Se vad några av våra kunder säger om att renovera med Dryft

Totalrenovering av lägenhet

Hos Andreas gjorde Dryft en helrenovering av en gammal lägenhet med stor potential. Ny planlösning, fiskbensparkett, smakfulla kulörer på väggar och snickerier, underbart kök, gästtoalett och ett vackert badrum i natursten. Renoveringsglädje med vackert hantverk!

Kontakta oss

Hos Dryft kunde Sonja få allt hon behövde

Projektet hos Sonja började med att hon ville måla om. Men det växte snabbt till många fler stora som små saker i hennes hem när hon märkte Dryfts kunde hjälpa henne med det mesta. Genom lyhörd rådgivning fick Sonjas hem ett fint lyft.

Kontakta oss

Nya ytskikt i Kims radhus

När Kim flyttade in i sitt nya radhus var det dags för en uppfräschning. Målning och golvslipning gjorde att bostaden kändes som nya. Häftigt vad väl valda kulörer på väggarna kan göra!

Läs mer om hur vi kan måla om hemma hos dig

Två nya badrum hos Elin

Hemma hos Elin renoverade Dryft ett badrum och byggde till en helt ny gästtoalett. Badrummet gjordes helkaklat och i gästtoaletten kaklades en bröstning där övre halvan av väggen målades i en fin grön kulör som matchade stengolvet.

Vi hjälper dig med ditt badrum

Smått som stort i Peters hus

I Peters hus har vi fått hjälpa till med smått som stort. Från att renovera en trappa och återställa en källare efter en vatten skada till mindre elarbeten och måleri. Ett bra exempel på hur Dryft ser fram emot att hjälpa dig med både stort som smått - med alla Dryfts olika hantverkstjänster.

Kontakta oss

Renovering hemma hos Anna

Hemma hos Anna fick Dryft hjälpa till med allt från att måla om hela lägenheten i härliga kulörer, sätta upp stuckaturer, nytt hallgolv, golvslipning och uppfräschning av köket.

Dryft hjälper dig med ditt renoveringsprojekt

Dryft installerade laddbox hemma hos Anna

Anna berättar hur det gick till hela vägen från när Dryft hjälpte henne hitta laddboxen som passade henne till att den installerades hemma hos henne.

Skaffa laddbox till elbil