Elinstallationer Stockholm

Vi utför alla typer av elinstallationer i Stockholm. Har du en villa eller lägenhet som behöver ny eldragning, eller kanske utanpåliggande kablar som du vill ha dolda? Då har vi de rätta elinstallatörerna för er! Vi hjälper till med alla dina behov av elinstallationer - stort som smått. Såklart alltid med certifierade elektriker.

Utöver elektriker har Dryft också duktiga målare, snickare, plattsättare och rörmokare - så vi kan hjälpa dig med det mesta! Alla pratar flytande svenska, 
är utbildade inom sitt yrke och har erfarenhet.
Kontakta oss så hjälper vi dig!

Populära elinstallationer

Laddbox elbil

Läs mer

Byta elcentral

Läs mer

Plejd / Smart hem

Läs mer

Eluttag

Läs mer

Strömbrytare

Läs mer

Belysning

Läs mer

Montera taklampa

Läs mer

Certifierade elektriker för din elinstallation i Stockholm

Våra certifierade elektriker hjälper dig med smått som stort. Allt från att byta ett eluttag eller strömbrytare till att dra el i ett nybygge eller renovering. Vi hjälper dig hela vägen från planering och inköp till installation och service. Ofta tillgängliga för att hjälpa på kort varsel. Kontakta oss för rådgivning och offert för din elinstallation - såklart helt kostnadsfritt!

Kontakta oss

Större elinstallationer i ditt hem

Planerar du att byta elsystemet i ditt hus eller lägenhet? Dryft hjälper dig med att projektera, planera och installera ett säkert och framtidsäkrad nytt elsystem. Med den snabba elektrifieringen av samhället så gäller det att tänka några steg i förväg för att vara säker att ditt elsystem klarar sig långt in i framtiden. Passa också på att göra ditt hem smart så du kan styra det genom mobilen eller rösten.

Vanliga frågor om elinstallationer

Varför är det viktigt att elektrikern är certifierad?

      En certifierad elektriker har både utbildningen och erfarenheten för att göra en säker elinstallation. Felaktiga installationer kan vara mycket farligt så för el är det extra viktigt att installationer utförs korrekt för ett säkert och välfungerade resultat.
     

Jag behöver hjälp med elinstallation - hur går jag till väga?

      Kontakta oss!
För mindre installationer så kan vi ge offert efter att ha fått bilder och en liten beskrivning av dig. Om det är större elinstallationer så ses vi gärna över ett videsamtal eller hembesök för att gå igenom projektet tillsammans, sätta en plan och därefter ge en tydlig offert - såklart helt kostnadsfritt!
     
Fråga oss direkt

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Vi kan hjälpa dig med det mesta!