Byt strömbrytare, dimmer och eluttag

Våra certifierade elektriker hjälper dig med byte av dina strömbrytare, dimmers och eluttag! Välj vad du vill byta ut, antal av vardera produkt och boka in en installation snabbt och enkelt på en dag som passar dig. Passa på att göra belysningen smart med Plejd. Plejd installeras bakom dina strömbrytare och dimmers så att du kan styra dem med mobilen.

Välj stil på dina strömbrytare och eluttag

Exxact - Modernt och Stilrent

Exxact - Modernt och Stilrent

Se modeller

Renova - Klassiskt och tidlöst

Renova - Klassiskt och tidlöst

Se modeller

Gör belysningen i ditt hem smart med Plejd!

Gör belysningen i ditt hem smart med Plejd!

Antal strömbrytare att göra smarta:

988 kr/styck
988 kr/styck
1 500 kr

Boka en installationstid som passar dig - smidigt!

Med några få klick så har du bokat din installationstid. Välj en dag och tid i kalendern som passar dig. Hittar du ingen tid som passar? Kontakta oss! På den tiden du bokat kommer elektrikern från Dryft hem till dig och har med sig alla eventuella tillbehör du har beställt. Du behöver vara hemma under installationen. Först efter installationen, och att du är nöjd, får du en faktura från oss.

Ange ditt postnummer för att se och boka lediga installationstider:

Andra populära el-tjänster!

Laddbox elbil

Läs mer

Byta elcentral

Läs mer

Montera taklampa

Läs mer

Fler el-tjänster

Läs mer

Byt strömbrytare med Dryft

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft