2 finns det många personer med ett renoveringsbehov och för alla lägenheter, villor och småhus finns Dryft där som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Saltsjöbaden med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp med något mer än din badrumsrenovering? Läs mer om våra duktiga snickare Saltsjöbaden, elektriker Saltsjöbaden, målare Saltsjöbaden, plattsättare Saltsjöbaden och rörmokare Saltsjöbaden.