Elinstallation Stockholm

Vi hjälper dig med elinstallationer i hela Stockholmsområdet med allt ifrån småfix till att dra om all el eller jorda hemma hos dig - och allt däremellan.

Alla våra elektriker är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att få hjälp med elen i Stockholm.
Elinstallation Stockholm Elinstallation från Dryft i Stockholm

Hur är det att renovera med Dryft?

Boka elinstallation i Stockholm direkt här eller kontakta oss

     Här kan du smidigt köpa produkter med elinstallation och boka tid direkt i kalendern! Skulle du behöva hjälp med något annat - kontakta oss så hjälper våra elektriker dig.

Klicka på den produkt du vill köpa eller läsa mer om. När du valt dina produkter kommer en online-kalender där du kan boka en tid för elinstallation som passar dig.
    
Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Prata med en elektriker i Stockholm

     Sitter du på frågor eller funderingar? 

Våra elektriker i Stockholm finns redo att hjälpa dig. Här får du hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga elektriker, på en tid som passar dig. Såklart helt kostnadsfritt! 

Det är bra om du under videosamtalet kan visa det du vill ha hjälp med.
     
Elinstallatör i Stockholm

Vår eljour hjälper dig när krisen är framme

 

Ibland fungerar inte allt som det ska och man behöver en elektriker snabbt. Har det dykt upp ett oförklarligt el-fel eller har spisen eller ugnen plötsligt slutat fungera? Ingen fara, våra jour elektriker finns redo att hjälpa dig snabbt, smidigt och enkelt. Vi har elektriker på jour redo över hela Stockholmsområdet.

Läs mer om vår eljour
Dryfts erfarna Elinstallatör i Stockholm

Få små till stora elinstallationer i Stockholm

 

Hittade du inte det du sökte? Våra certifierade elektriker i Stockholm hjälper dig med alla former av elarbeten, från smått till stort. 

 

Våra elektriker täcker såklart hela Stockholmsområdet och hjälper dig med allt från belysning till smarta hem. Är du i behov av att elsäkra din bostad eller få hjälp med diverse elinstallationer såsom spishäll, laddboxar eller spotlights så finns vi här! Skulle du inte veta vad felet är så ordnar vi med felsökningar och självklart byter vi även din elcentral, dina dimmers eller strömbrytare eller reparerar trasiga ledningar och eluttag. Oavsett om du vet vad du vill ha eller helt enkelt behöver tips och råd, så finns våra proffs tillgängliga för dig!

Kontakta oss!

Framtidens hantverksföretag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Vanliga frågor om elinstallation Stockholm

Jag behöver hjälp med elinstallation i Stockholm, hur gör jag?

      

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med en elektriker direkt på sidan. 

Vi har certifierade elektriker i Stockholm som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Är era elektriker Stockholm certifierade?

      

Självklart!

 

Alla våra elektriker är certifierade. Vilket innebär att de är utbildade och har erfarenhet. På så sätt kan du vara säker på att du får trygg och professionell hjälp. 

Vad kan era elektriker Stockholm hjälpa mig med?

      

Smått som stort!

Våra elektriker utför näst intill alla eltjänster och kan hjälpa dig med allt från småfix till större omdragningar av all el. Du kan få hjälp med till exempel byte av eluttag/strömbrytare, smart hem, belysning, felsökning, elcentral, laddbox, dra om all el i huset och mycket, mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med. 

Fråga oss direkt

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.
    

Dryft för ett hållbart samhälle

Vi har alla ett ansvar för en hållbar framtid. För oss är det en självklar del i ett ansvarfullt företagande. Som ett företag i byggsektorn har vi ett extra ansvar för miljö och hälsa. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera företagets direkta och indirekta miljö- och klimatpåverkan. Våra medarbetare skall ha en trygg och säker arbetsplats, där jämställdhet, sunda värderingar och avtalsenliga arbetsvillkor är självklarheter. Det skall råda en öppenhet inom företaget och alla skall ges goda möjligheter till personlig utveckling.

Hantverkare i Stockholm
Dryfts hantverkare Stockholm

Våra hantverkare täcker hela Stockholm 

 

Våra hantverkare täcker hela Stockholm. Med en befolkning på ca. 2,344 miljoner invånare och en yta på 6519 km2 så finns det många personer som har renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns i Stockholm så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under ett och samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Stockholm med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp med något mer än elektriker? Läs mer om våra duktiga målare Stockholm, plattsättare Stockholm, snickare Stockholm, rörmokare Stockholm och badrum Stockholm.