Elektriker utan krångel

Vi hjälper dig med allt ifrån småfix till större omdragningar av all el eller jorda hemma hos dig - och allt däremellan.

Alla våra elektriker är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!
preview

Hur är det att renovera med Dryft?

Boka installation direkt eller kontakta oss

     Här kan du köpa produkter med installation och smidigt boka tid direkt i kalendern! Behöver du hjälp med något annat? Kontakta oss så hjälper våra elektriker dig.

Klicka på den produkt du vill köpa eller läsa mer om. När du valt dina produkter kommer en online-kalender där du kan boka en tid för installation som passar dig.
    
Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Prata med en elektriker

     Har du frågor eller funderingar? Våra proffs finns redo att hjälpa dig. Här kan du få hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga elektriker, på en tid som passar dig. Såklart helt kostnadsfritt! Det är bra om du under videosamtalet kan visa det du vill ha hjälp med.
     

Vår eljour hjälper dig när krisen är framme

 

Ibland är krisen framme och man behöver en elektriker snabbt. Har du ett oförklarligt el-fel eller har spisen eller ugnen slutat fungera? Ingen fara, våra jour elektriker finns redo att hjälpa dig snabbt, smidigt och enkelt. Vi har elektriker på jour redo alla vardagar över hela Stockholmsområdet.

Läs mer om vår eljour

Våra elektriker hjälper dig med smått till stort

 

Hittade du inte det du sökte? Våra certifierade elektriker hjälper dig med alla former av elarbeten, från smått till stort. 

 

Våra elektriker täcker självklart hela Stockholmsområdet och hjälper dig med allt från belysning till smarta hem. Behöver du elsäkra din bostad eller få hjälp med diverse installationer såsom spishäll, laddboxar eller spotlights så finns vi här! Vet du inte vad felet är så ordnar vi med felsökningar och självklart byter vi även din elcentral, dina dimmers eller strömbrytare eller reparerar trasiga ledningar och eluttag. Oavsett om du vet vad du vill ha eller helt enkelt behöver tips och råd, så finns våra proffs tillgängliga för dig!

Kontakta oss!

Populära elektrikertjänster 

Att ha säker el i hemmet är väldigt viktigt både för att minska riskerna för skador i hemmet men också för er egna säkerhet. Det kan ibland vara svårt att veta vad för elektrikertjänster man behöver. Våra certifierade elektriker vägleder er i smarta beslut för elen i ert hem. Nedan kan du läsa mer om några av våra populära eltjänster.  

Jordfelsbrytare 

Man brukar säga att nio av tio elolyckor med dödlig utgång hade kunna förhindras med en jordfelsbrytare. Tvärtemot vad många tror kan en jordfelsbrytare användas oavsett om du har jordade eller ojordade uttag. Även när du inte, enligt lag, måste ha en jordfelsbrytare är det en bra ide att låta installera den eftersom det minskar risken för olyckor. Nedan kan du lära dig mer om vad en jordfelsbrytare är och varför den är bra att ha. 

 

En jordfelsbrytare (förkortas jfb) är en liten komponent som kan göra mycket stor nytta i och med att den skyddar mot brand och personskador vid elfel. Problem med ledningar och elektriska apparater kan få allvarliga konsekvenser och öka risken för bränder och stötar. Faktum är att jordfelsbrytare kan fungera som en typ av livförsäkring. Det beror på att jordfelsbrytare löser ut vid avvikelser i elsystemet och stänger av det. Sedan kan du kontrollera vad som är fel och slå på strömmen igen. Läs mer om hur jordfelsbrytare kan hjälpa dig skydda ditt hem.

Energirenovering

Det finns många både små och stora åtgärder man kan göra för att göra sitt hem mer energieffektivt. Elpriset är på rekordnivåer och ser ut att bli ännu högre i vinter. Som tur är finns det många saker du kan göra för att minska mängden el ditt hem använder. En bra investering både för din elräkning och värdet på ditt hem! Många åtgärder har även andra positiva effekter så som bättre inomhusluft, jämn temperatur och är bättre för miljön.

 

Vi listar olika små till stora åtgärder för att minska din elförbrukning i ditt hem. Så som att täta fönster och dörrar, installera smart belysning, smartare och effektivare uppvärmning och mycket mer. Få tips och råd på små till stora åtgärder för att minska din elräkning och skapa en bättre inomhusmiljö i ditt hem. Läs mer om små till stora tips på effektivare el i hemmet här. 

Lastbalansering till laddbox 

En laddbox är troligen den mest krävande apparaten du har i ditt elsystem. Äldre elsystem är sällan byggda för att klara av en laddbox, speciellt inte i kombination med alla andra strömförbrukare du har i ditt hem. Det gör att din laddbox inte laddar så snabbt som du önskar och risken är stor att säkringen i huset går när du laddar bilen samtidigt som livet pågår med matlagning och tvätt. Därför är lastbalansering räddaren! 

 

En lösning är att säkra upp huvudsäkringen i huset, det kan vara både onödigt och dyrt. Ett annat alternativ, som vi rekommenderar, är att installera dynamisk lastbalansering som ser till att laddboxen inte tilldelas mer el än vad som blir över när resten av huset har fått sitt. På så sätt kan du ha en kraftfull framtidssäkrad laddbox som kan använda fullt ut när resten av huset sover och vara trygg med att den automatiskt begränsas, men ändå såklart funkar att ladda med, när resten av huset är el-törstigt. Här kan du läsa mer om lastbalansering till din laddbox och hur du använder den på smartast sätt. 

Framtidens hantverksföretag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.
    

Dryft för ett hållbart samhälle

Vi har alla ett ansvar för en hållbar framtid. För oss är det en självklar del i ett ansvarfullt företagande. Som ett företag i byggsektorn har vi ett extra ansvar för miljö och hälsa. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera företagets direkta och indirekta miljö- och klimatpåverkan. Våra medarbetare skall ha en trygg och säker arbetsplats, där jämställdhet, sunda värderingar och avtalsenliga arbetsvillkor är självklarheter. Det skall råda en öppenhet inom företaget och alla skall ges goda möjligheter till personlig utveckling.